hoki mutsi <3

Omppupiirakasta lisää, eli yksi lukijani laittoi tälläisen ohjeen, mikä onkin sitten hieman enemmän bodareitten mieleen. Itse en ole vielä testannut, mutta varmasti kokeilen ehkä jo tänään. Laitan sen jakoon teille. Kiitos Ankku 🙂

omppupiirakka reseptiä täältäkin jakoon, järkyttävän hyvä sellainen ;)

2,5 dl kaurahiutaleita
60g vaniljan makuista heraproteiinijauhetta
1 1/2 tl kanelia
1 tl kardemummaa
1 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
(1/2 dl makeutusta. esim Canderellin Stevia Green)

4 munanvalkuaista
2 muussattua banaania
1/2 dl vettä
1/2 dl maitorahkaa tai luonnonjugurttia

3 omenaa
tilkka öljyä (avokado tai makadamiapähkinäöljyt <3)

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa ja märät aineet keskenään erillisessä kulhossa. Kaada märät aineet kuivien joukkoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina öljyllä voideltuun piirakkavuokaan. Pese ja pilko omenat. Paista omenoita pannulla öljytilkassa kunnes ne ovat pehmenneet hieman ja mahdollisesti saaneet väriä pintaan. Asettele omenat piirakan päälle ja ripottele halutessasi kanelia. Lykkää vuoka uuniin ja paista puoli tuntia :)

IMG_9732

 

Mää en kestä mun vauvasta on tullut jo iso poika. Lupasin ostaa Vilille synttärilahjaks lätkäkamat, jotka käytiin tänään hakemassa. Voi että kun sitä jännitti ja mua vaan nauratti. Naama näkkärillä se kokeili, että kamat on sopivat. Ilveksen maalilaulut raikaa 🙂 Kotimatkalla käytiin mun ystävän luona, jonka perheen iskä on ihan oikee ilveksen pelaaja. Sieltä saatiin äitin pikku ”hiillostuksella” nimmarikortit mukaan, johon Vili tokas, että mää en hävitä näitä koskaan. Lätkä kassi on jo pakattuna eteisessä ja ekat treenit on lauantaina… Mun sydäntä riipoo, kun en pääse mukaan, mutta ehkä niin on parempi että iskä hoitaa nää hommat, mistä se tietää niinkun ihan oikeesti. 

Kun tää mun yskä lähtee niin alan pikkuhiljaa kaipaan jo salille. Tauko on ollut hyvästä ja keho saa levätä. Moni kilpailija tuskaile tällähetkellä pallokala efektistä. Yhdyn samaan joukkoon, mutta oon kokenut tän jo niin monta kertaa, että osaan jo suhtautua tähän jo rennommin. Tiedän nää ”ruma-viikot jo…..Tiedän että aina kisojen jälkeen nesteet kertyy kehoon ja kun on tuijotellut peilistä sitä luunaamaa useita kuukausia niin se äkkiseltään ”turpoaminen tuntuu aina kauhealta. Fiilis joka tulee mieleen väistämättä :mun monen viikon/kuukauden/vuoden työ on hukassa ja lihaksen lihasta ei näy missään. Loppupeleissä se menee niin, etä ystävät ja läheiset sanovat, että nyt näytät itseltäsi 🙂 En siis jaksa stressata asiasta. Ehkä meen siihen puntarille kuukauden päästä 🙂 Pitää muistaa, että kroppa on viety niin äärimmileen niin tottakai se reagoi siihen kun lopetat aeroobisen, syöt enemmän ja ainakin omalla kohdalla oon vaan maannut sängyn pohjalla. Tää on tietynlainen palautuminen mikä ei esteettiseti oo kuitenkaan se ihanin tapa, mutta välttämätön. Sitten on se toinen ääripää kuka ei osaa lopettaa vaan painaa samalla pershiellä sitä aamulenkkiä ja treeniä ja vetää dieettiä. Muista ajatella itseäsi ja antaa itsellesi aikaa <3 Keholle pitää antaa myös lepoa ja samoin sille päälle. 

umppu14-2netti umppu12-2netti umppu8netti

 

Jaksan aina vaahdota siitä, kuinka tärkeää on olla muutakin elämässä kuin Nooraa lainaten ”epaterveelinen sport” Välillä pitää tehdä jotain ihan muuta, vetää happee, levätä, syödä, leikkiä, rakastaa, itkeä ja nauraa. Mulla ei oo koskaan tylsäää ja taas on tulossa uusia projekteja, jotka pitää mielen virkeänä. Samoin annan nyt aikaa perheelle jonka voimalla on niin uskomaton merkitys mulle. 

 

Tänään oli artikkeli iltapäivälehdessä, kuinka aletaan jatkossa ”ehkä” tarkkailemaan ripsien ja kynsien tekijöitä ja niiden pätevyyttä, mikä on mielestäni hieno asia. Pimee bisnes pois markkinoilta ja ne kirjekurssin kävijät, kotona tekijät hemmettiin. Esimerkiksi ripsiliimoissa ja niin myös tekijöissä on todella suuria eroja. Miellä PRIMESSÄ työskentelee vain sertifioidut Xtremelashes ripsimuotoilijat, joilla on kaikilla kauneudenhoitoalan ammattitutkinto. Osa saattaa tilata netistä kamat ja ruveta tekemään ilman minkäänlaista koulutusta,mikä on karua. Varokaa niitä kotitekijöitä ja mistä ne usein tunnistaa on halpahinta. liimoista vielä sen verran, että itse olen allergisoitunut mustalle ripsiliimalle ja siksi meillä ei käytetä, kun markkinoiden vähiten allergisoivinta liimaa. Itse olen tehnyt ripsiä jo useamman vuoden (välissä pieni tauko) ja mulla on vastaan tullut tällä liimalla, vain 1 allergia tapaus. 

IMG_9231

 

Tänään huolsin meidän Hannan ripset. Ripsistä on rehellisesti sanottuna aina todella vaikea saada hyvää kuvaa (varsinkin puhelimella). Yksi pidennys on kiinnitettynä yhteen ripseen. Ripset oikein laitettuina ei vahingoita omia ripsiä, eikä ne tunnu miltään. Jos ripset pistelee tai kutiaa niin tekotavassa saattaa olla jotain vikaa. 

IMG_9735

 

Meillä ripset maksavat alusta 120e. Huollot on hyvä suoritta n. 3-4 viikon välein. Tunnin huolto maksaa 65e. Ripset on helpot ja nopeuttavat todella arkea ja aamu lähtöjä. 

 

Nyt on vielä hommia tehtävänä, joten huomiseen 🙂 En unohtanut kilpailua se on tulossa 🙂

-Umppu

primebody

4 vastausta artikkeliin “hoki mutsi <3”

 1. Pitää ihan kysyä ripsiaiheinen kysymys: voiko ripsiä vain tuuhentaa mutta ei pidentää? Mulla on luonnostaan pitkät mutta suorat ja harvat ripset ja jos niitä ei päivittäin taivuta, niin ne ottavat kiinni silmälasien linsseihin. Haluaisin kuitenkin maltillisen mittaiset tuuhennukset ripsiin. Voiko sellaiset tehdä (eli siis max. omien ripsien mittaiset) ja pitääkö omiin ripsiin tehdä permanentti ensin, jos haluaa välttää tuon silmälasihankausefektin?

  Ja kun nyt tälle kysymyslinjalle lähdettiin: mitä hoitavaa tuotetta suosittelet puolipitkään hieman kihartumiseen taipuvaiseen tukkaan, jossa on liukuvärjäys ja blondattu latva meinaa kuivua?

  • Moroccanoilin tuottee on siihen loistavat.

   Ripsiin on tavallaan ”turha ottaa tuuhennusta, koska ripset uusiutuvat kuitenkin niin tiheään, joten se olisi aika kalllista ja lyhytkestoista. Ripsiin ei ole pakko tehdä pidennystä, vaan ne voivat olla myös oman ripsn mittaiset. Jos sun oma ripsi on todella suora ja pitkä niin ripsipidennykset tulevat varmasti pysymään huonommin kuin hieman kaartuvimmissa ripsissä, mutta tosin vaikea näin sanoa ilman näkemättä

 2. Ripsienpidennyksistä raskausaikana liikkuu ristiriitaista tietoa. Jossain sanotaan, ettei saisi laittaa ja jossain, että saa. Mitä teidän koulutuksessa on sanottu?

  • Mitenkä se raskaus siihen vaikuttaa???? Toki päästään taas siihen millä, miten ja kuka ne tekee. Osa liimoista on todella allergisoivia ja tekijät eivät ota niistä mitään vastuuta joten edelleen suosi sertifioitua ammattilaista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta