Ai että

Oon itsestäni niin ylpeä, koska oli jo kolmas treeni tällä viikolla. Vuorossa oli kädet ja taas ”härkänen pumppi” 🙂 Hahahaaa. Kun on pitkään tekemättä mitään, niin oikeasti rakastan sitä tärinää mikä tulee treenin jälkeen. Joka paikkaa kolottaa ja särkee hyvällä tapaa. Tästä tää taas lähtee. Tosiaan mulla muuttu nyt valmennus kuviot ja mun uus Teami on Fit Diamonds. Valmentajina toimii Jari ja Heidi (ifbb pro) Sorsa. Aloitetaan hommat tässä pikapuoliin. Treeni into on kova ja samoin halu kehittyä. Mitään kilpailuja ei ole lyöty lukkoon, mikä on toistaiseksi hyvä juttu. Mun on nyt hyvä olla näin. Kovaa treeniä ja kunnolla ruokaa 😉

IMG_7444

 

Mää tajusin taas tänään, kuinka ihan oikeesti rakastan mun työtäni. Oon monesta asiasta todella onnellinen. Saan olla onnellinen mun ihanista vakiasiakkaista, jotka on vanhimmat olleet ihan kouluvuosilta asti, eli mennään ihan 90 luvulle 🙂 Loma teki hyvää ja töissä riittää virtaa. Töissä on mukavaa ja meininki on rentoa 🙂 Mulla on ihanat työkaverit ja tänään oli vielä vähän spessumpi työpäivä 🙂 Ketä meitä ny oli….Huomenna meillä onkin sutinaa, koska teemme tytöt valonneito kisaan ja Tampereella on musiikki ja media alan suuri tapahtuma, joten sitäkin porukkaa on tulossa 🙂

Palaan edelleen Amerikkaan ja reissuun ja siihen asiakaspalveluun. Ystäväni Lindi kirjoitti omaan blogiinsa erittäin hyvän tekstin ja tässä linkki siihen 

http://junnujohtajat.com/palvelua-ja-myyntia-please/

Siitä päästäänkin kielen merkitykseen, jota pohdittiin myös tänään töissä. ”Ameriikaks on paljon helpompi sanoa positiivia sanoja ja asioita ihmiselle, kun esimekiksi Suomeksi. Sinä päivänä, kun me mentiin mun kaula-aukolla joka paikkaan, niin moni sanoi esimeksi i love your outfit 😉 😉 ;), mutta miltä se kuulostaisi suomeksi?  

IMG_0045

 

Rakastan sun asua? Toki toi kuva hieman vääristää, koska seison just jonkun lampun alla, oon ihan valkoinen ja vedän mahaa sisään, kuin viimeistä päivää 🙂 On helppo sanoo ihmiselle esimerkiksi i love your eyes, you look so beautiful tai ihan perus how are you 🙂 Se on tavallaan niin luontevaa, mutta jos täräyttäisin tohon naapurin Siwaan ja myyjä kysyis mites sun päivä on  menny ja muuten kiva asu sulla niin ajattelisin heti, että hullu 🙂 Mää opin itse ihan hirveesti tolla reissulla ja haluaisin todellakin olla itse paljon positiivisempi ja iloisempi ihminen. Kyllä se maa vaan vei mun sydämen. Harjoittelu tekee mestarin. Vaikka maan tilanne ja sää nyt ei oo ehkä sitä parhaimpaa niin koitetaan olla valittamatta. Oonkin päättänyt, että jos joku valittaa ja en jaksa kuunnella niin lähden vaikka meneen ja vältän oman huonon tuulen. Koitetaan auttaa ja kannustaa toisiamme näiden vaikeiden aikojen yli. Ei kannata aina miettiä mitä mulla ei ole vaan mitä mulla on ja nauttia niistä. rakkaus on kuitenkin se suurin voima mikä kantaa meitä eteenpäin. Rahalla sitä ei saa………….

IMG_0250

-Umppu

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Ai että”

  1. Oon samaa mieltä, että suomessa ollaan vähän jöröjä tai pidetään outona jos kehut/oot kohtelias ääneen ja ajatellaan että haluat jotain, koska teet niin. Olisi hyvä, jos Suomalaisiin tarttuisi vähän Amerikan meininikiä.

    -Sandra

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta