Nyt se alkaa…. huuto on ohi

Viikonloppu vierähti oikein mukavasti pikkujoulujen merkeissä. On syöty ja juotu ja leikitty koko rahan edestä. Hauskaa oli, sitä ei voi kieltää. Toki matkaanhan mahtuu aina jotain kommervenkkejä ja muthan tietenkin ryöstettiin. Mun kassista varastettiin mun lompakko ja kyllä se siinä hetkessä vähän nyppi, mutta kortit sain suljettua nopeasti, eikä niitä ollut kukaan väärinkäyttänyt. Onneksi sielä ei ollut kaikkia kortteja. IMG_0887 IMG_0892 IMG_0901 IMG_1028 IMG_0968 IMG_1014 IMG_1016 IMG_1030 IMG_1025 IMG_1020 IMG_1022

Kisoista on nyt sopiva aika ja palautuminen on suoritettu loppuun. Tänään alkoi eläminen taas ruokavaliolla ja kova treenikausi on nyt edessä. Vaikka oon tavallaan nauttinut tästä ajasta todella paljon ja se on tehnyt mielelle erittäin hyvää niin oon jo kyllästynyt tähänkin lorvimiseen. Se mikä on nyt vaan karu totuus niin mulla on kokoajan liian tuhti olo ja en voi hyvin omassa kehossani. Karkit ja pullat on nyt historiaa ja palaan  takaisin terveellisen ruoan ja monipuolisen treenin pariin. En vaan pidä siitä tunteesta, kun kaikki vaatteet puristaa, persvako näkyy ja vielä erehdyttiin kysymään tuleeko teille perheen lisäystä 🙂 Ei vaan oo mitään keskitietä ainakaan mun kohdalla. Tiedän kun treenaan saan siitä hirveästi energiaa, jaksan paremmin ja siihen kun yhdistän säännöllisen terveellisen ruoan niin oon taas voimissani. 

IMG_1041 IMG_1042

 

Tänään postilaatikosta tuli  uus bodylehti, kuin tilauksesta. Viikonloppu ja valvominen painaa vähän harteilla ja tänään oli hieman vaikea herätä. Oltiin jo kuitenkin päätetty yhdessä valmentajieni kanssa (Jari ja Heidi), että Maanantai on the day jolloin kaikki muuttuu. Jari ja Heidi muuten ovat mukana Miss Helsinki tyttöjen mukana koko kiertueen ja auttamassa niin treenit kuin ruokavaliot kuntoon. Mutta takaisin asiaan. Pläräsin lehden läpi ja silmäni pysähtyi likkaan nimeltä Sara Back. Kun itse kilpailee menee todella moni asia ohi, koska keskittyminen on omassa itsessään lähes koko päivän, mutta mielestäni meillä suomessa on uusi tähti.

IMG_1040

 

Tämä on nainen mikä edustaa mielestäni aivan täydellistä bikinikilpailijaa. Hänellä on lihasta jota myös bikinissä pitäisi olla. Tämä tyttö todella ansaitsi Suomen mestaruuden. Look on ihan täydellinen tähän lajiin. Hän on kaunis ja omaa upean lavakarisman.  Hän oli ainut Suomalainen bikinikilpailija (toki myös pro Anna) joka menestyi syksyllä niin mm-kilpailuissa, kuin Arnoldissa ja juuri siksi koska edustaa juuri sitä mitä lajissa haetaan. Lajin linjaus pitäisi olla Suomessa juuri tämä. Juurikin yllä oleva kuva sai mut taas motivoimaan itseni tulevaan.

IMG_1045

 

PRIMELLÄ on nyt myös oma blogi, jossa käsitellään paljon hius juttuja. Blogi löytyy http://primehairandbeautydiesin.blogspot.fi  

Illat pimenee ja synkkenee ja siksi toivonkin, että kaikki etsivät sen positiivisen puolen jostain. Ei masenneta muita omalla negatiivisuudellä, vaan koitetaan keksiä asioista se iloinen puoli. Kaikki tietää, että on kylmää ja koleeta nin turha sitä on päivitellä, koska se ei siitä muuta. Keskitytään tunnelmaan. Omia nauttimis keinoja pimeissä illoissa on ehdottomasti kynttilä ja takka. Pelataan myös paljon kotona lauta pelejä koko perheen kanssa. Kotiin on kiva laittaa kaikkia syksy/talvi juttuja ja kohtahan saa laittaa jo jouluvalot <3 Jos ei ole muuta asiaa kun valittaa niin helppo ja aina toimiva vinkki: oo yksinertaisesti hiljaa 🙂 Oon huomannut, että aina on porukassa joku nikee tai hapannaama. Yritä edes muiden vuoksi tai jos ei nappaa niin poistu paikalta. Niin negatiivisuus kuin positiivisuus tarttuu. Hymyile enmmän ja nauti asioista mitä sinulla on. Mää oon ite niin täpinöissäni, koska musta tulee huomenna täti <3 Mahtava iloinen asia, millä jaksaa taas hetken. Pääsin ihan luvan kanssa hypistelemään vauvanvaatteita tänään <3 Miettikää niitä asioita mitkä saa sut hyvälle tuulelle ja pois sulje kaikki huono. Kokeile edes koska se ihan oikeesti auttaa. Jos sinulla on jollekin jotain mukavaa sanottavaa niin sano, mutta jätä ne haukkumiset pois. Työrintamalla on vaikeaa aikaa, niin koitetaan kaikki yhdessä hyvällä energialla slättää tää lama <3

Sitten vielä muistutus:

Sitten infoa fitness illoista. Eli pidän niitä Tammikuussa. Riippuen kuinka paljon on kiinnostuneita tulemaan, mutta ainakin 5.1 su ja 12.1 su. Mahdollisesti vielä 19.1 su. Kellon aika on 12-> luulen, että siinä menee noin kolme tuntia. Hinta on 70e (mikä sisältää kurssimaterialit ja muutaman tuotteen) Ilmoittautumiset voi laittaa mulle s-postilla mihin tulee laittaa päivämäärä milloin haluaa tulla, oma nimi kokonaisuudessaan, s-posti ja puhelin numero. Jos on kysyttävää niin laittakaa samaan mailiin :) Ilmoitus on sitova :) Mukaan ei tarvitse ottaa mitään. Kivasti on tullut jo osallistujia, mutta vielä mahtuu mukaan

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Nyt se alkaa…. huuto on ohi”

  1. Pakko kyllä ny sanoo että tää sun blogi on niin paras! Tulee aina hyvälle tuulelle kun lukee sun tekstejä! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta