ja sähläys jatkuu

Tänään oli vaan pakko todeta, että onni on loistavat työkaverit <3 Mitä tekisinkään ilman niitä. Joskus ei tarvi edes sanoa mitään, kun hommat hoituu. Kaikilla on aivot, joita he vielä osaavat käyttää <3 Töissä huomaa vapautuneen tunnelman ja kaikki on innostuneita, sillä meillä on pikkujoulut perjantaina Tallinassa. Ja kun mää oon matkan järjestäjänä niin mikään ei mee putkeen… Eilen mulle tuli Tallinkilta sähköpostia, että et ole maksanut matkaa…. Pannari pannari pannari. Äkkiä nettipankkiin ja helpotuksen huokaisu no olinhan minä jo aikapäivää sitten…. Tulostin kuitit, skannasin ne ja data-Even avustuksella lähetin ne Tallinkille. Tunti niin san s-postin tervetuloa Tallinkille 🙂 No eihän se ihan lapaan menny. Tänään tuli sähköposti TAAS, että maksut on maksettu jollekkin muulle tilille ja jälleen pannari ja pari pullistunutta suonta naamassa. Soitto pankiin ja olin jo haukkumassa virkailija, että miten on mahdollista blaa blaa blaa, kunnes virkailija tokaisi, että rouva on maksanut kyllä matkan, mutta omalle tilille. Tarkoitus ei siis ole ollut huijata Tallinkia vaan oon taas hösöttänyt. Ei muu auttanut kun TAAS nettipankkiin, matka maksuun, skannaus, data-Eve ja homma hanskassa… Tää on vaan niin mua. 

images-14 images-13images-15 images-16 images-17

 

Täällä me sitten polskimme ja keräämme energiaa syksyn ja talven pimeisiin iltoihin. Data-Eve koodas meille myös ihan super halvat VR:n junaliput, jotka oli suuntaansa 11e per nuppi. Isolla porukalla junassa on ehdottomasti hauskinta matkustaa ja ei ollut hinnalla pilattu. Kiva piristys ja ihanaa viettää aikaa ihanien ihmisten kanssa ilman töitä <3 klub Hollywood kutsuu <3

Luin artikkelin Iltasanomista, kuinka Suomalaiset pilaavat hampaansa eivätkä hoida niitä. Suussa saattaa piileä vaikka mitä mätää. Mulla on ollut jo kauan hammas ihan sairaan kipee, mutta oon vältelly hammalääkäriä. Mulla on ollut pienenä raudat ja suuta on sorkittu kaikilla mahdollisilla tavoilla. Kun olin tokalla multa revittiin hampaita ja sanottiin, että ne kasvaa kuukaudessa. No ei meinaan kasvanut vaan vedin koko ala-asteen neljällä etuhampaalla, ilman sivuhampaita ja näytin idiootilta. Lisäks mulla oli sellanen hiton rukoushatun näköinen ”pilleri.  Samanlaista hattua käytti kokki ohjelmassa PATA KAKKONEN joskus 80 luvulla 🙂  Se oli aina öisin, josta tuli joku rauta kiristys niskaveto kammotus, joka sattu ihan helvetisti. No mutta siis hammaslääkäriin. Kävin Uusisuu klinikalla, jota voin suositella kaikille. Hampaastani oli paikka irronnut, joka viilattiin puudutuksen voimalla ja tilalle laitettiin uusi. Lisäksi mulla on kuulemma 3 reikää jotka pitää paikata… Hoito on kallista, mutta en halua mitään hammasmätää, joten leegojen kunnostus alkoi tänään. Hoitakaa  siis hampaitanne 🙂

IMG_0850 IMG_0851 IMG_0859

 

Juuso ja Vili tuli hakemaan mua töistä ja loihdittiin Vilille uus syyslook 🙂 Perus cittari käynti, missä itse Koskisella lähti vähän limpusta leluosastolla. Muun uus suosikki kanaresepti, joka on Sorsilta ja niin helppo ja vaivaton. Maustamatonta kanaa, mihin suolaa ja sweet chili saucee molemmin puolin. Kanat uunni 200 ja 30 min ja kanat on valmiin. Niin mehukasta, hyvää ja helppoa. Mää oon ennen ollut pannunaisia ja kanat on valmistunut aina pannulla tai grillissä, mutta tää on hyvä.

Sitten ihan muihin aiheisiin, eli urheilu tuotteisiin, jotka multa oli jäänyt ihan unholaan. Kun oli pitkä treenitauko niin treenin alkaessa tuoma kipu oli jotain ihan järkyttävää. Tänään tuli valaistus ja olin unohtanut kokonaan mun salaisenlaatikon. Tuotteta, jotka ovat hyödyllisiä niin treeniin, kipuun, kivunlievitykseen, lämmitykseen ja lähes kaikkeen. Cool-X on yritys joka tuottaa näitä kaikkia ja tässä vähän infoa 

Frescon Oy on lihashuoltotuotteiden valmistukseen ja markkinointiin keskittynyt yritys. Tuotteiden laadun takeena on jatkuva ja vahva panostus tuotekehitykseen sekä sertifioitu laatujärjestelmä, joka pohjautuu ISO 13485 standardiin.Toimintaperiaatteena ovat turvalliset, helppokäyttöiset ja tehokkaat tuotteet sekä joustava asiakaspalvelu. Tiivis kehitys- ja yhteistyö aktiiviurheilijoiden sekä fysioterapeuttien kanssa takaa parhaat mahdolliset tuotteet.Cool-X tuotteita myyvät hyvinvarustetut urheilumyyntipisteet kautta maan. Cool-X tuotteiden käyttäjiä ovat kaikki lihashuoltoon apua kaipaavat ihmiset. Care-X hierontatuotteita myyvät valtuutetut hierojatukut.On kunnia-asia tarjota huipputuotteita ja osaamista.Sinä liikut, me huollamme.

IMG_0860 IMG_0862 IMG_0864

 

Esimerkiksi toi suihkutettava magnesium on aivan huippu juttu ja otankin se heti testiin. Tuote saattaa aiheuttaa kirvelyä, joka vähenee, kun kehon magnesiumtaso normalisoituu. Kun magnesiumin ”ottaa” suihkeena se ei vaikuta muihin aineisiin millään tavalla, mitkä esim otat tabletteina.

Magnesium Suihke• 100% luonnollinen• Imeytyy tehokkaasti ihon läpi• Yli 800 suihkasua Mikä on Zechstein Magnesium? Zechstein magnesiumöljy on täysin uusi ja innovatiivinen magnesium valmiste. Zechstein magnesiumöljyä suihkutetaan ulkoisesti suoraan iholle ja se imeytyy nopeasti ihonläpi koko kehoon. Zechstein magnesiumöljy on hyvin kylläistä magnesiumkloridi liuosta, joka tuntuu öljymäiseltä, johtuen sen suuresta kylläisyys asteesta, mutta ei ole öljyä sanan varsinaisessa merkityksessä.Magnesium Suihketta on saatavana viilentävänä ja perus versiona.

Ja sitten lämpövoide mikä pääsee ehdottomasti testiin. Tästä muistan ohjeen EI MISSÄÄN NIMESSÄ SAUNAAN kun tuotetta on laittanut.

Cool-X HOT on lämmittävä voide, joka rentouttaa lihasjännitystä ja vilkastuttaa verenkiertoa. Voide on ainutlaatuinen ratkaisu niska- ja hartiaseudun jännityksistä sekä heikosta ääreisverenkierrosta kärsiville. Se ehkäisee rasitusvammojen ja revähdysten syntyä lämmittelyn yhteydessä käytettynä. Voide on kehitetty luovuttamaan lämpöä tasaisesti ja pitkään. 

Kerron tuotteista lisää, kun olen niitä testannut

Tässä vielä linkki hyvästä blogi kirjoituksesta bikinifitnekseen liittyen. Kannatta käydä lukemassa. Teksti havainnollistaa paljon. http://www.sportlife.fi/wordpress/maailmassa-monta-on-ihmeellista-asiaa/ Kirjoittajana on Camilla. Hyvää rehelistä tekstiä. 

Nyt rentoudun ja valmistaudun huomiseen 🙂

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “ja sähläys jatkuu”

  1. Mitä olet mieltä, jos on atooppinen iho (vähän kuin sheivauspilkkuja esim jalat täynnä) kannattaako kisata ja miten tämä vaikuttaa arvosteluun? Iho on pehmeä ja kestää värit, mutta Jan tana tai protan ei peitä näppylöitä…:(

    • Protan on ainakin todella kuivattava väri ja en ainakaan sitä suosittele atooppiseen ihoon. Itse käytän jantanaa, mutta rasvaan aina ihoa ennen kisoja ihan hulluna. Osalla peittyy melkein tatuoinnit niin uskon, että myös näpyt peittyy. Kannattaa iha kokeilla. Toki värikin arvostellaan, joten tuskin se kilpauraa estää, mutta saattaa vaikuttaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta