Still alive….

Tää viikko on ollut yks tämän vuoden kiireisimmistä ja kohta ollaan jo voitonpuolella. Maanantaina sanoinkin, että jos tästä selviän hengissä, niin selviän mistä vaan. Moni istahti tänään TV:n ääreen ja seuraa Saulin juhlia, joita itsekkin  sivusilmällä, jos vaikka ruudussa vilahtaisi omaa käsialaa olevia vieraia. Eilinen päivä oli yhtä hulinaa töissä. Kaikilla asiakkailla oli jotain juhlaa ja äkkiseltään laskettuna teimme suunnilleen noin 50 kampausta ja meikkiä koko illan aikana. Tuntuu, että nenäkarvatkin sai siinä samalla pikku kohennuksen, siitä lakan määrästä. On se silti vaan niin ihanaa ja pakko taas hehkuttaa I LOVE MY JOB <3

IMG_9918

 

Sitten ihan muuta asiaa. Mää oon ollut taas koko viikon puolikuntoinen ja siksi en oo käynyt treenamassa, kun tasan kerran. En tee enään sitä virhettä, että meen kipeenä salille, koska tauti vaan pitkittyy ja siitä ei ol ekun haittaa. Viikonloppuna on luvassa SpartanGearin järjestämä kahvakuula koulutus, mihin mun ilokseni lähtee Tampereelta muitakin tuttuja. Saatiinkin järjestymään niin, että pääsen punkkaan Turussa yhden toisen kurssilaisen luo , niin mun ei tarvitse suhata autolla La-Su edestakaisin aamulla ja illalla. Tänään vielä otan rennosti treenin suhteen, että huomenna oon sitten iskussa, koska koulutus tulee varmasti olemaan fyysisesti raskas. On kyllä ihanaa vaihtelua arkeen, jota odotan innolla. Urheilulla on mulle aina positiivinen vaikutus ja saan stressiä purettua oikein urakalla 🙂 Ei muutakun kuula heiluun.

1403068_663580027006802_1875632843_o

 

Sitten mulla on ilo kertoa, että olen nyt mukana Team SportLifessä. Kirjoittele myös silloin tällöin SportLifeen blogia, mikä onkin sitten painottunut pelkään urheiluun. On upeaa saada olla mukana ja odotankin innoissani tulevaa. Team Sportlife koostuu suuresta määrästä urheilijoita ja selvennän vielä sen verran, että Teamini on edelleen Fit Diamonds ja valmentajani Jari ja Heidi Sorsa.

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Still alive….”

    • Kiva että oot nähnyt vaivaa tutkia mun napaa 🙂 Se on leikattu ja siksi on ehkä vähän kumallisen näköinen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta