Loma <3

IMG_9926

 

Eilinen päivä meni kauttaaltaan ihan sumussa. En todellakaan tiedä onko kaikki asiat nyt hoidettu, mutta se on loma nyt. Painelin hirveellä kiirreellä töiden jälkeen Vilin vanhempieniltaan ja totesin matkalla TAAS, että saakeli kun mun sukkavalinta meni taas ihan käteen. Onneks ne oli tälläkertaa edes samaa paria ja saman väriset 🙂 mun katu-uskottavuus kärsii 🙂 Päiväkoti on kyllä huippu juttu ja herranjumala, kuinka paljon niillä lapsilla mahtuu päivään kaikkea kivaa. Jos olisin kotona lapsen kanssa niin mun aktiviteetit olis kyllä ehkä yks neljäsosa tarhaan verrattuna.

IMG_9930

 

Saanen esitellä mun uuden Teamin nimeltään Fit Diamonds, tai ei sii mun teamin vaan teamin mitä tulevaisuudessa edustan <3 Uudet valmentajani ovat siis Jari ja Heidi Sorsa. Oon enämmän kuin tyytyväinen. Nyt oon tietoisesti kisojen jälkeen vaan ollut. Takana on viikkojen sairastelu, mutta samalla päätin sen keskellä, että nyt annan itselleni aikaa. En oo kertaakaan levännyt näin. Kisapäätöstä ei ole lyöty lukkoon ja täytyykin todeta, että tää on ollut mulle juuri se oikea. Mun loman jälkeen alkaa tositoimet, mutta siihen asti oon vaan. Mun ei oo edes tehnyt mieli mennä salille ja se kertoo jo sen, että kunnon breikki on paikallaan. Haluan antaa itselleni luvan tehdä ihan juuri sitä mitä huvittaa. Rentoutua, levätä, syödä ja nauttia. Vaikka kilpailuja on useat takana ja mieli on vahva en voi silti välttyä siltä omalta peilikuvalta. Painoa on tullut ja sitä on otettu ihan tietoisesti, mutta silti tuntuu, että jokainen kadulla vastaantuleva ”tuijottaa onpas toi lihonut”. Vaikka tää on tuuttu juttu niin silti se on vaikea asia. 

IMG_9931

 

Mää oon vaan painanut elämääni läpi viimeiset 3 vuotta ja ymmärrän itsekkin, että joskus on pakko pysähtyä. Ihminen ei ole kone. mulla on edessä 10 päivää täyttä lomaa mun kahden parhaan ystävän kanssa. Ei mitään arjen askareita, ei ruoan laittoa, ei pyykin pesua vaan aikaa vain ja ainoastaan itselleni. Varmasti tulee poikia kotona ikävä, mutta uskon, että se jälleen näkemisen riemu on ainutlaatuista. Tää matka on jotain niin epätodellista, että en vieläkään usko sitä todeksi.

IMG_9932

 

Mun huone on kun paskaläävä ja on miettinyt jo pienen pääni puhki mitä kaikkea pakkaan mukaan. Joo joo tyhjällä matkalaukulla, mutta tarviinhan mää sielä nyt kaikkee. Suurin osa on kuitenkin melkein kulutustavaraa, jotka tyhjennettyään jää laukusta pois. Koitan miettiä järkevästi ostoksia…. Kello on nyt 15 vailla 4 ja mua tullaan kohtapuoliin hakemaan ja siitä se sitten lähtee. Koitan kirjoitella mahdollisuuksien mukaan reissuilta, mutta varmaan parhaiten lomafiiliksiä voi seurata instagramista @umppu

 

Se on menoo nyt <3

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta