Las Vegas

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Tää bloggailu on ollut hieman haastavaa täältä, mutta siis Vegas on ny nähty. Voin sanoo, että koko kaupunki oli jotain mitä en oo ennen kokenut. Rakennukset ja itse meidän hotelli oli niin epätodellinen. Oli yö tai päivä niin Vegas ei nuku koskaan. En oikeen osaa miettiä, mistä aloittaisin. Casinot on valtavia ja niitä on jokapuolella kaupunkia. Legenda kertoo, että hotelleissa annetaan huoneisiin lisähappea, että ihmiset pelaa enemmän. Saatiin siihen asiaan varmistus paikalliselta. Niin hullua.. Pelaaminen on todella koukuttavaa, mutta onneks se pysy kontrollissa. Vegasissa on naisen helppo olla, sillä baareihin ja yökerhoihin tultiin aina pyytämään. Viimeinen ilta Vegasissa oli jotain sellaista, mitä en tuu koskaan unohtamaan. Mentiin katsomaan Chippendales show joka oli aivan älytön. Hieman valoittaakseni asiaa, kyse on tanssiryhmästä. Amerikassa kaikki on suurta ja oli myös kyseinen show. Sieltä lähdettiin käymään hotellilla, josta matka jatkui Hakkassan yökerhoon. Sekin oli jotain niin käsittämätöntä. Meillä kävi hyvä säkä koska miehethän joutuu aina ostamaan pöydän klubeilla. Sielä ei ole tuoleja missään. Pöytien hinnat vaihtelee 500-3000€. Hakkasaanissa meinasin pyörtyä, koska näin Mark Flex Anthonyn, joka on siis Arnold Olympia voittaja shortseissa, jota oon jo fanittanut kauan. Samassa pöydässä istui myös Jay Cutler. Jäädyin enkä päässyt sanomaan edes ” well hello”. En olisi uskonut näkeväni lajini ihmisiä, koska oon pysytellyt kaukana saleista 🙂 Vegasiin tuun varmasti joskus uudestaan. On taas itsellekkin hyvä muistutus siitä kuinka ihmiset on ihan oikeesti ystävällisiä, auttavaisia ja mukavia. Aina kysytään mitä kuuluu, kuinka voit jne. Se tuntuu kivalta ja siitä tulee hyvälle mielelle. Kaupassa esitellään heti uudet mallistot sitä edes pyytämättä ja tunnetta, että on kai nyt sitten pakko ostaa jotain. Ihmiset luettelevat kohteliaisuuksia, minkä kerkeävät 🙂 Mää niin rakasta tätä maata ja näitä ainutlaatuisia kokemuksia, mitä täältä on jäänyt käteen. Kirjoittelen lisää kun kerkeen, mutta tässä pikapäivitys kuvien kera <3image

primebody

2 vastausta artikkeliin “Las Vegas”

  1. Upealta kuulostaa. Olenkin jo odottanut postausta että kuinka siellä on matka sujunut. Laitahan lisää kuvia kunhan ehdit.

  2. May 25, 2010I would definitely buy these and may look on ebay for them I have a few pairs of Irregular Choice shoes with that type of heel in I think in real life it looks prttey good. And I love the colour they’re beautiful!.-= Roisin s last blog ..I am NOT interested in starting some married man’s car! =-.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta