Huomenna elämäni ensimäinen live radio haastattelu

Vieläkään ei mun kuiva yskä ole loppunut ja äänikin on hieman matala. Huomenna olisi mun elämäni ensimäinen radio haastattelu, joka tulee suorana lähetyksenä 8.30 radio moreenilta 98,4 on taajuus ja se on Tampereen paikallinen kanava, minkä kattavuus on 50km näsinneulasta.  Haastattelun aiheena on hieman ”ruotia fitness intoilun hieman kurjempaa puolta, eli mitä haittoja siitä on vai onko niitä 🙂 Ainut mikä jännittää on kuinka mun ääni kantaa, koska tällä edustan osastoo viski-basso 🙂

IMG_9796 IMG_9797

 

Tänään kävin taas treenamassa ja alan pääseen taas hiukan makuun. Tein nopean tehokkaan treenin jossa tein 3 sarjaa x3, joka jokainen sisälsi 4 eri liikettä. Tein aina 4 liikettä putkeen, jonka jälkeen pidin lyhyen tauon. Muutenkaan en tykkää hillua salilla yhtään ylimääräistä, vaan keskityn itse tekemiseen. Sillä ei ole mitään merkitysta tavallaan kauanko salilla olet vaan mitä sielä teet ja kuinka tehokkaasti. Vielä en ole vaalle astunut, mutta ihanaa oon saanut mun pakarat takaisin. Tänään oli vuorossa teemalla Casall treenikudetta. Toppi on uutta mallistoa ja samoin trikoot ja on nyt saatavilla kaupoista. Hyvä ja kestävä materiaali i like.

IMG_9799

 

Komissaario Koskinen oli taas hyvin kiireinen töissä. Mulla on enään 10 päivää ennen lomaa töissa ja sen alkaa huomamaan päivistä. Toivon, että mun asiakkaatkin muistaa sen, eikä soittele viimeisenä päivänä kun mitään ei ole enään tehtävissä. Välillä on todella kiire ja taukojen pitäminen on vain ajatus tasolla. Yritän saada kaikki hommat tehtyä ennen lomaa, jotta voin olla hyvillä mielin auringon alla 🙂

IMG_9801

 

Tänään mua kävi ilahduttamassa meidän tuore Miss Tampere Emma 🙂 ja saatiin jo hieman heikossa hapessa olleet ripset taas juhlakuntoon 🙂 Emman taas kelpaa

IMG_9803

 

Nautin pimeydestä ja tulevasta syksystä. Rakastan sen tuomaa tunelmaa ja yksi sen elementeistä on ehdottomasti kynttilät ja takka. Takka on rauhoittava tunnelman luoja. Sitä ei voi nyt 24/7 hoonata päällä niin voit matkia mua ja tehdä köyhänmiehen takan laittamalla sinne ison kynttilän. Tunnelma taattu <3 ”pohjimmiltaan romantikko”

Mulla on nyt jotenkin todella helpottunut olo, kun kisakausi on loppu ja tiedän, että mulla ei oo kiire minnekkään. Tuntuu, että iso taakka on kadonnut harteilta. Kun mietin pari vuotta taaksepän niin elämäni on tavallaan ollut hirveän kontrolloitua.  Jo se kävi hieman psyykkeelle, joten tauko on nin paikallaan. Sekin on tavallaan hirveän helpottavaa, että seuraavaa ajankohtaa/etappia ei ole asetettu. Nyt teen juuri sitä mistä nautin. Treenaan tavoitteellisesti, syön hyvin ja terveellisesti, nautin ajasta perheen kanssa, näen kavereita jne. On aika ottaa rennosti.  Oon tavallaan vapaa tekemään just mitä huvittaa ja sehän sopii mun luonteelle loistavasti.

IMG_3068

 

Haluan säilyttää mielenkiinnon treeniin ja kokeilla uusia juttuja ja odotan tätä niin innolla. Mistä sitä tietää vaikka vaihtaisin sarjaa kokonaan. Hommaa ei saa ottaa liian vakavasti ja silloi kun se on ainut asia sun elämässä ja se kontroilloi kaikkea sun tekemistä niin mennään jo ehkä väärään suuntaan. Hommasta ei saa tulla pakkopullaa tai pakkomiellettä. Huomasin itsestäni jo niin selkeitä väsymyksen merkkejä sm-kisoissa. Käperryin Juuson kainaloon ja itkin, että enään yks päivä ja tää on ohi. Olin oikeasti kaikilla osa-alueilla niin lopussa. Mulle ei ole ihan sama miltä näytän off-kaudella, mutta tiedän että siihen menee useita viikkoja, että kroppani normalisoituu. Mun kuukautiset on ensimäistä kertaa todella myöhässä, mutta kisa-aamuna näytinkin jo omasta mielestä pikku pojalta, jolta puuttu vaan munat jotenpa ihmekkö tuo. On karua, että melkein mitä sairaammalta/friikiltä näytät kisa-ammuna niin kunto on usein silloin se paras. Olkaa viisaita ja tunnistakaa itsestänne ne merkit, jos on tauon paikka. Moni valmentaja pistää kilpailijoita kisaamaan vaan kisa toisen jälkeen, vaikka kilpailija olisi jo ihan lopussa. Kukaan muu ei tiedä sun olotilaa, kuin sinä itse. Varsinkin, jos sinulla ei ole aiempaa urheilutaustaa et välttämättä itsekkään tidosta, koska menee liian lujaa….. Voiton himo ei saa mennä liian suureksi vaan tässä lajissa on vaan annettava aikaa. Ja huomiseen haastatteluun liittyen voit todella tuhota itsesi myös tässä lajissa totaalisesti, mutta vain jos olet tyhmä. Silloin kun laitat terveyden sijalle 2 niin todennäköistä on että kilpaurasi jää todella lyhyeen. En voi käsittää kun kuulen kilpailijoiden sanovan vaikka, että mulla ei oo ollu menkoja moneen vuoteen. Jos sun hormoonitoiminta ei toimi niin tuskin toimii mikään muukaan optimaalisesti…

IMG_3055 IMG_3043

Kutsun teidät kaikki mukaan TEAM UP:iin 

 

Liity TeamUpiin ja ryhdy fanikseni ja/tai tukijakseni. TeamUp on paras paikka löytää ja tukea lahjakkaita yksilöitä ja ryhmiä. Voit käydä tutustumassa paremmin osoitteessa www.teamup.fi Tällä koodilla pääset liittymään palveluun: 1814317 Pääset rekisteröitymään tästä linkistä:www.teamup.fi/signup/join?c=1814317

Nähdään Teamupissa!

Kaikki nyt tonne kirjautumaan <3

Mää alan nyt availeen mun ääntä huomista varten Umps

primebody

2 vastausta artikkeliin “Huomenna elämäni ensimäinen live radio haastattelu”

  1. Sun suunnitelmat kuulostaa hyviltä. Mun mielestä sopisit myös hyvin bodyfitnekseen rakenteen puolesta!

    Onko sulla muuten käytössä jokin ehkäisypilleri? (Ei tarvitse vastata, jos oli liian henkilökohtainen kysymys.) Mietin vaan, että se voi usein peittää hormonihäiriöitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta