Miten syntyy kisalook ja kuka sen tekee vai oletko se sinä itse?

Oon tässä miettinyt jo pitkään ylipäänsä kilpailijoiden hiuksia, meikkejä ja ylipäänsä koko lookkia. Omasta milestäni se on erittäin tärkeää, sillä jos se on pielessä voi se oikeasti vaikuttaa loppu sijoitukseen. Kun kaikkeen muuhun panostaa niin miksi ei vie koko hommaa loppuun asti? Lajin pariin oon tavallaan tutustunut alunperin Suvi Iso-Kuuselan ”tukan merkeissä. Jotain mun neuvoja on Suvillekkin vuosien varrella jäänyt päähän ja pari niksiä kerrattu niin moneen kertaan, että ne hän muistaa varmaan hautaan asti 🙂 Mutta siis asiaan. Oon aina miettinyt kansainvälisiä kilpailuja, mitkä on suurimalla osasta kilpailijoista unelmien täytyymys. Treeniin, diettiin, asuihin, väreihin jne panostetaan 100%. Siitä päästäänkin huoltajiin… Miksi arvokilpailuihin laitetaan huoltajiksi karskeita miehiä, jotka suurinosa on vielä  kaljuja 🙂 🙂 🙂 ? Miksei huoltoteamia ole aina varusteltu ihmisellä, kuka kykenee hoitamaan värit, hiukset ja meikin ja kenellä ei mene sormi suuhun missään tilanteessa? Kilpailijoilla olisi elämän yhtenä tärkeimmistä päivistä ns. kaikki kunnossa. Mitä tavallaan tehdään huoltajalla mikä on tietyissä asioissa täysin kädetön?

IMG_3259

 

Tiedän, että kaikki naiset eivät osaa laittaa hiuksiaan ja meikkejä ja osa on täysin taidoton asian suhteen. Siisipä ajattelinkin toteuttaa PRIMESSÄ Helmikuussa ”fitness prinsessa” illan/kurssin. Opetan alusta alkaen niin hiustenlaiton kilpailuihin ja kisameikin. Toteutan ne molemmat mallille niin, että kaikki saavat seurata ja esittää kysymyksiä. Opastan tuotteet, millä kisalook niin kasvoihin ja hiuksiin onnistuu varmasti. Mulla on hiusalalta 11 vuoden kokemus ja meikkaajana lähes yhtä pitkä. Olen testannut eri tuotteita ja poiminut ne helmet miljoonien joukosta. Koitan tällä kurssilla auttaa kilpailijoita esimerkiksi säästämään kuluissa, helpottamaan kilpailujärjestelyitä, antaa vinkkejä ja tuoteopastusta ammattilaisen näkökulmasta. Moni kilpailija osallistuu erilaisiin kuvauksiin kilpailujen lähellä ja samalla kerron myös tipsejä siihen. Tarkoituksena tiivistetysti on opettaa kilpailijoita itse tekemään oma kisalook. Miltä kuulostaa? Jos tulee jotain vinkkejä tms niin otetaan vastaan.

IMG_6375

 

Tänään päätin taas tehdä jotain omenoista ja tuloksena oli kauraomenapaistos 🙂 Pilkoin oman maan omenoita piirakkavuokaan. Sulatin kylmäpuristettua kookosöljyä johon sekoitin kaurahiutaleita, steviaa ja kanelia. 

IMG_9919 IMG_9920 IMG_9921 IMG_9922

 

200 astetta ja n. 20 min uunissa, jonka jälkeen paistos pois, sekoitus ja takaisin uuniin n. 10 min. Hiton hyvää ja ilman lisättyä sokeria tai huonoa rasvaa 😉 Todella helppo ja hyvä jälkiruoka syksyn iltoihin koko perheelle. Jos haluaa oikein herkutella niin ripaus vanilija jäätelöö 🙂

IMG_9914

 

2 yötä jäljellä <3 Mää nyt vaan jaksan hehkuttaa mun lomaa. Edelleenkään en usko, että tää on totta 🙂 Fiilis on katossa ja kaivoinkin jo matkalaukun kaapista. LOMA ja ansaittu sellainen. Oon käytännössä töissä 24/7 koska oon yrittäjä ja nyt aijon olla ihan oikeesti lomalla. Annoinkin liikkeen hoidon Jarnolle 🙂 ja mulle saa vaan soittaa jos salonki palaa 🙂 

IMG_9918 IMG_9924

 

Tänään kävin aamulla laittamassa myös kynnet kuntoon NäytäKyntesi kynsisalongissa Katalla. Loistava palvelu ja kyytikin suoraan töihin 🙂 Ehdottomasti parhaat kynnet Tampereella. Mulla on usein lomalla ranskalainen manikyyri, koska en sitä tässä työssä voi muuten pitää, koska kynnet värjääntyy hanskoista huolimatta. 

Muistakaa, että huomenna loppuu Tangle Teezer arvonta! 

Nyt pakkaileen -Umppu

primebody

18 vastausta artikkeliin “Miten syntyy kisalook ja kuka sen tekee vai oletko se sinä itse?”

 1. Sellanen meikkaus ja hiusopastus ihan muutenvaan juhliinkin olis kiva! Varaan heti paikan kun tulee! 🙂

 2. Tosi kiva idea toi tee se itse -meikki&kampaus -ilta :)) Ite ainakaan en uskalla luottaa meikkiä varsinkaan muihin kun omiin käsiin mutta vastaavaa tilannetta varten en oo koskaan meikannu…

 3. tuommoinen ”fitness-prinsessa” ilta olisi tervetullut myös ihan ”taviksillekkin”..tiedän ,että on paljonpaljon naisia jotka kaipaa neuvoa omien parhaiden puolien korostamiseksi, tyylin löytämiseksi, hiusten lsittoon jne..:-)

 4. Siun idea kuulostaa todella hyvälle! Minä ainakin kiinnostuin heti! Jos tuollaisen kurssin järjestäisit, paljon se n. maksaisi?

  • Ajattelin sen niin, että hintaan sisältyisi tietenkin materiaalit, ohjeet ja kurssin hinnan edestä saisi samalla rahalla tuotteita, eli tarvikkeet hiuslookin tekemiseen, eli tavallaan kurssi olisi ”maksuton”

  • Kuulostaa todella hyvältä kumpikin toteutus ja tavisiltaan sitä voisi itsekin uskaltautua. 🙂

 5. tiesitkö että kookosrasva sisältää suurimmaksi kovia rasvoja eli tyydyttyneitä rasvahappoja eli se ei ole kovin terveellistä! 😮

 6. Oi mä ilmoittaudun heti fitnessprinsessa-iltaan jos sellanen tulee!! 🙂 Ja tiedän ”muutaman” muunkin jotka olisi satavarmasti mukana!

 7. Ihan mahtava idea toi ”fitness prinsessa” ilta!! Ite oon mukana jos vaan mitenkään sillon mahdollista! Mahtavaa! 🙂

 8. Mä tuun heti jos tuollainen järkätään! Kisahaaveita ei ole, tampereelle on parin tunnin matka, mutta inspiraatiota tarvii aina ! 🙂 todella hyvä idea.

 9. Heippa, täällä on myös kolme kiinnostunutta fitnessprinsessa illasta:) tulemme pitkästä matkasta ja olisi tosi kiva tietää mahdollisimman aikaisin päivämäärä, että pääsemme tulemaan:) Mari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta