PARTY TIME

Muistakaa ARVONTA :) Sinun on mahdollista voittaa itsellesi omavalintainen Tangle Teezer harja. Ja ohjeet tulevat tässä: Mene facebookkiin primebodyn sivuille. Tykkää Tangle Teezer kilpailu kuvasta ja olet mukana arvonnassa. Kilpailu päättyy ensiviikon Keskiviikkona, joten ole nopea.  Voit käydä tsekkaamassa mieleisesi osoitteestawww.tangleteezersuomi.com  ja lisäksi voit käydä tykkäämässä heidän omista Face sivuistawww.facebook.com/TangleTeezerSuomi Voittajia arvotaan 2 ja ilmoitan heille facen kautta. Harjat on voittanut lukuisia palkintoja ovat olleet todella menestys. Harja ei katko hiuksia, selvittää pahimmatkin takut olemalla samalla hellä. Helppo pitää puhtaana ja muutenkin niin magee

Tangle TeezerAmmattimainen takkujenhoitoharja
Pitää huolta hiuksistasi

Sano hyvästit takuille ja vähennä dramaattisesti hiusten katkeilua, haaroittumista ja vahingoittumista seurauksena hiusten huonosta kohtelusta.

Tangle Teezer on kuuluisan hiusten värjääjän Shaun P:n hengentuote. 30 vuoden kokemuksella ammattimaisesta hiustenhoitoalasta Shaun
P:n mukaan Tangle Teezerillä saa parempia tuloksia kuin millään
muulla markkinoilla olevilla tuotteilla. 

Kaikki harjamallit ja värit löydät täältä!

 • pic1
 • pic2
 • pic3
 • pic3

 

 

 

Tangle Teezer
Awards
Tangle Teezer

Viikonloppu on ollut yhtä juhlaa, koska mun vauvvelini täytti 5.v. Mun heikkoius on ollut aina leipominen. En todelakaan oo mikään jauhopeukalo, koska en juuri itse edes hirveästi pidä mistään leivonnaisista niin niitä ei ole tullut vaan tehtyä ja kaiken lisäksi ne menee suoraan hanuriin. Meillä oli teemana Ilves ja ajattelinkin, että en todellakaan lähde leikkiin minkään massojen kanssa ja nekin maistuu musta ihan karmeille, niin mikäs sen parempaa kun käyttää ihan tulostinta 🙂

IMG_9882 IMG_9861 IMG_9866Vili sanoikin, että äiti säähän osaat tehdä vaikka mitä, mutta kakut ei oo sun parasta antia hahahaha. Silti mun härkänen kakku meni kun kuumille kiville. Huomenna on sitten vuorossa vol2 ja kaveri synttärit 🙂 Silti nää lasten synttärit on niin hauskoja juhlia, koska lapset on niin täpinöissä kaikesta. Koko ilta on koottu lahjoja ja kohta alkaa afrikantähti geimit.

IMG_9851 IMG_9856 IMG_9858 IMG_9868 IMG_9870 IMG_9883 IMG_9881

 

Matkakuumetta alkaa pukkaan, vaikken vieläkään voi uskoa tätä todellisesksi. Ens viikolla on vielä 4 työpäivää ja asioiden hoitaminen niin, että voin turvallisin mielin lähteä lomalle. Jos sitä pikkuhiljaa alkaisi olemaan tevreen kirjoissa. Sairastaminen on jo jatkunut niin pirun kauan ja alan pikkuhiljaa turhautua tähän hommaan. Jos sitä huomenna pääsis hikoileen salille nää pahat olot pois. 

IMG_9838 IMG_9884

 

Mulla on ilo esitellä mun uus yhteistyökumppani Spartan Gear. Mua on kiinnostanut jo pitkään mennä ohjatulle tunnille, että saisin erinlaista aeroobista liikuntaa, mutta ne eivät ole minua varten…. Postissa saapui 8kg kahvakuula ja sehän oli enemmän, kuin toivottu, sillä nyt voin tehdä aeroobista, vaikka ihan kotona normista poiketen. Mukana oli myös 2 dvd:tä, missä tutustutaan lähemmin kahvakuulan saloihin. Määhän innostuin tästä niin, että ilmoittauduin Joulukuussa järjestettävälle kahvakuula ohjaaja koulutukselle. Mulla tuli jo heti hirveet visiot, että voisin täällä meidän lähiössä pitää kahvakuula treenejä lähitalojen asukkaille. Jos kerta en mene ohjatulle tunnille, niin miksi en pitäisi niitä itse? Valmennusta mulla on voimistelussa takan useita vuosia, joten ”yleisön” edessä oleminen tms ei tuota ongelmia. Oon ihan into piukeena tästä hommasta. Meiltä on kuitenkin keskustaan n 12km ja täällä asuu ihan hirveästi lapsiperheitä. Lähialueella on kenttiä ja kouluja pilvin pimein ja uskon, että tulijoita riittäisi, koska ei tarvitse lähteä keskustaan. Eli loppuvuonna mut tunnetaan nimellä Ulla ”Kuula” Koskinen. Mutta tästä tulevaisuudessa lisää 🙂 http://www.spartan.fi Tossa vielä linkki spartanin sivuille

IMG_9848

 

Viikonloppuna käytiin myös fitnes lajien suurin kilpailu Arnold Olympia, missä oli mukana Suomen Anna Virmajoki ja Kati Alander. Likat olivat molemmat kovissa lineupeissa ei voi muuta sanoa. Se mikä on milestäni hieman kurjaa, että maailmalla menestys on suurimmaksi osaksi kiinni siitä kuinka ”tunnettu” olet. Suomi ei tälläkertaa taistellut kärjestä. Mukana oli myös Suomessakin vieraillut Nicole, joka voitti olympian kolmannen kerran. On ihan mahtavaa, että oon saanut tavata kyseisen henkilön, joka on aivan ”tavallinen” urheilija ja ihana persoona. 

IMG_2343

 

Nyt siivoan synttäripölyt, että voidaan taas rieuhua huomenna lisää. -Umppu

primebody

5 vastausta artikkeliin “PARTY TIME”

  • se onkin primebodyn sivuilla 🙂 Eli oon laittanut tälle blogille omat face sivut, joten kokeileppa uudestaan 🙂

 1. Millä sä kuljet töihin kun on noin pitkä matka kotoa keskustaan? Julkisilla vai omalla autolla? Kauan sulla menee aikaa suuntaansa? Etsitään uutta asuntoa ja kivoimmat ja tilavimmat on just vähän kauempana keskustasta, mutta tuo kulku salille ja töihin arveluttaa.

  Niin, ja voisitkohan tehdä postauksen sun off-season treenistä? 🙂

  • Tampereella musta toi ei edes ole pitkä 🙂 Kesät kuljen aina scootterilla tai pyörällä ja muuten kuljen bussilla. Scootterilla manee n 15 min, pyörällä riippuen kuinka lujaa pljen mut n 30-45 min. Mää oon lapsesta asti asunut täällä ja mun porukat asuu alle kilometrin päässä meistä. Rakastan ”lähiössä” asumisessa sitä, että pääset lenkille yms suoraan melkein metsään ja maalais maisemaan. Täällä on paljon asioita mitä ei lähellä keskustaa ole ja todella rauhallista, etenkin turvallista ja ainakin itse olen samoilla kulmilla elänyt mahtavan lapsuuden. En haluais missään nimessä asua keskustassa ja että ainakun astun ovesta ulos olisin kaupungin sykkeessä. Lisäksi keskusta katukuvassa on lisääntynyt huolettavasti sekopäiden ja huume hörhöjen määrä ja täällä niitä ei tarvitse pelätä. Päiväkodit ja koulut ovat rauhallisia. Mulla painotti täällä asumisessa eniten lapsen tulevaisuus ei mun omat työ tai sali matkat yms.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta