Kiitos kiitos kiitos

Kiitos kaikille ihanista kommenteista ja viesteistä mitä sain <3 Ne lämmitti vanhan rouvan sydäntä <3 Pakko se on sanoa, että turha sitä on jäädä ojaan makaamaan ja surkutella, joten pää ylös, kissa pöydälle ja kohti tulevaisuutta. Se vaan on karu totuus, että turha sitä on valittaa, jos asialle ei tee mitään. Tämä viikko on ollut erityisen kiireinen ja en ole paljon ehtinyt jäädä miettimään tai surkuttelemaan asioita ja onneksi niin. Sain Sunnutaina mun uuden treeniohjelman, jolla on nyt menty tää viikko ja se tunne, kun jokapaikkaan koskee on se The Thing. Mää en oo koskaan saanut sellaista tunnetta/poltetta esimerkiksi ojentajiin, mitä nyt ja ne on Maanantain treenistä vieläkin kosketusarat, joten homma siis todellakin toimii. Oon miettinyt paljon omaa treeni/kilpailu historiaa ja olen tullut siihen tulokseen, että oon syönyt aina ihan liian vähän ja treenennut aivan liian paljon

IMG_1190

 

Oon taas kantapäänkautta ymmärtänyt, kuinka suuri merkitys on levolla ja sillä, että on tasapainossa kaikilla osa-alueilla. Spartan Gearilta tuli taas paketti, jossa oli mukana putkirulla. Putkirulla on itselleni jo tuttu vekotin. Sillä on helppo kotona helpottaa oloa ja avata lihaskalvoja. Palautuminen on yksi iso osa kehitystä ja siksi sitä ei saa vähätellä. Jost treenaat tavoitteellisesti on yhtä tärkeä huolehtia myös siitä kehonhuollosta.

IMG_1196Spartan EVA Foamrollerin voit dilata itsellesi täältä http://www.spartanshop.fi/fi/lihashyvinvointi/112-spartan-eva-foamroller-hierontarulla-pilates-rulla.html Se palauttaa pehmytkudostesi ja lihaskalvojen eheyden ja pituuden helposti, tehokkaasti ja turvallisesti.  

Mulla on nyt hyvää aikaa kehittyä ja kokeilla uusia juttuja ja siitä mainittakoot ensi viikon Lauantain. Silloin pääsen kokeilemaan Crosfittiä ja oon aivan intopiukeena. Lisäksi ajttelin mennä kokeilemaan tankotanssia. Mitä monipuolisempaa, sen parempaa. Odotan myös innolla Joulukuuta ja kahvakuulaohjaaja koulutusta, jolloin saan taas aivan uutta treenityyppiä mukaan tähän hommaan. Opettelen kokoajan tätä uutta voisko sanoa elämäntapaa ja keskittyä siihen, että juurikin se laatu ratkaisee. Huomaan kokoajan oppivani paljon uutta esimerkiksi treenistä ja juurikin siitä kehityksestä. Nauroin just eilen mun asiakkaan kanssa, koska mun treenimäärä on pienetynyt roimasti, että minkäs projektin sitä nyt taas ottais työn alle, kun on niin julmetusti aikaa 🙂 Jos sitä oppis joskus vain olemaan paikoillaan 🙂

IMG_1191 IMG_1192

 

Tässä on vielä viimeiset Pudding kuvat mitkä jäi viimekerralla kuormasta. Joulu alkaa olemaan ovella ja se on nyt thty helpoksi myös kevään kisailijoille 🙂 Malina on Henriikka, kuvaus Mike Siren ja FAST. 

Kaikkien blogit kuohuu siitä kuka saa kilpailla, harrastaa, valmentaa jne. Musta on ihanaa kun oon tavallaan pääsyt asian yli ja irronnut koko jutusta. Se oli mulle varsinkin silloin jopa hermoja raastava asia, kun bikini nosti profiilia ja kilpailijoita tuli kun sieniä sateella. Moni asia pitää käsitellä ja on nyt todennut, että se ei oo  multa pois on sielä lavalla kuka tahansa. Jos joku parikymppinen likka kokee olevansa hyvä valmentaja niin olkoot. Sehän on sitten sen voitto tai häviö kuka sen valmennukseen menee. Oon omista valinnoistani ylpeä, koska oon omasta mielestäni juuri oikeaan aikaan tehnyt itselleni sopivat muutokset salin vaihtoon, valmennukseen ja kaikkeen tähän koko fitnekseen liittyviin asioihin. Haluan keskittyä todellakin vain omaan tekemiseeni ja annan vapaan rauhan muiden tehdä mitä tykkää. Stressi on laskenut ja treeni-into on taas korkealla. Maha on täynnä ja mieli on muutamaa asiaa lukuunottamatta korkealla.

IMG_1193

 

Dream Pink 🙂 Pikkuhiljaa ja pala kerrallaan mennään kohti uutta ja ihmeelistä maailmaa. Eiks tää suomen räppärikin sanonut, että timantit on ikuisia?

1003006_567641419951713_2065713896_n

 

Jokaisen pitää ymmärtää se tosiasia, että tärkeintä on voida hyvin ja nauttia elämästä. Kaikki tekee sen tyylillään ja on löydettävä se oma tasapainoinen juttu, missä voi hyvin. Pitää olla aito ja rehellinen. Ei saa pelätä joskus radikaalejakin muutoksia, sillä jos et ole elämääsi tyytyväinen ei se siitä muutu, jos et tee sille jotain. 

IMG_1168 IMG_1169 IMG_1170 IMG_1199 IMG_1204

 

Tänään tuli PRIMEEN Joulu ja paljon kaikkia lahjapakkauksia. Mainittakoon Moroccanoilin laukku, missä on shampoo, hoito ja öljy ja hinta vain 70e. Jokaisen naisen unelma 🙂

IMG_1208 IMG_1211 IMG_1221Mun oli taas tänään pakko päästä tuoksuttelemaan pikku nykerönenää. Tuleva fitness tähti ja unikaverinakin on Umppu tätin tuoma käsipainohelistin <3 Vauva otti tänään ensimäiset kylvyt ja sielä se paineli kun kala vedessä  <3

Huomenna on vielä työpäivä ja ensimäinen Ladys Night ja sitten alkaa mun viikonloppu  

primebody

11 vastausta artikkeliin “Kiitos kiitos kiitos”

 1. Asiaa! Upeaa että oot noin tän asian yläpuolella. Keskityt vaan omaan proggikseen ja antaa toisten säätää. Tietysti kurjaa että joku kisavalmennuksessa kokematon saattaa viedä lajin parissa kokemattomia metsään, mutta kaikkeen ei voi auttaa..

  Paljon tsemppiä sulle ja hyviä treenejä, oot ihana oman tien kulkija tässä vähän ”sisäsiittoisessa” Suomen fitness-skenessä. Seurailen sun blogia joka päivä. 🙂 Jaksuja myös henkkoht elämässä, tovottavasti kaikki terveysjutut selviää!

 2. Tämä ei liity mitenkään aiheeseen, mutta kun katselee sun ja sun miehes ig kuvia ja tekstejä pakko kertoo että aivan loistava huumorintaju teillä molemmilla nauran aina katketakseni miehes tägeille, ei oo sulla varmaan koskaan tylsää 😀

 3. Käääk!!
  Laitoin Blong pidennykset (lettimenetelmä) ja nyt päässä huomaan että jatke taittaa vaaleanpunaiseen??!! Katoaako tälläinen taitto ajan kanssa pidennyksestä (pesemällä?) tai voiko sen jotenkin korjata?

  Oli pakko laittaa umppu sulle tää viesti,koska tiedän että oot pätevä kaveri 🙂

  • B-longissa on yksi vaalea sävy mikä taittaa vaaleanpunaiseen! Valitettavasti sitä ei saa pois. Oon itse koittanut kyseistä sävyä vaalentaa yms, mutta sävy pysyy siinä silti.

 4. Kiitos vastauksestasi! Mielestäni kampaaja olisi voinut kertoa että sävy taittaa vaaleanpunaiseen 🙁 en olisi halunnut sellaista sävyä,tarkoitus oli saada kylmän beige. Mitä voisin nyt tehdä tässä tilanteessa? Onko blong hiuksissa takuuta? olen todella pettynyt,rahaa meni paljon 🙁

  • Hiuksissa on takuu, mutta jos kampaaja on tilannut hiukset tupsun mukaan niin silloin niitä ei korvata. Takuu koskee, jos hiuksissa on jotain vikaa, mutta ainakaan omalla kohdallani en ole joutunut reklamoimaan niistä kertaakaan.

 5. tupsussa hius näytti sitäpaitsi eriltä,vaaleanpunaiseen taittoa ei huomannut. En hoksannut taittoa itseasiassa kuin vasta pesun jälkeen..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta