Radioo

http://areena.yle.fi/radio/2081108 Eilen olin Ylen Puhe radiossa puhumassa kehonrakentaja Kille Kujalan kanssa kehonrakkenuksesta ja fitneksestä. Tuosta linkistä n 6min kohdalta voi kuunneella haastattelun. Tunti meni kun siivillä ja asiasta olis voinut lörpötellä pidempäänkin. Parit sammakothan pääsee multa aina suusta, niinkuin esimerkiksi kysymykseen miltä silikooni rinnat näyttävät rasvattomassa kehossa vastasin rehellisesti kumitisseiltä 🙂 Lepposissa tunnelmissa homma kuitenkin rullasi eteenpäin. Mietinkin etukäteen, että onko mun ja Killen mielipiteet täysin eroavia, koska omat lajimme ovat täysin ääripäitä toistensa kanssa, mutta samalla kyydillä päästiin kuitenkin Tampereelle 🙂

IMG_9358

 

Haastattelun jälkeen mietin taas muistin virkistyksesi asioita miksi tätä teen. Kysymykseen on tällähetkellä helppo vastata koska nautin siitä. Haastattelussa puhinkin siitä kuinka oma kasvu lajissa on ollut huikea verrattuna ensimmäiseen kisaan ja nyt tähän viimeiseen. Erona siinä on juurikin se, että alkuun koin joutuvani luopuun monestakin asiasta. Mua rehellisesti sanottuna vitutti mennä juhliin niiden omien eväslaatikoiden kanssa ja kattella, kun muut syö herkkuja. Ehkä en ollut todellakaan vielä sisäistänyt koko hommaa. SM-kisaan valmistautessa huomasin eron itsessäni, sillä tavoittene oli paras kunto mihin voin päästä ja olin valmis  saliituilla keinoilla tekemään ihan mitä vaan sen eteen. Mua ei kiinnostanut kuinka paljon ruokaa tai aeroobista mulla oli vaan ainoastaan se että kunto etenee tarpeeksi kovaa vauhtia. Hullunkiilto silmissä painoin mutkaista tietä selviten siitä omasta mielestäni voittajan maaliin asti. 

IMG_7395

 

Kun ymmärrät itse edellämainitut erot on kyse sitten mistä tahansa olet jo pitkän askeleen edessäpäin. Jos haluat menestyä et voi ajatella joutuvasti uhrautumaan millään lailla vaan on ymmärrettävä, että on tehtävä valintoja on ne sitten mieluisia tai ei. Joskus on laitettava kaikki likoon ja sekään ei aina riitä. Oon oppinut sen että se kuka katuu, mutta nousee sieltä ylös on yrittäjä, mutta se kuka jää sinne makaamaan on hävinnyt tän pelin. Kaikista tärkein asia on uskoa omaan tekemiseen. Moni menestyjä on usein kokenut urallaan myös niitä pettymyksiä, mutta on aina kerta kerran jälkeen vahvempi noustessaan. 

IMG_9577

 Omistautumista lajille on monenlaista. On niitä ihmisiä kenelle laji on elämän ykkös juttu ja kaikki muu rakennetaan sen ympärille. Itse olen löytänyt keinon lutvia treenit aina johonkin väliin ja se mulle paras vaihtoehto. Silti ei ole kyse siitä ettekö tekisi tätä tosissani. Kuitnkin leipä on saatava pöytään ja töitä on tehtävä. Smoin perhe on mulle se kaikki kaikessa ja menee sijalle numero yksi. Nyt kun treenaan vähän vähemmän on aikataulutkin helpompi lutvia ja saatan käydä treenamassa kesken päivän, jolloin aikataulullisesti se on paras vaihtoehto. Saan nukkua tarpeeksi ja iltoja ei tarvitse venyttää pitkälle. 

IMG_9308

 Mulla on taas hieman kuumeinen olo ja tuntuu, että tätä sairastelua vaan jatkuu, mikä on todella turhauttavaa. Tähän vuodenaikaan kannattaa kaikkien tsekata, että vitamiinit on kunnossa ja pitää huoli kunnon pukeutumisesta. Mun pitääkin tänään taas poiketa luontaistuote kaupassa täydentämässä mun rohto varastoo, jolla koitan taistella tauteja vastaan. 

IMG_8892

 

Mää jo niin odotan Joulua ja sen tuomaa rauhaa, koska silloin on mun aika levätä. Syksy n ollut aika rankka kaikinpuolin ja lepo on enemmän, kuin tervetullut tähän osoitteeseen. Ihanaa kun on lunta mikä piristää valoisuudellaan mieltä ja tekee joulun odotuksesta tunnelmallisemman 🙂

Pakko vielä avautua tästä Suomen yrittäjien tukemisesta 🙂 Rakas Presidenttimme Sauli pitää bileet 6.12. Juhlien teemana on kaikille toivottavasti tuttu suomen itsenäisyys. Sauge on tietenkin kutsunut paikalle koko Suomen kerman ja me kampaajat saamme kunnian tuunata juhlavieraat kuntoon. Ainut mutta tässä asiassa on, että joudumme hakemaan poikkeuslupaa, että saamme olla avoinna. Lupahan tunnetusti ei ole ilmainen vaan maksaa 120e. Tänä vuonna sitä on oikein extra paljon toitotettu mediassa ja uhattu kampaamoita sakoila, jos lupaa ei löydy. Mun oma lupani saapui vasta tänään, mutta on se ny perkele kumma, että en saa pitää omaa liikettäni auki muutakun maksusta…. Kyllä kaikki nyhdetään mitä irti saadaan ei voi muuta sanoa…..

-Umppu

primebody

5 vastausta artikkeliin “Radioo”

  1. Pakko sen verran kompata viimeisimpään etttä on ihmeellistä kun kaikkalla toitotetaan että ”ryhdy yrittäjäksi ja työllistä itsesi” ja blaa blaa… A. kaikista ei ole siihen ja B. missä se tuki on kun siihen ryhdyt??? itse olen juuri perustanut yrityksen ja kyllä työmäärä on niin valtava verrattuna palkkatyöhön että huh..saati sitten vastuu 🙂 se painaa! no mutta asennehan on oltava se että ei vertaa yrittäjyyttä palkkatyöhön ja saapahan tehdä omaa juttuansa ja ainaki periaatteessa päättää omista asioista itse 🙂

    • niin se tässä onkin vähän karua, että tekee mitä rakastaa, mutta kulut on niin suuret, että kohta ei voi sitäkään tehdä ja en yt tarkoita tuota lupamaksua vaan alveja yms. Täällä ei tueta sitten millään lailla yrittäjiä ja se on karu totuus

    • Joo pitää anoa erikoitslupa tai muuten sua voidaan sakottaa ”laittomasta aukiolosta”….. Kiitos Sauli 🙂

  2. se on tää meidän suomenmaa tällänen.. veloitat siita kampauksesta 100 ja maksat 120 euroa että pääset tekemään ja laittaamaan ”eliittiä”. on se ollu jo monia vuosia. itseasiassa 8 vuotta sitten se taisi käydä hetken pois mutta tuli sit takaisin.. korjatkaa jos oon väärässä:) pitäis laiittaa jokaikinen niistä vieraista maksamaan se 120 euroa PLUS tuplana (lue kaksinkertainen palkka pyhätyökorvaksineen) kampaus ja meikkihinta. tai mitä tahansa palvelua niille antaakaan. Alkais poistumaan nopeasti sekin vero ku rikkaiden pitäis se maksaa!!

    itse myöskin hetkisen yrittäjänä toimineenä (lue 8kk lainalla!) haluaisin tietää missä on tuki yrittäjille.. ainakin omalta kosaltani voin sanoa, että sitä ei ole!!

    jaksamista sinulle umppu!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta