Yllätys

Nyt on taas kaikkea uutta tulossa ja tää mun rauhallinen kausi on taas täynnä ohjelmaa. Huomenna on hieman normista poikkeavaa ohjelmaa, koska minä ja PRIMEN Eveliina Nisula riipastaan xtreme car showhun tuunamaan mahtavia car babes finalisteja               http://www.x-treme.fi Meidät siis bongaat messuilta, jos satut olemaan liikenteessä. 

IMG_0679 IMG_0704 IMG_0691 IMG_0695

 

Eilen mulla oli hieman erilainen ilta, sillä vuorossa oli Vilin tarhan taskulamppu seikkailu. Voin rehellisesti sanoa, että tää vaati multa hieman turnauskestävyyttä, koska kaikkihan sen tietää, että en todellakaan oo mikään eräjorma metsässä samoilija. Kaikillahan oli tunnetusti ne huippu hyvät coretex vaatteet ja mää painelin ihan idioottina mun valkoisilla Hunterin saappailla ja villakangas takilla 🙂 Metsään oli tehty reitti, minkä varrella oli heijastimia ja lapsilla taskulamput. Ai että sitä lasten riemua ja tohinaa. Lopuksi grillattiin nakkeja nuotiolla 🙂 Nää on isoja juttuja lapsille ja on niin ihana nähdä, kun ne ovat niin intoa täynnä. Mitä sitä ei lapsensa eteen tekisi? 🙂 🙂

IMG_0708 IMG_0709

 

Mua hemmoteltiin tänään <3 Ehkä mää oon kotonakin hehkuttanut sitä Amerikkaa vähän liikaa ja Juusoo on alkanut ottaan kupoliin, ja sehän täräytti tänään mustalla ”ratsullaan” meidän töihin ja toi mulle kukkia…. Maailman helpoin tapa saada nainen onnelliseksi… No eihän se siihen vielä loppunut…. Kun tulin kotiin niin uunissa oli yks mun lempi ruoista, eli pestolohi ja kylkeen vanhanliiton perunamuusia <3 Jälkkäriks suklaakakkua. On se ihana tuntea olonsa tärkeäksi (ainakin kerran vuodessa 😉 ) Muistakaa miehet hemmotella niitä naisianne. Vaikka ihan jokapäivä.

Sitten hieman asiaa mun omista kuvioista. Eli teami missä treenaan on tällähetkellä Fit Diamonds. 

1003006_567641419951713_2065713896_n

 

Valmentajinani toimii Jari ja Heidi Sorsa. Molemmilla heillä on yli 10 vuoden tietotaito niin fitness hommista, kilpailemisesta, treenauksesta, ravinnosta ja melkein mistä vaan. Olen tutustunut heihin jo mun fitness alkutaipaleelta, kun itsellä oli vasta 3 viikkoa treeniä takana. Mää oon niin onnellinen tästä jutusta ja mun luotto on enemmän kun 100%. Arvostan ja kunnioitan molempia ihan älyttömän paljon. Mukana tässä hommassa on myös sydän ja todellakin terve järki. Oon saanut heiltä kaikkiin kilpailuihini ihan älyttömästi sitä henkistä kannustusta ja rehellistä palautetta mitä arvosta todella paljon. Fit Diamond ei ole pelkkä kilpateami vaan sieltä hoituu muutkin jutut. Pääsäntöisesti Sorsat toimii Lahden alueella, mutta kaikki on sovittavissa.

1374885_637541362943644_148566749_n

 

Täältä saa myös ihan tavikset treeniohjelmia ja ohjeita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Jos siis tekee mieli niin yhteyden ottoa Sorsille.

1378214_191433554374014_1481738638_n 1379426_577807392254727_1301649578_n

 

Jari on itse kilpaillut Classicissa ja Heidi kilpailee bodyfitneksessä, josta hän on jo saavuttanut ammattilaiskortin. Pro kilpailijoita, eli ammattilaisia varsinkaan naisissa Suomessa ei ole todellakan monta ja se on todella iso saavutus. Me ollaankin Heidin kanssa pituudeltaan melkein yhtä lyhyitä, mutta mulla on vielä vähän kirittävää noiden lihaksien suhteen 🙂 Tältä pariskunnalta mää oon oppinut niin paljon asioita joka osa-alueelta ja musta on aina ihana kuunnella ammattilaisten tarinoita. Face sivut avataan pian ja laitan linkkiä tänne heti kun sivut aukeavat. 

IMG_3673

 

Kivasti on tullut jo ilmoittautumisia Fitness prinsessa kursseille. Muistutuksena vielä päivät oli 5.1 ja 12.1 su ilmoittautua voi [email protected] Opetan kurssilla elävälle mallille miten tehdään kisameikki ja kisa hiukset ja autan kisalookin suunnittelussa. Ei tarvitse olla jo kilpaillut vaan kurssi on suunnattu ihan kaikille asiasta kiinnostuneille.

Ihanaa viikonloppua

-umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta