14 pävää ja sit lähtee

Yskä edelleen ja hirvee sellainen. Ei sitten lähde kirveelläkään. Tosiaan nyt on tasan 14 päivää aikaa kun tää tyttö lähtee ameriikkaan <3  Las Vegas ja Los Angeles <3 Yleensähän mää hehkutan kaikkia matkojani, mutta mulla on ollut kokoajan olo, että jotain tässä tulee tapahtumaan, mutta kai sitä pikkuhiljaa vois alkaa uskomaan hommaa todeksi. Määhän en oo jenkeissä koskaan käynyt ja kuvittelin, että sielä olis samanmoista keliä, kun täälläkin, mutta perskutarallaa sielähän on ihan jäätävä helle. Mulla meni pasmat ihan sekaisin, kun olin kuvitellut voivani verhotua kaapuihin, mutta mun pitääkin olla ihan helle vaatteissa ja nyt iski pannari. 

IMG_9410

 

Mun vartalo on kuin haamu entisestä. Tää on tiedostettu jo etukäteen, mutta silti se ottaa aivoon. Turha sitä on surkutella, sillä se kroppaa ottaa sen minkä ottaa. Tämä myös kuuluu lajiin, mitä moni ei vaan ymmärrä. Ens viikolla olis tarkoitus painella myös treeneihin, jos tää tauti on kokonaan poissa. Fitness ilmiön myötä moni on entistä kiinnostuneempi asiasta ja osa tekee sitä vain siksi koska sitä nyt hypetetään ja se on niin siistii. Mitä se edes on? Kuka määrittää sanan fitness? Todellakin on jo pitkään harrastettu liikuntaa ja syöty terveellisesti, mutta nyt se on fitnestä. Elämäntapana tämä on loistava juttu ja toisaalta hyvä niin, että tälläiset asiat on ns muodissa. Pitää kuitenkin ymmärtää vissi ero kilpailemisen ja elämäntavan kanssa. Miksi on muotia kilpailla sitä en tiedä ja ehkä sitä pitäisi kysyä uusimmilta kilpailijoilta. Mää oon saanut paljon yhteydenottoja jopa 16 vuotiailta tytöiltä, että haluun kilpailla bikinissä koska on seuraavat kisat ja voisikko valmentaa mua……….. Mun omat vastaukset on EI EI ja EI. Vaikka tunnenkin nuorempia kilpailija ja jokainen on yksilö (enkä tarkoita kaikkia) niin mun oma mieleipide on, että tässä lajissa pitäisi olla vähintään siinä 30 hujakoilla. Sun pitää olla sinut itsesi kanssa todellakin, koska tämän lajin arvostelijat yleensä kirjoittelevat vain negatiivisia asioita. Vaikka voitat sinua arvostellaan silti 🙂 Niistä ei saa lannistua ja niistä ei saa ottaa itteensä ja niistä ei pidä välittää. Kisojen jälkeen monien unelmat murtui ja fiilis siitä, että työ meni hukkaan saattaa tuntua kamalalta. Ekoissa kisoissa kaikilla on kovat odotukset ja joskus siitä saattaa seurata myös pettymys. Kun siitä jatkaa eteenpäin on ihmisenä henkisesti taas askeleen vahvempi. Kaikki eivät sitä vaan kestä. Silti voin rehellisesti sanoa, että välillä vituttaa ne kommentit kun sanotaan JOO EI SEN PÄÄ KESTÄNYT…… Mitä sitten? Ihan kun lauseen sanoja olisi ite jotenkin muita parempi. Usein se on vielä ihminen kuka ei ole itse kilpaillut joko ollenkaan tai tasan sen kerran 🙂 Päätä tämä laji vaatii sitä en kiellä, mutta joillekkin vain sopii fitness pelkkänä elämäntapana, eikä kilpailemisena.

IMG_9701 IMG_9756

 

Tomaatit alkaa kypsymään ja tässä hieman kuvaa millaiselta näyttää ihan oikea Koskisen tilan luomu tomaatti. Hieman on eroa siihen kaupan perus punaseen. Suosikaa luomua aina kun mahdollista sanon minä. Makukin on aivan toisenlainen.

IMG_9749 IMG_9750 IMG_9751 IMG_9752

 

Mun työhuone alkaa pikkuhiljaa olemaan valmis, joten tervetuloa kaikki ripsiin 🙂 Pienen tauon jälkeen ripsiä on taas mukava tehdä ja huoneessa on ihana rauha <3 i am in love with Xtremelashes

1240429_648342955211190_428384982_n

 

Meillä on myös tulossa ihan huppu juttu PRIMEEN naisille, meinaan ladies night. Meillä on mahdollisuus pitää etkot! On kyseessä sitten pikkujoulut tai muuten vaan tyttöjen ilta. Teemme (minimi 5 hlö) asiakkaille kampaukset, meikit ja valmistelemme heidät iltaa varten. Mukana tietenkin hauska tunnelma kuplien ja snäkejen kera. Hinta on 50e per henkilö. Tapahtuma on mahdollista totuttaa iltaisella klo 18 jälkeen tai lauantaina. Lisää tietoja löytyy www.primebeauty.fi jos on kysyttävää niin mulla voi laittaa mailia [email protected]

IMG_9757 IMG_9758

 

Huomenna se sitten alkaa meinaan meidän perheen eka kiekko kausi <3 Vili on niin innoissaan, että huh huh. Tänään on vielä käyty hoitaan viimeiset silaukset, eli kypärä ”verkolla” vai mikä lie ikinä onkin ja sitten tietty maila. Muakin jo vähän jännittää 🙂

Syksy on nyt tullut ja EI SAA VAJOTA MASENNUKSEEN. Nauttikaa pimeydestä ja pimeistä illoista kynttilöiden kanssa. Älkää antako ilman masentaa, sillä sille ei vaan voi mitään.  <3

primebody

2 vastausta artikkeliin “14 pävää ja sit lähtee”

  1. Voih, miten ihanaa olis päästä tuollaiseen juhlakampaus ja meikki juttuun…. ei vaan oo porukkaa.
    Olis se vaan kiva nähdä miten kampaaja tekee juhlakampauksen ohueseen tukkaan (siis siihen oikeesti ohueeseen) ja tietysti ammattilaisen tekemä meikki. Itse olen joskus yrittänyt tehdä suoristusraudalla kiharoita, kivat tuleekin, ei vaan kestä, vaikka olis mitkä tökötit ja lakat päällä.
    Saakos teiltä muuttumisleikkejä….. eli suunnitellaan kaikki uusiks?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta