Koska tää loppuu

Nyt lähtee lähtölaskenta Jouluun….. Ainakin omalla kohdallani tuntuu, että tämä on kiireisin Joulukuu moneen vuoteen. En todellakaan valita, sillä on ihanaa kun on säpinää. Silloin tehdään töitä, kun niitä on ja piste. Viimeisiä päiviä viedään ja tälläviikolla on vielä Lauantai ja ensi viikolla Maanantai työpäiviä. Mulle tää on ollut vastaavaa aikaa kuin dieetin loppumetrit 🙂 Pari viikkoa sitten soitettiin Poliisilaitokselta, että mun Virossa varastettu ajokortti on löytynyt ja eilen oli viesti vastaajassa, että mun Fressin kortti on niiden vastaanotossa….. Kun sählään niin sählään oikein kunnolla. Mulla oli eilen hetki aikaa töiden jälkeen käydä Joulu ostoksilla ja sain tapani mukaan nopeassa ajassa tuhlattua sievoisen summan rahaa. Mulla on yleensä puhelin korvalla kun kierrän kauppoja ja soittelen mitä kenellekkin lahjaksi 🙂 35 min ja hommat oli hoidettu 🙂

christmas_presents

 

Nyt alkaa olemaan kaikki tarvittavat hankittu ja toivon , että tänään saapuu vimeiset paketit postissa. Kaipaan jo todellakin sitä rauhoittumista ja aikaa vain olla. En jaksa muuten Joulusta sen kummemmin stressata. Jos en jaksa jynssätä paikkoja niin valoja vaan himmeämmälle ja paljon kynttilöitä <3 Vietämme Joulun meillä tänävuonna ja onkin ihana, ettei tarvitse lähteä minnekkään. Koko perhe ja suku koossa.

Mää oon ollut koko viikon käymättä salilla, koska en vaan oo yksinkertaisesti ehtinyt. Tälläkertaa se ei ole tekosyy vaan rehellinen ajanpuute 🙂 Mulla kävi tänään osittain hyvä tuuri koska sain just mun värisen uuden treenitopin Casalilta ja pari laatikkoa SportLifen tuotteita, että voin ensiviikosta alkaa taas keskittymään itseeni 🙂

IMG_1766 IMG_1769

 

IMG_1761 IMG_1765

 

Kun aiemmin kirjoitin tästä vuodesta ja niistä kaikista huonoista asioista mitä on tapahtunut tänävuonna, mutta mitkä on opettanut mua ihan valtavasti, niin oon ihan tosissani miettinyt koska tää paska oikeen loppuu. Mulla on todellakin niin moni asia mun elämässä hyvin, mutta silti tuntuu, että oon jonkun woodoo nukkena, mihin pistellään tikkuja pystyyn kerta toisen jälkeen. Teen työtä mitä oikesti rakastan ja saan tehdä sitä mun ihan omassa liikkeessä mikä on mahtavaa, mutta se kaikki sonta mitä tulee tähän yrittäjyyteen on vaan välillä niin väärin. Oon ollut työelämässä jo 16-vuotiaasta asti, eli työvuosia on jo takana 14, joten kokemusta on kuitenkin jo kertynyt jonkin verran. Oon jo aikuinen, mutta se että mua kohdellaan kun lasta ei todellakaan oo mulle ihan okei. Se että mulle kirjaimellisesti vittuillaan, kun pyydän asiaan joka koskee minua itseäni selvitystä, tai että mulle sanotaan lause:kuuleppas tyttö menee vaan niin yli hilseen. Jos teen  esimerrkinä asiallisen korjauspyynnön  liikkeni rikkinäisestä vessanpöntöstä saan vastaukseksi: kuulitkin jo talonmieheltä, että pytyssänne ei ole mitään vikaa se jo siis tarkastettiin kolmannen kerran……. Niin enkai mää nyt jumalauta siitä soita, jos se ei olis rikki?????? HALOO…………… Jos epäilet, etteivät henkilökuntasi tai asiakkaasi osaa käyttää kahden napin pyttyä, voi pytyn sinun kustannuksellasi uusia……..tai pistää pytyn vierelle selkeä käyttöopas, onhan järjetöntä, että pyttysi käyttäjät jättävät sen vuotamaan sinun kustannuksellasi… HEI HETKINEN. Oon nyt tässä elämäni aikanani aika monta kertaa istuttanut ahterini siihen saakelin vessanpönttöön ja voin sanoa, että tiedän koska se toimii ja koska ei. Kirjaimellisesti jos paska jää pinnalle killuun se on rikki ja piste.. Kiva pikku avautuminen, mutta on tää elämä joskus vaikeeta jollekkin…. Lisäksi jos saan vedestä lisälaskun, joka on 800e, jota minulle ei ole aiemmin tullut ja pyydän siihen selvitystä ja kysyn onko kyseessä vai minun liikkeeni käyttämä vesi (jonka kulutus on kolminkertaistunut vuoden aikana, vaikka tekijäitä on sama määrä) niin saan vastauksen, että oon naurettava ja että kyllä me kaikki omat vesilaskumme maksamme…………

paskalista 1

 

Tuun siis siihen tulokseen, että paskaa on monenlaista. Näihin kuviin ja tunnelmiin hyvää Perjantaita kaikille <3

-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta