Kun aloittaminen on vaikeaa

Nyt on totaali lepoa takana kolme viikkoa, lukuunottamatta muutamaa salilla pyröhdystä ja toteamista olevansa edelleen kipeä. Suurin haaste liikunnan aloittamisessa on juurikin se aloittaminen ja se ensimäinen kerta. Mun on turha tällähetkellä esittää mitään ”jee tää fitnes mimmi rakasta rahkaa jne. Breikki tekee hyvää, koska mua ei vaan nyt oikeen nappaa treenata. En jaksa esittää tai mennä väkisin treenaan, jos siltä tuntuu. Kuitenkin takan on kohta 3 vuotta intensiivistä treeniä ilman mitään breikkiä. Samaistun nyt niihin ihmisiin ketä ei vaan kiinnosta… Tai no kyllähän mua kiinnostaa, mutta ei vaan huvita. Loman jälkeen mää alan treenaan vasta kunnolla. Saankin silloin käteeni uudet treeniohjelmat ja siitä se sitten taan lähtee.  Uudet haasteet, uus tyyli ja uudet tavoitteet. Nyt tätä hommaa vasta aloitetaan tekemään tosissaan 🙂 Pitää myös aina muistaa ihan oikeasti se lepo. Kisadieetistä joku voi kuvitella palutuneensa muutamassa viikossa, mikä on ihan täyttä bullshttiä. Ehkä joo mielellisesti, mutta et fyysisesti. Se voi kostautua. Jos et pääse kuntoon sen takia, että kroppasi on nii loppu niin älä herranjumala jatka …..

IMG_3554

 

Mulla on vielä 3 työpäivää jäljellä ja sitten pääsen lomalle. Se on mun eka loma pitkään aikaan ilman, että oon millään dieetillä. Jos musta tuntuu, että haluun jätskin niin syön sen 🙂 Unohdan myös ruokavaliot ja kaikki fitnekseen liittyvät jutut. Edelleen jaksan toitottaa että mulla on nyt niin vapautunut olo. On myös loma pitkään aikaan, kun en ole googletellut mitään saleja tai muutenkaan miettinyt mitään treeni juttuja i go with the flow and i l love it. Kääk huippuu, niin hienoo, siisitii mää repeen MÄÄ PÄÄSEN AMERIKKAAN. Se on PARTY TIME. 

IMG_9889 IMG_9891

 

Meillä oli nyt tänään synttärit vol 2. Aloin jo tänä ammuna miettimään voiko lasten synttäreistä saada krapulan? Mää olin aamulla, kun rekan alle jäänyt ja tänään oli taas pakko kaivaa se super mutsi kaapista ja naama näkkärillä mentiin eteenpäin. Oli meinaan discoo, ongintaa, vettä kengässä ja kaikkee muuta. Meno oli niin raju, että meiltä lähti verhotkin seinästä 🙂 On ne lapsen vaan ihania, mutta energiaa vieviä. 

Valkee-Brain-Stimulator

 

Nyt kun talvi tuli aika yllättäen ja pimeys valtaa maan niin kaikki lisä piristys on ainakin mulle aina paikallaan. Oon jo 2 vuoden ajan käyttänyt Valkeen korvavaloja…. Joo joo korvalamput 🙂 Mää oon ollut aina harvinaisen pirteä tähän aikaan vuodesta ja siksi kaivankin lamput nyt varastotsa. Oon aina sanonut, että vaikka noi toimisi ns. lumelääkkeenä niin ihan sama. Mää jaksan uskoa niiden voimaan. Laite on itsessään pikku i podin kokoinen. Lamppuja pidetään kerrn päivässä muistaakseni 8 minuuttia kerralla ja se on siinä. Laitteista on tehty tutkimuksia ja siitä on ihan todeistettua faktaa. Uskokaa tai älkää, mutta mää uskon. Ainut mikä noissa on huonopuoli, jos niitä käyttää esim aamulla niin korvat hehkuu sitten tulipunaisina bussipysäkillä ja näytät ihan V…n idiootilta 🙂 Suosittelen kyllä kaikille.

IMG_7905

 

Nyt aletaan pelaileen Vilin uusilla synttäri peleillä ja nauttimaan takkatulesta 

-Umppu

primebody

10 vastausta artikkeliin “Kun aloittaminen on vaikeaa”

 1. Täällä vakkarilukija kommentoi ekaa kertaa! Oot niin upeen energinen mimmi, että pakko vaan ihailla. Ja asenne elämään ja fitnekseen todellakin kohdillaan! Nautihan reissusta, oot sen todellakin ansainnut 🙂

 2. Menee vähän ristiriitaan nyt nää jutut. Eka oot nimeltä mainitsemattomalle henkilölle instagrammissa ”jee hyvä et meet taas kisaa ja et oot taas palautunu” tyylillä, tota lausetta ainakin tarkottaen. Nyt ”ei kukaan voi palautua”

  • näytin peukkua :)ja se ei liittynyt tähän mun kirjoittamaan juttuun mitenkään. Puhuin tässä kirjoittamassani jutussa ihan itsestäni ja omakohtaisesta kokemuksesta. Vaikka nyt on kisoista jo aikaa niin mun kroppa ei ole todellakaan palautunut, ja voin silti väittää että ei palaudu kenelläkään muullakaan. Jos valmistelet kisakuntoa useita kuukausia ja viet kehonäärimilleen niin millä logiigalla se palutuisi viikossa kahdessa???????

 3. Kesällä löysin blogisi ja suuri kiitos sinulle siitä suuren inspiraation lähteenä liikkumiselle ja terveempään ruokavalioon :)! Kiva olisi myös kuulla tarkempaa kokemustasi ja miten usein käytät noita korvalamppuja (koko talven vai miten)? Tuliko alkuun pääkipuja tms? Itse olen noiden ostoa harkinnut mutta niin paljon kielteistä tuntuu löytyvän netistä (plasebo vaikutus). Eli saisi oikeaa käyttäjä kokemusta eikä ostettua mainosta ;).

  • Ei oo tullut mitään kipuja. Oon käyttänyt niitä pimeimmän ajan eli varmaan noin 4 kk putkeen
   Kiva kuulla <3

 4. Ymmärsin, mutta puheesi menevät nyt pahasti ristiin vaihdat mielipidettä, tai et uskalla sanoa ääneen ihmisille suoraan..

  • Vedäs ny vähän happee 🙂 Ethän sää itse uskalla esiintyä omalla nimellä? Mulla ei oo mitään oikeutta mennä sanomaan kenellekkään koska kukakin voi tai saa kilpailla se on jokaisen oma asia. Tässä lajissa aina kaikki muut tietää sua paremmin sun asiat 🙂 Haluan kertoa rehellisesti myös niistä negatiivisista asioista mitkä tulee lajissa eteen ja piste

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta