Kun tuntuu ettei aika riitä

Joka tuutista tulee, että liikunnan puute on ajanpuutetta ja samalla tavallaan keksttyjä syitä eli niitä surullisen kuuluisia tekosyitä. Tavallaan ymmärrän niitä ihmisiä, jotka sanovat että aikaa ei vain yksinkertaisesti ole liikunnalle. Päivä on todella lyhyt siihen nähden jos ajattelen vaikka omalla kohdallani sen sisältöä ja sitä että sisällytän siihen: treenit, vähintään 9 tunnin päivän töitä, kodinhoidon, yrityksen pyörittämisen, siivoamisen, pyykkäykse, ruoanlaiton, lapsen kanssa olemisen jne. Jos lapsia on paljon ja niillä on harrastuksia on vanhempien ajankäyttö vielä enemmän kortilla. Se tarkoittaa sitä, että kaikki päivät on aikataulutettava. Nyt kun mulla oli pikku breikki niin treenaamisesta, kontrolloidusta syömisestä ja aikatauluista niin pakko kyllä myöntää, eli siinäkin oma hohtonsa. Nautin siitä vapaudesta ja leppoisuudesta. Silti liikunnan pois jättäminen on osa oman hyvinvoinnin laiminlyömistä ja siitä mää en tykkää. Ennen mun reissua sain Spartan Geariltä kahvakuulan. Kahvakuula on sinänsä mulle aika uus kapistus, koska en ole koskaan käynyt millään ohjatulla tunnilla tai tiedä ihan hirveää liikelaajuutta mitä sillä voi tehdä.

IMG_9838

 

Paketin mukana oli 2 opetusvideota, missä kerrottiin tarkasti tekniikka, mikä on todella tärkeä kaikessa liikunnassa. Niimpä siis tänään salilla otin treeniin mukaan kuulan, jonka totesin todella tehokkaaksi. http://www.youtube.com/watch?v=5eUdAWpD6aU Tässä on pieni pätkä, joka kannattaa katsoa ja huomata kuinka monipuolisia harjoitteita kuulalla voi tehdä. Liikkeet on todella rankkoja, mutta kehittää monta lihasryhmää samanaikaisesti. Lisäksi ne kehittävät keskivartalon hallintaa ja voimaa aivan eritavalla, kun perus punttitreeni. Odotan, että pääsen itse koulutukseen, mikä on joulukuussa ja saan lisää kokemusta ja tietoa. http://www.spartanshop.fi/fi/ tuossa on linkkin Spartan shoppiin, mistä voi tilata kotiin oman kahvakuulan. Eli jos se salille meno tuntuu ajallisesti mahdottomalta niin tämä on ainakin nopea, tehokas ja kehittävä urheilumuoto, minkä voi todella helposti toteuttaa kotona. Netistä löytyy paljon videoita tekniikoihin ja liikelaajuutta voi käydä onkimassa vaikka ohjatulla kahvakuula tunnilla.

Sitten päästäänkin toiseen asiaan, eli Zeropoint https://www.zp.fi Multa on kysytty useaan otteeseen, mistä niitä saa ja nyt voin kertoa, että niitä saa tilattua suoraan niiden omilta nettisvuilta.

IMG_9220

 

Nämä on loistava keksintö. Käytän niitä aina lenkillä, rappus treeneissä, jalka treeneissä ja joskus jopa töissä. Jalat tutuu todellakin energisimmiltä. 

${te.getChild('Kuva').getTitle()}

Kompressio tehostaa oman elimistösi toimintaa.

Kompression avulla laskimoläpät pysyvät suljettuina jolloin veri kulkeutuu sydämeen paremmin. Paine huolehtii myös etteivät suonet pääse laajentumaan liiaksi jolloin niiden toiminta ei häiriinny.

Tämän mekanismin tehtävä on kuljettaa epäpuhtaudet, kuona-aineet ja hapettoman veren takaisin sydämeen ja keuhkoihin hapettumaan ja palaamaan, jolloin saat lisää puhdasta happea työskenteleville lihaksillesi.

Vaikutus huolehtii nopeammasta aineenvaihdunnan toiminnasta ja poistaa epäpuhtauksia lihaksesta sekä tuo happea lihakselle, jolloin lihaksesi toiminta ja suorituskykysi on parempi.

Kompressio myös tukee lihasta ja pitää sen supistuksessa. Supistuksessa oleva lihas on tehokkaampi ja ei pääse tärähtelemään jolloin vältyt rasitusvammoilta.

 

Vaikutus on keskeinen   

  • tehokkaammalle suoritukselle 
  • nopeammalle palautumiselle
  • urheilu ja rasitusvammojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn

Mää alan pikkuhiljaa pääseen taas treenin makuun pikku alkukankeuden jälkeen. Syksyn tulo ja pimeys tekee usein ihmisistä väsyneitä ja masentuneita. Toivoisinkin siihen tulevan muutosta, sillä, että ihmiset kääntäisi sen ajattelun ihan toisinpäin. Ei aina aloiteta aamua lauseella vittu tua on kylmä, vaan vedetään vähän enemmän kudetta niskaan, ettei palella. Paleleminen on vain pukeutumis kysymys, eikö totta? Koitetaan kaivaa jokaisesta asiasta jotain positiivista. 

IMG_0582

 

Asenne on se mikä ratkaisee. Jos oot jo aamulla sauva ottassa on sata prosenntisen varma, että se sauva vaan kasvaa iltaa kohden. Mää oon lopen kyllästynyt ihmisiin, joiden pitää jokaisesta asiasta etsiä heti ne negatiiviset puolet ennenkuin kyseinen asia on edes tapahtunutkaan. Elämä ei saa olla liian vakavaa vaan siitä pitää nauttia. Hyvä mieli tarttuu, mutta niin myös negatiivinen ja itse koitan aina kyseisestä tilanteesta luikkia pakoon. Pitää pystyä nauramaan itselleen ja rentoutumaan. Pahin energian syöjä on toisten ihmisten asioiden vatkaaminen ja niistä jauhaminen. Kaikilla meillä on oma elämämme ja elämme sitä juuri niinkun itse haluamme, joten annetaan kaikille työrauha 🙂

IMG_0578

 

Arvostakaa niitä tärkeitä ihmisiä ympärillänne älkääkä unohtako koskaan mainita heidän tärkeyttä <3 

-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta