Koskiset myyntiin

Ai ai ai vapaapäivä <3 Juuso oli eilen ulkoilma ottelussa Ratinassa ja heräsin, kun norsu posliinikaupassa hiljaa hipsutteli kotiin 🙂 Oltiin Vilin kanssa molemmat nukahdettu sohvalle 🙂 Mää olin eilen myöhään töissä ja olin kotiin päästyä jotenkin ihan loppu ja lasi viiniä teki näköjään tehtävänsä 🙂 Vapaapäivät on mulle laatuaikaa ja ollaankin ehditty touhuamaan jo vaikka mitä. Otin extempore TAAS kirppispöydän Radiokirppikseltä

IMG_1700 IMG_1701

 

Pöytä numero 46 🙂 Ajattelin, että mun joulusiivous menee helpommin, kun voin nakata suoraan kamat kirppikselle, eikä niitä tarvitse säilöy ympäri kämppää. Edelleen jatkan tätä turhasta luopumista 🙂 Paljon on Vilin vanhoja vaatteita ja tietty mun omia. Ajattelin päivittäin viedä lisää tavaraa ja kunhan vaan saan pois nurkista pyörimästä. Tosiaan päätin koko homman eilen ja tänään aamulla heräsin TAAS mun hammas särkyyn ja aloin hinnoittelemaan vaatteita 🙂 Nopeat liikkeet on näyttäviä. 

Kirpun jälkee lähdettiinkin Vilin kanssa hakemaan kuuseen valoja 🙂 Oon Jouluhullu, mutta nyt niin väsynyt sellainen, että kuusi oli pakko saada nyt, että pääsee fiilikseen <3 Kuusen koristelu on ihanaa puuhaa ja rentottavaa.

IMG_1705 IMG_1707 IMG_1708 IMG_1709

 

Kotiin on ihana saada muutenkin lisää Joulun tunnelmaa ja valaista koti pelkillä kynttilöillä <3

IMG_1692 IMG_1702 IMG_1703 IMG_1706

 

Yhdessäoloa, saunomista ja päiväunia <3 Kumpa Sunnuntai oli useammin, kun kerran viikossa. Huomenna alkaa PRIMESSÄ jokavuotinen Joulukamppanja PRIME jakaa joulumieltä. Tänävuonna lahjoitamme tuoton Tampereen Päiväperholle. Lahjoitamme viikon ajan jokaisen päivän tuotosta 5% lyhentymättömänä pottiin, millä ostamme Päiväperhoon heidän toivomiaan tuotteita <3

Mää oon ollut kohta viikon polttamatta<3 Ihanaa, mutt tuntuu, että tämä viikonlopuu on ollut kaikista vaikein. Silti uskon parempaan huomiseen. Toivon, että mahdollisimman moni otti haasteen vastaan ja lähti mukaan mun röökikamppanjaan 🙂 IMG_1691Eilen sain yhden ylpeyden aiheen lisää. Mun koko perheeni on edustettuna samassa lehdessä ja syykin on selvä. Kaiki ovat opettajia 🙂 Mää oon jotenkin ollut aina oma luonteinen ja omantien kulkija, joten olen valinnut yrittäjyyden. Oon todella ylpeä vanhemmistani ja sisaruksistani <3

Toivotan kaikille ihanaa Joulun odotusta ja Joulurauhaa, jota itse ainakin todella kovasti odotan.

-Umppu 

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta