Pää räjähtää

Mulla on Torstaista asti ollut kipee olo ja nyt oon vaan makoillut kotona. On tullut ihan kirjaimellisesti pakko lepoa, mutta tänään on pakko mennä lääkäriin. Mulla on todella ahtaat poskiontelot ja hyvin todennäköisesti sielä on tulehdus, mikä tulee mulle aina kun oon kipee. Mua ei vaan hirveesti hotsis syödä antibiottia, mutta pakkohan tässä on parantua ja olo on oikeesti aivan karmee. Öitä en o saanu nukuttua kunnolla ja hikoilen kuin sika kokoajan. En vaan tykkää yhtään olla kipee ja nythän on pahin ”flunssa” kausi menossa. Mutta täähän on niin, että kun oot yrittäjä niin sairastut useinensimäisenä ”loma” päivänä. 

 

Seurailin eilen MM-kilpailuja, koska sielä on muutama vanha teami kaveri kilpailemassa. Piia Pajunen ja Joonas Palmgren on finaalissa. Samoin Suomen joukkueesta Susanna Mantila, Sara Back ja Elina Oinonen. Sari Perälä ja Emma Aho ei yltänyt kärkeen ja ei kilpaile tänäänä.Tottakai katselin eilen kuvia bikinisarjalaisista ja kyllä sielä vaan niillä kilpailijoilla on sitä lihaa ja ne on kireitä. 

mm16300 mm1639 mm1638 mm1637 mm1636 mm1645 mm1634 mm1633 mm1632 mm1631 mm163

 

Nää oli mun tulkinnan jälkeen ”mun” sarjalaisia. Oma mielipiteeni on, että suomessa on monta todella hyvää kilpailijaa, jotka eivät menestyneet sm-kisassa, koska olivat liian ”lihaksikkaita, tai kireitä”. Mielestäni malli, muoto ja yhdennäköisyys edelen kannattaa ottaa maailmalta, koska sielä ei suosita tätä ”pehmeämpää versioo. Bikini on ollut hieman epäselvä alunalkaen ja ikinä ei tiedetä mitä haetaan. Silti tuntuu hullulta, jos taas keväällä on kireä linja, koska siinä ei ole mitään järkeä vaan se on kilpailijoiden harhaan johtamista. Olisi hyvä, jos tästä asiasta tulisi vaikka joku juttu body-lehteen. Mulle on aina annettu noottia kireydestä ja nyt olin kiree, mutta ei sekään ollut hyvä. Kuntoni oli mielestäni paras koskaan ja olin niin onnelinen lavalta poistuessani. Moni meistä bikini tytöistä, ketkä on kilpaillut lajin melkein alkutaipaleelta todellakin nyt miettii jatkoa ja linjausta, koska kukaan ei halua mennä kehityksessä taaksepäin ja se on selvä. sm-kisassa kuitenkin pitkän sarjan voittaja ja overall voittaja Sara oli taas linjaukseltaan mielestäni juuri sellaista kun bikinissä haetaan ja on nyt mm-finaalissa. Sarjoissa ei voi olla samassa kilpailussa eri linjat vai voiko? Edelleen painotan sitä, että kaikki tytöt on kovan työn tehneet ja kukaan ei todellakaan ollut huono. Yhteishenki oli loistava jne. 

kp 999 mmkp6 mmkp5 mmkp3 mmkp1 mmkp

 

Tässä on oman tulkintani mukaan keskipitkän sarjan tyttöjä, koska ainakin Sari näkyy jossain kuvissa. Edelleen sitämieltä, että kyllä sielä akoilla sitä lihasta on. Toki en tiedä ketkä tosta porukasta on yltänyt finaaliin.

mm12 mm11 mm10 mm9 mm7 mm6 mm5 mm4 mm3 mm1

 

Ja tässä sitten pitkän sarjan tyttöjä. No turha tässä on alkaa sen kummemmin analysoimaan tätä hommaa, koska en ole tuomari olen vain yksi kilpailija muiden joukossa. tiedän ainakin omalla kohdalla, että tavoitteellinen treenaaminen jatkuu ja haluan lisää lihaksia on tulevaisuuden suunnitelmat sitten mitä tahansa. 

Mulla on pitkään jo ollut joku epäonnen karma ja erilaisia vastoinkäymisiä on elämässä tullut kerta toisensa perään, ehkä se on opettanut mulle olemaan hieman realistisempi ja varovaisempi asioita kohtaan. Mulla on vielä muutama viikko töitä ja sitten lähdetäänkin mun 2:n parhaan ystäväni kanssa juhlimaan meidän 30.v synttäreitä Las vegasiin. Yleensä aina hehkutan reissuja, koska oon niistä niin innoissani, mutta tätä en oo uskaltanut, koska oon kokoajan ollut varpaillani, että mitä jos jotain käy. Nyt ehkä pikkuhiljaa alan sisäistämään tätä hommaa. Lento lähtee Tampereelta, joten ei tarvitse kikkailla lentoparkkejen kanssa vaan päästään suoraan asian ytimeen. Ollaan vegasissa matkan alku, josta suunnataan Los Angelesiin, missä olis tarkoitus vähän kierrellä. Lennot oli 900e ja hotellit 600e/10 päivää. Meidän kirppis tuotti 860e ja tytöt riipasee vielä ens viikonloppuna Hakametsän jäähallikirppikselle myymään lisää tavaraa, koska sitä meillä on 🙂 Eli matkan hinnaks ei ihan kauheita tuu, koska noilla ”myynneillä” saadaan kurottua osa kuluista pois. Koitan ajatella viisaasti ja en halua ostaa reissusta mitään turhaa, koska juur siitä oon pyrkinyt pois. Muutenkin, vaikka oon ravannut alvariinsa kirppiksellä on meillä silti aivan liikaa tavaraa kotona 🙂

IMG_9586

 

Mää en oo ollut ikinä niin kauaa erossa mun rakkaista ja varmasti tulee olemaan ikävä. Ajattelen reissun kuitenkin irtiottona ja oikeana lomana, koska en olo koko yrittäjä aikana pitänyt viikkoa kauempaa kerralla lomaa. Pidin tässä pienen tauon ja kävin sielä lääkärissä ja poskiontelontulehdushan se sielä. Onneks mulla on yrittäjille suunnattu sairaskulu vakuutus ja saan painella yksityiselle ilma turhia jonotuksia. Tuntuu, että pää räjähtää kohta ja painelenkin tästä nukkumaan ja parantumaan. -Umppu

primebody

12 vastausta artikkeliin “Pää räjähtää”

 1. Olen aivan samaa mieltä kanssasi ja pitikin jo edelliseen postaukseen kysästä mielipidettäsi kun mm- kisojen tulokset oli tullut, mutta ehdit ensin kertoa mielipiteesi!

  Olen jo hieman ennen bikinin rantautumista seuraillut lajia ja nyt kun tuli suomeen vielä suuremmin kun joka vuosi on ollut joku kaveri kisaamassa. Tämän vuoden sm- kisoihin meni tyystin maku varsinkin lyhyen ja keskipitkän sarjan kohdalla koska Suomen linjaus kisoissa on ihan naurettavaa. Varsinkin kun overalin voitti kuitenkin mahtava Sara (tosin vain pisteellä vai muutamalla oman sarjansa voiton vei) joka on aivan erilainen kun kahden muun sarjan voittajat. Eli missä menee linjauksella vikaan? Kavereiden kansa ollaan puhuttu, ettei he tiedä mitä treenaa minäkin vuonna kun jo puolessa vuodessa linjaus on muuttunut tyystin.

  Hyvä, että kuitenkin mm kisat näytti toisaalta missä taso on, mutta osaako nämä luupää suomalaiset ottaa siittäkään oppia… 😀 Tsemppiä itsellesi jos joskus vielä kisailet ei sitä urakkaa ainakaan helpota linjauksen puuttellisuus!

 2. Kyllä munkin mielestä tollanen kireempi paketti vaan on paremman näköistä ja koska kyseessä on kumminki fysiikkalaji niin tollasen kropan eteen joutuu oikeasti vähän tekemään töitäkin ja jotenkin olis epäreilua että kilpaurheilussa menestyis ilman todellista vaivan näköä!

 3. Hei, olis kiva jos tekisit postauksen mitä eroa on bikini fitness, body fitness, fitness, masters, kehonrakennus …jne. Mitä nämä kaikki kilpailut on jne?
  Mitä tehdään missäkin sarjassa? Minulla nämä käsitteet aivan sekaisin 😉
  Sellaisen asiaatietämättömän tietopaketti olis kiva, itsekin treenailen ja lihasta hankitaan, mutta mistään mitään ei tiedetä.
  Kiitos, ja kauneus- ja tukkajuttujakin luen mielelläni lisää.

  • Joo voin tehdä. Toki tiedän vain oikeastaan omasta lajistani, mutta voin laittaa kuvia havainnollistamaan 🙂

 4. Joo, linjaukset varsin mielenkiintoisia..
  Mutta asiasta ahtaisiin poskionteloihin; mulla on kans iha hullun ahtaat käytävät tuolla naaman takana ja ennen muinoin vedin about kerran kuussa antibiootit poskiontelontulehduksen takia. Sit mut myös punkteerattiin kolme kertaa ja siinä touhussa meinasi naamaluut lentää seinään. Aiva kamalaa. Sit menin yksityiselle ja ne teki mulle päiväkirurgian puolella pienen leikkauksen puudutuksella, missä noita röörejä vähä isonnettiin. Pari viikkoo piti ottaa iisimmin, ettei paineet päässy nousee, mut sen jälkeen oisinko yhen lääkekuurin syöny kyseiseen vaivaan, ja tästä on aikaa jo joku 7 vuotta. Et jos on usein toistuva vaiva, niin suosittelen 🙂

  Tsempit jatkoon, olit kyl mielettömässä kunnossa NFE:ssa!

  • Joo mulle on joskus sitä ehdotettu, mutta nyt näitä tulehduksia on ollut niin harvoin niin en oo antanut ajatusta sille. Toki olisi varmaan hyvä ratkaisu tulevaa ajatellen

  • Monille on ollut apua ihan siitä ns. nenäkannusta, jolla huuhdotaan suolavedellä poskionteloita, vaikka kerran päivässä – kerran parissa viikossa -meiningillä. Ite oon käyttäny myös mutta ei ole enää ollut tauteja niin ei oo sit enää tarvinnu käyttääkään…

 5. Moikka.oon ihan täysin samaa mieltä Sun tekstin kanssa!! Näytät niin upeelta tuolla takana olevissa kuvissa..ootko muuten kuinka monta kertaa käynyt rintaleikkauksessa? Sulla on kauniit rinnat 🙂

 6. Hei mites noi biksujen alaosat!!? Alkaa olla aika niukkaa! Lahden kisoissakin jo aattelin, et millä järjellä joidenkin kilpailijoiden bikinit peittää puolet pakarasta, saatika sitten nää.. Miten ne mitataan/ arvioidaan tarkastuksessa, että on ”oikeen” kokoset?

  • suomessa ollaan todella tarkkoja, mutta entiedä onko arvokisoissa ollenkaan asutarkastusta tai maailmalla yleensä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta