Mää oon mennyttä kamaa

Tänään päästiin oikein asiaan. Itse iso-pomo Jari Sorsa tulla tupsahti Manseen ja se oli kovan huudon paikka. Luvassa oli jalkareeni. Rehellisesti sanottunahan tein täysin kuolemaa ja olis tehnyt kesken treenin huutaa ja lujaa, että ai perkele. Mää tunnen sen jo nyt jaloissa, että seuraavat päivät tulee olemaan haastavia kävelyn suhteen, mutta jollain sairaalla tavalla se on tässä lajissa se paras juttu. Mitä kipeempi oot niin sen parempi. Tietää, että treeni on toiminut. 

fressi

 

Paikkana meillä oli tietysti mun vakkari  Fressi. Oon kyllä tykännyt kyseisestä salista paljon ja jos pikkuasioista voi ola fiiliksissä, niin siä on nyt ihan huippu siivooja. Oon jo tässä monessakin paikassa huomannut, kuinka kiinnitän ehkä muille huomaamattomiin, mutta mua häiritseviin asioihin välillä jopa liikaakin huomiota. Haluan, että on puhdasta ja nyt kyllä kiitos ja kumarrus sille hoikalle miehelle, joka Fressillä heiluu moppi kourassa <3 Lisäksi niin henkilökunta, kun asiakkaat ovat iloisia ja rauhallisia ja saan olla kaukana lajin ”ytimestä”. Oma rauha treenatessa on mulle tärkeä, koska liika porukka, meteli ja hälinä vaan on mulle häiriötekijöitä. 

1003006_567641419951713_2065713896_n

 

Jos siis haluat kunnon ammattitaitoista treeni/ravinto valmennusta niin yhteyttä vaan ”DUCK SERVICEEN. Fit diamondsin osa palveluista on tarkoitettu myös ihan tavallisille ihmisille, jotka haluavat laadukasta personal training palvelua ja otetta uuden terveellisemmän elämän alkuun. Jari ja Heidi onkin jo mukana Miss helsinki kilpailuissa ja vastaavat tyttöjen treeni/ruokavalio jutuista.

IMG_7905

 

Mää oon koittanut pidätellä itseäni Joulun suhteen ja en ole vieläkään laittanut joulukoristeita. Joulu merkitsee mulle paljon, sillä se on rauhallista aikaa läheisten kanssa ja ilman työjuttuja. Joulussa ihaninta on yhdessäolo ja se tuoksu <3 Tänävuonna ajttelinkin olla ahkera ja tehdä osan lahjoista ihan itse…. saas nähdä mitä tuleman pitää. Oon vaan lopen kyllästynyt ainaiseen ostamiseen ja ainakin itsellä itsetehty merkitsee paljon enemmän <3 

-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta