B-fit jokaisen urheilua harrastavan unelma klikkaa ja voit voittaa jotain itsellesi

Pitkästä aikaa piipahdin tänään Biancanevessä, joka siis sijaitsee Tampereen Tullintorilla sisäätulo kerroksessa. Vastassa oli aina yhtä hymyilevä likkeen omistaja Elina. Syksyllä lanseerattiin uusi B-fit mallisto, missä on laadukkaista materiaaleista valmistettuja niin treeni kun oloasuja. Mun omiin suosikkeihin kuuluu ehdottomasti Ihana  musta/koralli oloasu. 

IMG_1413 IMG_1417 IMG_1418 IMG_1419

 

Bfit-18152-Edit_copy1
B-fit malli Anna Virmajoki ja kuvaus Nana Simelius

Tällä kelpaa rentoutua talvella takkatulen äärellä. Oloasu on pehmeää laadukasta materiaalia ja on aivan ihanan tuntuinen päällä. B-fit hoodie on 109e ja housut 69e. Kokoja ja värivaihtoehtoja kyseisestä tuotteestä löytyy useita.

Biancanevellä on myös oma nettikauppa, mistä voi tilata kyseisen tuotten ja paljon muutakin. http://www.biancaneve.fi . Tässä hieman lisää malliston tuotteita, josta löytyy, hosuja, trikoita, takkeja, toppeja, paitoja, pipoja, pantoja, juomapulloja jne. Tuotteissa on käytetty aitoja Swarovksi kritalleja koristeina.

IMG_1389 IMG_1393 IMG_1394 IMG_1399 IMG_1400 IMG_1401 IMG_1402 IMG_1403 IMG_1411

Bfit-18560-Edit_copy1
B-fit malli Sara Chafak ja kuvaus Nana Simelius

Nämä tuotteet saattavat olla jo joillekkin tutut TV:stä, sillä Biancaneve on puvustanut niin Dancing on ice ohjelman ja on mukana nyt tulevassa Miss Helsinki kilpailuissa, missä taustalla härii myös omat valmentajani Jari ja Heidi Sorsa, sekä Diamond Clinicin Mirja. Täältä liikkestä saa melkein ihan mitä vaan 🙂 [email protected] tytöille voi laittaa myös mailia, jos on jotain kysyttävää.  https://www.facebook.com/biancaneve.fi kannattaa myös käydä tykkäämässä heidän facebook sivuistaa. 

1172461_619536471401074_437876704_o
Olin itse mukana tekemässä malliston kuvauksia ja kuvista vastatsi ihana Nana Simelius

 

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi B-fit malliston pipo. Mene primebodyn facebook sivuille, klikkaa kuvaa ja olet mukana arvonnassa. https://fi-fi.facebook.com/primebody.fitfashion

IMG_1412

 

Ole nopea, sillä arvonta-aikaa on Sunnutaihin asti. Biancaneveä voi myös seurata instagramista @biancaneveofficial mistä näkee tuoreimmat uutuudet ja mitä liikkeessä tapahtuu. 

Liikkeessä on paljon muutakin tarpeelista ja vapaa-aikaan liittyvää. Olo on kuin karkkikaupassa aina kun kävelee sisään. On kankaita, strasseja, koruja, luistimia, kenkiä ja vaikka mitä. 

IMG_1397 IMG_1398 IMG_1404 IMG_1405 IMG_1406 IMG_1409 IMG_1410Tytöt tai voi jo ehkäparemmin sanoa naiset valmistavat myös Fitness, voimistelu, aerobic ja taitoluistelu asuja mittatilaustyönä. Olen itse luottanut AINA Biancaneven ammattitaitoon ja koskaan en ole pettynyt. Bikinien tilaaminen meneen niin, että voit esimerkiksi maksaa nettikaupan kautta varausmaksun, joka takaa sinulle sen, että bikinit ehditään tekemään sinulle tiettyihin kilpailuihin. Näissä hommissa kannattaa olla todellakin ajoissa, sillä kilpailijoita on paljon ja näin varmistat, omat mahdollisuudet. Alkuun pidetään yhteinen suunnittelu palaveri, missä sovitaan väri, malli ja mahdollisia connectoreita. Seuraava tapaaminen on sovitus ja silloin bikinit eivät usein vielä ole koristeltuja. Moni haluaa ne äkkiä, mutta kannattaa malttaa, koska paino saattaa todellakin muuttua viimeisten viikkojen aikana ja silloin on turha sitten kaikein pahimman kiireen keskellä koittaa saada pienennys/fiksaus aikaa. Asut tehdään käsityönä ja siksi ne tehdään jokaiselle omat vartalonmuodot huomioiden.

IMG_7380 IMG_9400

 

Nyttenhän kilpailuihin tuli kenkä/sääntö muutoksia. BE:n porukka on hereillä ja tulossa on lisää uusia säänön vastaavia kenkiä. Hyllystä löytyy myös aivan ihania strasseilla koristeltuja kenkiä <3

IMG_1391 IMG_1392 IMG_1408

 

Suosittelen ehdottomasti piipahtamaan liikkeessä, sillä täältä löydät vamasti paljonkin kivoja vaihtoehtoja esimerkiksi pukinkonttiin. Jos haluat vaikka bilemekkoosi lisää blingiä, niin sekin hoituu täällä <3

Tänään on illalla studio Moven tiloissa Kauppakatu 6a Nais-ilta. Tule ihmeessä piipahtamaan, jos vain suinkin pääset paikalle. PRIME on myös mukana tapahumassa.

Missä Sinä olet Pe 29.11? Naisillassa tietenkin! 
Tervetuloa viettämään ansaittua hemmotteluhetkeä Muodin & Kauneuden PARISsa.
Ota ystäväsi mukaan PE 29.11 klo. 17.00 alkaen  
. Luvassa myös Studio Moven lumoava tankotanssiesitys, pirteä tanssiesitys ja Studio Facen muotinäytös, jossa esitellään Muodin ykkösasut klo. 18.30 alkaen. 

-Umppu

 

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta