Voihan onnellisuus

Pimein vuodenaika on nyt ja teen kaikkeni sen selättämiseksi. Mulla on ollut jo 2 vuotta käytössä Valkeen korvalamput. Käytän niitä aina syksystä alkutalveen. Jaksan uskoa niiden antamaan energiaan, niinkuin samoten kirkasvalolamppuun. Korvalamppuja pidetään vain 8min päivässä ja ne voi ladata vaikka tietokoneen kautta.

IMG_1094

 

Voivottelu on turhaa ja siksi kaikki mahdollinen piristävä tekeminen on hyvä aloittaa viimeistään nyt. 

Mulla on ollut viikonloppu onnea täynnä. Eilen sain juhlia parhaan ystäväni Lindan synttäreitä. Meillä on aivan uskomaton ”tyttö” porukka, mikä on säilynyt ala ja yläasteelta asti. Osa meistä on tuntenut jo lähes 25 vuotta. Näemme vähintään 2 kertaa vuodessa. Kaikki tytöt oli mukana juhlissa. Onni on omistaa ikuisia ystäviä <3 Mukana oli myös muitakin juhlijoita ja olikin hauska jutella ja tutustua ihmisiin, jotka on ennen ollut vaan niitä ns. naamatuttuja. Huikeet bileet, huikea sankari ja mahtavat vieraat.

IMG_1113 IMG_1114 IMG_1128

 

Askartelin Vegasin ennakko synttäreitä kunnioittaen synttärikortin hatun muodossa. Lahjanahan oli tietysti meille super kolmikolle jotain yhteistä. Helmikuuta odotellssa 🙂

IMG_1126

 

Julhliin lähdin autolla ja olinkin virheettömänä kukonpierun aikaan leipomassa kääretorttua. Tänään on isänpäivä ja haluankin toivottaa kaikille iseille ihanaa isänpäivää <3 Meillä tunnetusti lahjat on annettu jo Keskiviikkona, kun ne on saatu tarhasta kotiin 🙂 Vaikka en osaa laulaa niin tottakai oli täräytettävä paljon onnea biisi raspikurkulla heti kättelyssä itse The Koskiselle. Sauna oli lämmitetty ja kakku valmiina. Meillä oli hieman erilainen isänpäivä, koska mun rakas pikkusisko pääsi tänään kotiin saatuaan esikoisensa, joten juhlimme koko suvun voimin niin isejä, joita talossa oli 4 ja samalla pikkuvauvaa.

IMG_1145 IMG_1153

 

Ja vauvakuume potensiin miljoona iski muhun tänään täysin <3 Vili sanoikin mulle että voikko jo olla hiljaa ja hakee lelukaupasta babybjörnin se on ihan saman kokoinen 🙂 Ai että sitä vauvan tuhinaa ja tuoksua. Se on jotain aivan ihanaa ja se rakkaus, mikä pientä kohtaan syntyi heti. Mulla on huomenna vapaa, joten taas hyvä syy mennä katsomaan pikku prinsessaa <3 Rakkaudella on vaan niin uskomaton voima ja se kantaa aina niiden vaikeiden aikojen yli. Siksi oonkin niin kiitollinen kaikesta siitä mitä mulla on <3.

IMG_1130

 

Vilikin oli niin innoissaan saadessaan uuden serkun 🙂 Kun synttärit, isät ja vauvat oli juhlittu oli aika asettua vakavaksi 🙂 Meillä oli treffit Fit Diamondsin tiimoilta. Sorsat kävi kylässä ja tehtiin suunnitelmat. Näitä on odotettu, kun kuuta nousevaa. Oon vaan todennut, että mulle treenaaminen ilman tavoitteita ja selkeää päämäärää ei vaan toimi ollenkaan, koska koko kiinnostus lopahtaa. Viikon oon noudattanut ruokavalioo ja painoa on lähtenyt n, 2,5kg 🙂 Mun on vaan niin paljon helpompi mennä, tehdä ja toimia selkeästi. Mutta siis asiaan. Treeni hommat on nyt aloitettu ja ohjelmat saatu. Kaikki on selkeää ja homma on polkaistu nyt käyntiin. Kisa tavoitteet on nyt lyöty lukkoon ja näillä näkymin se on Nordic fitness expo 2014. Tässä on vielä hyvä aika treenata sinne ja laittaa puuttuvat palaset kohdalleen. Kisahan on nyt normaalia myöhempänä ajankohtana, joka sopii mulle oikein hyvin. Palautumiset on nyt palautettu ja nyt aletaan keskittymään siihen olennaiseen. 

IMG_1109

 

Mää oon nyt ihan älyttömän onnellinen ja mulla on hyvä olla. Vielä kun tää lama loppuis ja alkais kulutusjuhla, olisin super onnellinen 🙂 Mää on jo pitkään koittanut keskittyä positiiviseen energiaan ja jättää valittamisen mahdollisimman mininmiin. Sarasvuon ohjelma antoi taas uutta perspektiiviä, siihen mitä tarkoittaa usko unlemiisi. Ne ketkä ovat ohjelman nähneet tietävät mistä puhun. Aivan uskomaton tarina nuoresta miehestä, jonka elämä muuttu yhden tuulenpuuskan takia. Joskus sitä tuntuu, että ihmiset ei ymmärrä kuinka pienestä valittaa. Suosittelen kaikille katsottavaksi kyseisen pätkän, sillä se todella pistää miettimään, kuinka helvetin pieniä ne omat ongelmat joskus on. Jaksan toitottaa samaa asiaa päivästä toiseen. Usko itseesi ja unelmiisi. Mulle on niin monta kertaa tultu sanomaan lause: et sää pysty tohon ja  voi että kunika hyvältä se on tuntunut hymyillä sen jäkeen kun olen voinut sanoa, että kyllä pystyin pieni virne naamalla. Älä anna muiden lannistaa. Joskus ikävät kommentit satuttaa, mutta opettele asettumaan niitä ihmisiä ylemmäksi. Hyvyys palkitaan aina jossain vaiheessa elämää. Koita kannustaa myös muita ympärillä ja jaa positiivista enegiaa, sillä sillä on aivan käsittämätön voima elämässä.

Rakkautta täynnä oleva umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Voihan onnellisuus”

  1. Jes, ihanaa, sulla on niin mahtava asenne! Oot ihan supernainen kun sulla on menestyvä firma ja perhe ja vielä noin vaativa harrastus mikä kulkee ns. koko ajan mukana, eli ei voi vaan käydä harrastamassa tuntia päivässä ja sit olla ajattelematta sitä. Itse en harrasta fitnesstä tavoitteellisesti, treenaan kyllä päivittäin ja noudatan ruokavaliota (yleensä :D). Nyt onnistuin saamaan vaativan koulutustani vastaavan työn mitä olen etsinytkin jo pidempään. Mulla siis on myös kaksi lasta. Varmaan tulee niitä tyyppejä jotka epäilee pystynkö tähän hommaan. Mutta kun olen seurannut sinunlaisiasi naisia niin olen tajunnut että tottakai me naiset pystytään mihin vaan! Kiitos esimerkistä sinulle ja tsemppiä kauheasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta