2 Päivää ilman tupakkaa

Maanantai iltana olin tapojeni mukaan menossa tupakalle takapihalle. Olin jo päättänyt, että polttaminen loppuu tämän vuoden puolella, mutta kuitenkin halusin keskittyä asiaan oikein kunnolla, niin ettei repsahduksia yksinkertaisesti tuu. Kun menin pihalle kuulin rapinaa ja katsoin kun kirjaimellisesti läski hiiri tuijotti mua silmästä silmään. Vihaan hiiriä ja kaikki jyrsijöitä niin paljon, että voisin listiä jokaisen täältä maapallolta. Tottakai kaivoin kännykän ja olin ottamassa kuvaa, kunnes hiiri sai kohtauksen ja alkoi hullunkiilto silmissä juoksemaan ympäri takapihan terassia. Kauhee myöntää, mutt pelkäsin julmetusti ja sydän hakkas niin lujaa, että hyvä ettei tullut rinnasta pihalle. Silloin tajusin, että tämän on varmasti kohtalo ja se olikin sitten viimeinen rööki. Olin koko eilisen päivän polttamatta, mikä tuntui todella helpolta. Mää haluun tehdä sen minkä jo vuosi sitten aloitin, mutta nyt aion onnistua. Tupakka on oikeasti yksi maailma turhimmista rahankuluista ja todella suuri haitta treveydelle. Vaikka takana on vasta kaksi päivää, en silti puloustele polttamistani millän lailla. 

IMG_0099

 

Mää toivonkin saavan teistä röökaajista osan mukaani tähän tempaukseen ja tehdään yhdessä tästä onnitunut projekti. Mää oon tehnyt tän jo kerran ja haastoin ystäväni siihen mukaan ja kuinka mua otti pähän, kun vanha työkeverini Nelli piti lupauksen ja lopetti polttamisen, mihin en itse pystynyt ja mihin itse hänet haastoin. Nyt aion onnistua ja haluan teidänkin onnistua myös.

Eilen kävin treenamassa ja olihan se nyt hienoo. Mun uus ohjelma ja systeemit toimii. Vaikka liikkeitä on vähän on se vaan kumma juttu, kuinka lihakset saa niin hapoille ja turvoksiin ja oikein kunnon tuntuman. Lopuuviikosta onkin rääkkiä luvassa, kun Team Fit Diamonds kahaa kohti Tamperetta valmennus hommiin. 

1003006_567641419951713_2065713896_n

 

Tän rankan syksyn ja alkutalven jälkeen on taas aika katsoa peiliin ja keskittyä itseensä ja omaan tekemiseen oikein urakalla. Haluan treenata kovaa ja kehittyä, mutta myös levätä, sekä nauttia mun sosiaalisesta elämästä. Koitan myös saada tän stressitason niin matalalle, kuin mahdollista ja keskittyä siihen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

547339_10151065841374118_1254521165_n

 

IMG_1638

 

Tänään oli vilin tarhan jo perinteeksi muodostuneet Joulumarkkinat. Mulla on ollut jo monta vuotta kasvomaalausta ja kauppahan kävi tietenkin yhtä hyvin kun Keskisellä 🙂 Välillä toki on hieman haastavaa tehdä maalaus, kun lapsi on paikallaan suunnilleen sekuntin, mutta hauskaa hommaahan tuo on. Rumihan ne mun tekeleet on kun mitkä, mutta lapset osaavat arvostaa taidetta 🙂 Nähtiin myös vilaukselta Joulupukki 🙂

IMG_1642 IMG_1648

 

Mulla oli tänään onni päästä vauvan hoitajaksi. On ne jutut vaan niin tuoreessa muistissa ja multahan luonnistui vauva sylissä Joulutervehdyksien tekeminen. Vaikka mun tekisi mieli lahjoo mun kaikkia asiakkaita ja viedä ne vähintään Karibialle, niin en vaan pysty, joten väänsin ihan aidolla rakkaudella nämä ihanat piparit. 

IMG_1641 IMG_1649 IMG_1655

 

Tää oli mun ensimäinen kerta, kun annan jotain itsetehtyä 🙂 Tänään valmistui ensimäinen satsi ja pikkuhiljaa lisää. Idean sain juurikin tuolta Joulumarkkinoilta 🙂 

http://junnujohtajat.com/kun-ei-tunnu-eika-satu/ Tässä on mun parhaan ystäväni blogi kirjoitus, mikä herätti mussa paljon tunteita. Olemme nyt siinä pisteessä, että meidän kaikkien on puhellettava yhteen ja tehtävä radikaaleja ratkaisuja. Meidän pitää vaan jaksaa taistella ja toivottavasti ei enään kauaa… Todella hyvä kirjoitus ja hyvää pohdintaa

Myös primen blogissa uusia tuotteita muutamassakin postauksessa http://primehairandbeautydesign.blogspot.fi/2013/12/uusi-ajanvaraus-jarjestelma.html

-Umppu

primebody

16 vastausta artikkeliin “2 Päivää ilman tupakkaa”

 1. Tulipa hyvään saumaan tää sun tupakattomuus. Mun tupakointihistoria on sellainen, että teininä aloitettu tupakointi kesti 10 vuotta, jonka jälkeen yht’äkkiä päätin, että nyt loppuu. Ja se päätös kesti 9v 11kk 2vkoa… ja sitten alkoi uudelleen tupakointi (smart, I know…). Nyt tupakointia yli 4 vuotta taas takana ja lupasin mun lapsille lopettaa ennen joulua. Eli mulla on käytännössä reilu vko aikaa lopettaa!!! Mä lähden ensi viikosta (16. -17.12.) niin mukaan tähän tupakattomuuteen ja katotaan kumpi vai molemmat pysyy päätöksessään. Jos sä pysyt nyt savuttomana, oot viikon mua edellä. 😀

  Pidän niin peukkuja!!!

 2. Mä oon 21-vuotias ja maistoin ekan kerran elämässä tupakkaa vasta viime kesällä lomamatkalla siskon kanssa, joka poltti, ja päätin lopettaa heti reissun jälkeen. Kun tulin takaisin, valmentaja laittoi mut todella tiukalle dieetille, ettei kroppa toiminut ollenkaan ja nälkä oli 24/7 ja tupakka oli Pepsimaxin lisäksi ainut millä sain nälän pois… Purkasta ja mynthoneistakin piti laskea kalorit, joten jaoin nekin puoliksi ennen syömistä ettei menisi vaan kalorit yli. 10vkn dieetin jälkeen ruokaa sai (ja valmentaja vaihtui:D), mutta tupakka jäi kuvioihin. Mä oon niiiin mukana tässä haasteessa ja nyt mulla on 7 tupakkaa jäljellä, jonka jälkeen aion pysyä erossa!:)
  Tsemppiä lopetukseen!

 3. Halusin kysyä, onko tupakointi vaikuttanut sun liikunnalliseen elämäntapaan? Mä poltin nelisen vuotta sen jälkeen kun aloin käydä baareissa, ja nyt olen ollut pari vuotta ilman. Huomasin jo siinä ajassa, että kunto oli tosi huono js hengästyin nopeasti.
  Tsemppiä lopetukseen! 🙂

 4. Tosi hienoa kuulla että olet päättänyt lopettaa polttamisen, itsekkin pitäis! Kuinka paljon tupakkaa sulla yleensä kului per päivä?

 5. Hyvä umppu! Täällä ilmottautuu neljättä viikkoa polttamatta oleva kans. Mä niin monta kertaa yritin lopettaa ja sit sain vinkin stumppaa tähän kirjasta. Olin äärettömän skeptinen koko kirjaa kohtaan mutta onneks tuhlasin 20e siihen kirjaan. Sen luettua tiesin etten enää koskaan tule polttamaan. Musta jokaisen pitäis lukee se! Suosittelen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta