Nenän valkaisua

Hiiohoi. Edelleen pikku jetlaagi painaa, mutta ei se haittaa, kun mulla on niin kultainen mies, kuka hoitaa asiat mun puolesta. Kuukauden paussin jälkeen palasin salille. Eilen tein olkapäät ja tänään jalat ja jälleen kerran mun lempilause ”härkänen pumppi”. Sitä on kaivattu ja pitkään. Mää jo ihan oikeesti mietin ennen reissua, että tekeekö mun enään koskaan miele mennä salille koska pelkkä ajatus treenistä teki huonoa. Aloittaminen ei todellakaan ollut helppoa. Mutta se tunne kun koko muija tärisee ja hiki valuu persvakoo myöden niin on se vaan ihanaa. Painoa on tullut ja en ole siitä sen kummemmin välittänyt, koska halusin antaa itselleni aikaa miettiä mikä musta tulee isona ;). Tarvitsin juuri tämän ajan ilman treeniä, ilman ruokavaliota ja chillin. 

IMG_0482

 

Tottakai se tuntui hirveeltä vetää vyö päälle ja huomata, että reijät loppuu, mutta tälläkertaa ihan väärästä päästä 🙂 Uskon, että kuukauden lepo oli mulle juuri se oikea. Oon jo aiemmin kirjoittanut, kuinka mulla jäi kuukautiset ensimäistä kertaa pois viime kilpailuissa, josta olin suorastaan kauhuissani. Ne on nyt palanneet ja voin taas todeta, että hormoonitoimintani toimii ja parempaan suuntaan ollaan menossa. Suomeen palattuani todellakin aloitin nenän valkaisun ja siistin syömisiäni. Nyt haluan ylimääräisen turvotuksen pois ja lähden hakemaan sitä tavoiteltua off-painoa mikä on huomattavasti alempi kun mitä nyt painan. Toki en oo käynyt vaakalla, mutta se kertoo jo paljon jos haaremihousuista katoaa se ”haaremi” kokonaan 🙂

IMG_0471

 

Kisakuntoni on minulle luonnoton tila, jossa todellakin olen vain sen yhden päivän. Moni ihailee näitä bikini tyttöjä, mutta ei ymmärrä sitä todellisuutta. No dope no hope vai miten se meni. Katselen aina itsekkin välillä kisakuviani ja en vieläkään voi ymmärtää miten oon joskus ollut tuossa kunnossa. Tää aika kisojen jälkeen on ehdottomasti henkisesti rankinta tässä koko hommassa. Kun katsot peiliin niin näet ihmisen mikä muistuttaa siltä, ettei olisi koko elämänsä aikana liikuntaa nähnytkään. Sekään ei pidä paikkaansa todellakaan. Minäkuvan pitää pysyä terveenä.

Mää vieläkin haikailen mun matkaa ja fiilistelen mitä kaikkia kokemuksia sain <3 Tietty mää ostin sieltä kaikkee Jenkki hömpötystä. Eniten rahaa mulla meni ehdottomasti Victoria`s Seacretille, jossa olisin voinut viettää aikaa tunti tolkulla.

IMG_0434

 

Aivan ihana huulikiilto, mikä pikkiriikkisen turvottaa huulia 😉 Lisäksi ostin meikin kiinnittäjän mikä suihkutetaan kasvoille ennen meikkiä, kuiva öljyn millä ihon saa näyttämään seksikkäältä ja body shimmerin…. Mää niin rakastan kaikkee niin feikkii hahahaha. Mutta päästäänkin asiaan alusvaatteet. Ostin elämäni ensimäiset rintsikat kyseisestä liikkeestä ja muita en sitten enään koskaan ostakkaan. Well HELLOU mitkä munkit 🙂 liivit on täydelliset päällä, ei hierrä, ei natise, ihanaa materiaalia ja näyttää hyviltä. Koot liiveissä on eri kun euroopassa, mutta myyjä kertaheitolla mittasi mulle mun oman koon, mikä sopi täydellisesti.

IMG_0481 IMG_0496

 

Uusin tietenkin mun koko meikkipussi kokoelman, koska en voinut vastustaa noita kimalluksia ja värejä, en sitten millään. Mää kaipaan jo nyt takaisin ja haluankin toteuttaa matkan mahdollisimman pian. Tampereelle tuli tänään ensilumi ja hassua kuvitella, että vielä viikko sitten makoilin poolilla ottamassa aurinkoa 🙂 Oli silti ihana palata kotiin ja töihin ja silloinhan loma on ollut täydellinen. Mun oli aivan pakko tuoda Vilille ninja Turtles kilpi, joka vei 1/4 osan tilaa mun laukusta, mutta tiesin, että se tulee olemaan niin mieluinen.

IMG_0458

 

Meillähän ei ilman kilpeä kuljeta kotona enään ollenkaan. Ostin myös Jenkeistä whitesripsejä, eli hampaanvalkaisu liuskoja. Mää vaan ihastun kun ihmisillä on valkoiset hampaat, koska mielestäni se tekee ihmisessä mielikuvan, että hän pitää itsestään huolta. Oon aiemminkin käyttänyt liuskoja, mutta nämä on ehdottomasti ollut parhaat koskaan. 7 päivän ”kuuri ja liuskat ovat kerralla 2h suussa. Niin omasta, kun muidenkin mielestä mun hampaat on nyt todella valkoiset ja en ole vasta käyttänyt kun 4 liuskaa, eli melkein puolet jäljellä. Paketti maksoi muistaakseni 69 dollaria, eli vähän reilu 50e ja on kyllä ollut sen arvoinen.

IMG_0484 IMG_0500 IMG_0502

 

Nyt kun on lomat lusittu niin alkaa taas ilmestymään kaikkia uusia projekteja. Oon virtaa täynnä ja energiaa on varastossa vaikka muille jakaa. Vaikka on pimeeä ja märkää niin älkää antako sen masentaa. Liikkukaa, koska liikunta antaa uskomattoman energian päivälle. Muistakaa vitamiinit ja varsinkin nyt on hyvä aloittaa D-kesän jälkeen. Pian on lumi massa ja ulkona on jo paljon valoisampaa. Pusuja kaikille 😉

-Umppu

primebody

7 vastausta artikkeliin “Nenän valkaisua”

  1. Mäki kävin pari vk sitte Jenkeissä ja Victoria’s Secretillä käytyäni en osta rintsikoita enää mistää muualta! 🙂 Istuu päälle ja on kaiken lisäks upeen näkösiä ja palvelu liikkeessä oli mahtava!

  2. Siis mikä nenän valkaisu? 😀 Onko toi joku sanonta mitä en tajua vai oletko tosissasi valakaissut nenää? :DD

    • hotellit n.50-100e per yö. Ryuoka oli halvempaa yleisesti riippuen tietenkin missä syö. Sieltä en juuri ostanut mitään joten en tiiä kauppojen hinnoista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta