Kahvakuulaa Vol1. Spartan Gear

Sitä sitten lähdettiin Lauantai aamuna kukonpierun aikaa ajelemaan Turkuun kohti kahvakuula ohjaaja koulutusta. Mitettikää nyt oikeesti kuka lähtee Lauantaina aamulla ja vielä Turkuun, muutakun hullu? 😉 Mulla oli takana yksi rankimmista viikoista töissä (työmäärältään) ja vielä koko viikon jatkunut kevyt kuumeilu. Äänikin on melkein kokonaan lähtenyt, joka ehkä on joskus ihan hyväkin asia 🙂 Tampereelta olikin sitten mun onnekseni lähdössä muitakin ”alan” likkoja ja olikin aivan huippua kun saatiin järjestettyä kimppa kyydit, josta kiitos kuuluu Marille. Lisäksi matka seurueeseen kuului Elina ja Maiju ja tietenkin punkkaus paikan omistaja Deea 🙂 Miten meillä sattukin olemaan kaikilla jotain pinkkiä päällä??????

IMG_1554 IMG_1555

 

Mulle kahvakuula sinänsä on tai oli melkein tuntematon väline ja viikonlopun aikana opin todella paljon asioita. Lähinnä omakohtainen kosketus aiemmin on ollut voimaan liittyvissä liikkeissä ja treenaaminen kahvakuulalla on verrattavissa enemmän crossfit tyyppiseen treeniin, kun perus punttiin. Ensimäinen päivä, oli käytännössä tekemistä lähes kokoajan. Teknikkaa ja harjotteita, sekä opettamisen opettelua. Ryhmän skaala oli todella laaja ja taisin olla sieltä pommeimmasta päästä, kenellä ei juurikaan ollut mitään tatsia koko vehkeeseen. Launtaina opetuksen jälkeen siirryttiin pihalle tekemään ulkoharjoituksia, missä vierähti usea tunti, jonka jälkeen totesin jo olevani aika loppu. Kädet täynnä ruhjeita ja hanskat litimärät. Itse treeni oli ullkona mukavaa. Kullaa oli mahtava heitellä ja paiskoa meneen, mutta kaikki hieman teknisemmät ja motoriikkaa tarvivat likkeet oli jotain mulle niin utopistista, että meinas kuula jäädä ilma omistajaa. Mää turhaudun heti, jos en osaa ja varsinkin jos liikkeitä tulee usea peräkkäin 🙂 Päivän jälkeen paineltiin Deean luo tulikumaan suihkuun, jonka jälkeen olo oli kuin uudelleen syntynyt.

IMG_1534 IMG_1535 IMG_1564

IMG_1543 IMG_1544

 

Kun kuluttaa paljon on myös tankkauksesta pidettävä hyvä huoli. Iltahan oli vielä nuori ja lähdettiin Maijun ja Elinan kanssa metsästämään ruokapaikkaa, minne salli mennä verkkareissa, sillä meillä oli vaan treenivaatteita mukana. Rankka treeni vaatii rankat huvit ja päädyimme harrastamaan ruokapornoo Turun keskustaan 🙂 Saatiinkin kurssilla palautetta siitä, koska syömme kokoajan 🙂 Jos haluaa kasvaa niin ravinto pitää olla kunnossa 🙂 Ilalla oltiin jo niin poikki, että sänky tai tässä tapauksessa makuupussi, missä en ole sitten nukkunut varmaan 15:sta vuoteen oli se ainut ja oikea.

IMG_1515 IMG_1523 IMG_1545 IMG_1542 IMG_1548 IMG_1552

Sunnutai aamuna mun olo aika karsee, joten päätin ottaa rennommin omaa terveyttäni varjellen. Opetus jatkui ja likkeitä tehtiin myös kahdella kuulalla kerralla. Osan passasin ihan tarkoituksella, koska olo oli taas aika kuumeinen ja mun on nyt parannuttava lopullisesti. Yrittäjänä ei ole varaa olla kipee. Koulutus oli kaiken kaikkiaan erittäin kattava. Sain pajon todella hyviä juttuja omiin treeneihin ja  etenkin kokemusta, jos joskus aloitan täällä Annalassa puisto jumpat 🙂 Toki mun pitää harjoitella ihan älyttömästi liikkeitä ja liikeratoja, että ne tulee automaattisesti ja suoritustekniikka paranee. Silti kyllä toi ”bodaus on mun juttu edelleen ja siinä aion pysyä, mutta tietoa ja tekniikoita ei ole koskaan liikaa. Kurssin vetäjä Antti Nurmi Spartan Geariltä, oli oikein ammattitaitoinen ja jopa ihan ”huumorintajuinen” heppu hehehehe 🙂 Voin suositella kurssia ehdottomasti ja ainakin itse aion käydä level 2:n, jossa mennään vielä vähän syvemmälle. 

IMG_1578 IMG_1579

 

Voi rehellisesti sanoa, että oon aivan loppu ja ilman Zeropointteja tämäkin olisi ollut ehdottomasti vaikeampaa 🙂  en oo koskaan rehellisesti sanottuna haissut niin pahalle, kun tänä viikonloppuna. Koitin pitää lämmön yllä ja pidin kaikissa treeneissä neopreeni vyötä, mikä on kyllä yks mun suosikeista. Huomenna vietän ehdottomasti ansaittua vapaapäivää, joka onkin sitten ainoita pitkään aikaan, kun ei ole mitään ohjelmaa. Aion levätä ja todellakin nukkua univelkoja pois, jotta sitä taas jaksaa painaa. Kiitos kaikille mukana olleilla ja meidän Tampereen super teamille. Oli ihan sairaan hauskaa ja ihana tutustua tyttöhin 🙂 Itseänihän kutsun aikuiseksi hahahah 🙂

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Kahvakuulaa Vol1. Spartan Gear”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta