Dieettiä ei ole olemassakaan

Mää oon nyt tullu siihen tulokseen, että dieettiä ei ole olemassakaan. Tai no olemassa, mutta ne on ihan turhia. Mää tiedän sen itsekkin omalla kohdalla: dieettaan kisoja varten ihan hulluna ja gaboom viikko, niin kisakunto on jossain hevonkuusessa. Toki lajini kilpailuihin valmistatuminen ei sopisi jatkuvaksi elämäntavaksi, koska on niin kova keholle. Varsinkin naisvaltaisissa työpaikoissa varmaan joka syksy ja kevät aloitetaan joku kimppa dieetti. Jos nyt otetaan esimerkki, että dieettaat useita kuukausia ja saat painoa tiputettua alas, mutta mitäs sitten? palkitset itsesi onnistumisella ja palaat vanhaan. On keskityttävä elämäntapojen muutoksiin ja saada ne pysyviksi, niin, että tunnet silti nauttivasi elämästä ja ettet jää paitsi kaikesta ”hauskasta”. Pienennä annoskokoja ja syö tasaisesti 3-4 tunnin välein. Aamupala on kaikista tärkein ateria, jota ei saa missään tapauksessa missata. Silloin aineenvaihdunta lähtee liikkeelle. Samoin on tärkeä pitää huoli, että saat jokaisella aterialla proteiineja. Nyt on kuuminta hottia joku 5/2 tai joku ton niminen missä  pari päivää vissiin paastotaan tms. Miks kaikki lehdet on pullollaan laihdutusvinkkejä??? Siks koska ne ei koskaan toimi ja naiset on niin hölmöjä, että tarttuu seuraavaan dieettiin seuraavalla kerralla 🙂

IMG_8400

 

On löydettävä se itselle ja omalle kulutukselle sopiva ruokavalion ja elämäntapa. Jojoilu on ihan turhaa ja elimistöä rasittavaa. Pakko kyllä nyt sanoo, että vaikka mää oon aina niin määrätietoinen ja oon saanut paljon aikaiseksi tässä projektissa niin tänään oli kyllä mun perjantai 13 päivä. Mää jolla on aina horjumaton selkäranka…………… oon seonnut 🙂 Mulla varmaan oikeesti purkautui nyt tän 2:n vuoden aiheutama stressi mitä en tiennyt olemassa olevankaan. Mää voisin vaan nukkua. Oon aamulla todella kuollu ja eilen mulla nousi vielä vähän lämpöö ja nenä on ihan tukossa ja päätä särkee. Muuten joka kerta kun keulin blogissa, että oon niin super terve niin melki heti alkaa nokka vuotaan ja kuume nouseen :). Mää joka toitotan aina terveellisyyden puolesta oon hoitanu omat hommani niin päin persettä tänään. Mutta tavallaan mulla on nyt lupa hengähtää. Ruoka tai oikeastaa karkki on maistunut tänään liiankin hyvälle ja sitä on uponnut ihan liikkaa. Oon mää kyllä syönytkin ja on se ruokakin maistunut niin hemmetin hyvälle. Elämä ei saa olla liian vakavaa tai aina pyöriä grammojen ympärillä tai se käy pään päälle 🙂 Mutta silti tiedostan mitä teen ja mitä se aiheuttaa mulle. Tää mähkiminen on oikeastaan pahinta mitä voin tehdä itselleni. Silti liputan sen puolesta, että joskus itselle on annettava mahdollisuus tehdä juuri niinkuin haluaa. Et voi koko elämääsi elää rajojen sisällä, sillä se tekee usein ihmisistä negatiivisia ja sulkeituneita.

IMG_9346

 

Nyt nautiskelen illasta perheen kanssa ja töitäkin on seuraavan kerran  vasta tiistaina. Aamusta meille tulee ystävä pariskunta aamu brunssille, jonka jälkeen lähdetään mökille tyhjentämääm omenapuut <3 Kohta sytyttelen kynttilöitä ja se mitä oon jo kauan odottanut lasi viiniä <3 P.S Juuso kattoo ihan fileissä Tartu Mikkiin 🙂 Nää yhteiset perheillat on sellaisia mistä en luopuis mistään hinnasta 

Ihanaa viikonloppua kaikille. Älkää tehkö elämästä liian vakavaa

primebody

2 vastausta artikkeliin “Dieettiä ei ole olemassakaan”

  1. Moi, aika kapeakatseista lytätä pätkäpaasto tuosta vain ilman perusteita. Miksi aamupala ois muka niin tärkeä? Ei se mitään ihmeitä tee aineenvaihdunnalle. Luehan lisää tutkimuksia ennen kuin puhut sellaista mikä ei pidä paikkaansa. En oo syöny aamupalaa kahteen vuoteen ja paastoan joka vuorokausi klo 21-13 ja meen salille paaston lopuksi, jonka jälkeen päivän isoin ateria, noin 2000 kcal kerralla. Oon siis mies. Kalorit ollu plussalla ja rasvaa ei oo kertyny kroppaan juuri yhtään, mutta lihasmassaa on tullu useampi kilo. Ja en oo mikään aloittelija, salia takana lähes 10 vuotta.

    • Hei hyvät sulle jatka samaan malliin ja paastoa 🙂 pitää nyt ottaa huomioon että puhun vähän omasta näkulmasta ja oon sen 155cm pitkä ja painan alta 50 kiloo. Mulla ei välttämättä ole edes 2000 kaloria päivässä ja mää en bulkkaa 🙂 Enkä myöskään paastoa. Nasen vartalo on eri kun miehen joten samaa voin sanoo tavallaan sanoa sulle että luehan lisää tutkimuksia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta