Loppu

Mää luulin, että kiire rauhoittuu tällä viikolla, mutta paskat se mihinkään rauhoittunut. Koko viikko ollut taas jos jonkinmoista menoa. Eilen treenattiin Jarin kanssa Fressillä selkää ja hauiksia. Onhan se sinänsä ”hienoa” kuulla, että osassa liikkeissä on vieläkin tekniikka virheitä……. Tähän asiaan liittyen haluankin vähän avata salilla käyntiä ja treenaamista yksin. Mielestäni sinne kuntosallille on oikeastaan aika turha mennä, vain sillä pohjalla että kyllä mä tiedän mitä mä teen. Treenityylejä on toki monia, mutta liian paljon näkee treenaajia, joidenka treenistä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Kannattaa siis salille mentäessä ensimäisiä kertoja pyytä apua  vaikka salilta ja saada joku ammattilainen opastamaan laitteiden käytön ja oikeat liikeradat tekniikoihin. 

IMG_9587

 

Moni ajattelee, että mitä enemmän painoja sen parempi ja loppujen lopuksi, sillä paino määrällä ei ole hirveän suurta merkitystä, jos tekniikka on aivan päin peetä. Koitan itse keskittyä puhtaaseen tekniikkaan ja toki ehkä muutamassa viimeisessä toistossa saattaa se vähän pettää, mutta jos liike on alusta asti suoritettuna väärin niin kannattaa melkeinpä heti laskea painoja ja aloittaa alusta. Itse The Duck oli täällä vielä tänäänkin ja käytiin nykäsemässä vielä olkapää/ojentaja treeni ja nyt on mun koko yläkroppa sitten tapettu. Joka paikkaa kolottaa ja sattuu, sillä hyvällä tapaa. Tämä on yksi suurin syy miksi tätä teen 🙂

IMG_1660

 

Tässä on kuva vähän ennen SM-kisaa ja tavoitteena on seuraavan kerran lavalla parempi 🙂 Joskus ne omatkin kuvat voivat toimia motivaatoreina. Mun on pakko rehellisesti myöntää, että oon oikeesti ihan loppu. Tuntuu, että välillä toimin kuin kone. Mää oon sitä mieltä, että ansaitsisin jokun vuoden yrittäjä palkinnon, koska oon yrittänyt vähän muidenkin edestä. Joululomaa on huikeat 3 päivää ja ne aion ihan oikeesti levätä. 

Tänään käytiin Diamond Clinicin avajaisissa. Meillä oli sovittu tärskyt Mia Lahden kanssa ja että menisime yhtämatkaa. Ai että kun Miia oli niin nättinä ja oikein hehkui <3 Saatiin siinä vaihtaa treeni ja kisa suunnitelmia ja aika lailla samanlaisilla ajatuksilla.

IMG_9589

 

IMG_1621 IMG_1656

 

Mun on nyt pääsätävä nukkuun, että jaksan huomisen työpäivän vielä tähän samaan syssyyn. Oon itsestänin niin ylpeä, sillä jo 4 päivää savuttomana <3

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Loppu”

  1. Tsemiä! Poltin yli 15 vuotta ja olen nyt pysyvästi lopettanut. EI tee ees mieli! Lupaan et sullekki tulee semmonen päivä ettei sun tee röökiä mieli. Vaikea se on nyt uskoa mut kyllä se tulee näin tapahtumaan.
    Prosessia voi nopeuttaa ushtautumalla positiivisesti, koita olla ajattelematta tupakkaa ja mieti positiivisia puolia mitä lopettamisesta seuraa ja koita olla iloisin mielin. (Luettavaa: Allen Carr: stumppaa tähän)
    Jos meittii huonoja puolia ja oottaa vaa et tuska ois ohi niin sit se vaan jatkuu ja mieli on maassal

    Tsemiä! Tupakaton elämä on loistavaa ja koko puuha tuntuu ihan tyhmältä jälkikäteen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta