Ruokaa, kauneutta ja reeniä

Vihdoin pääsin testaileen mun uusia Ruohonjuuren Purition superseed superfood blendiä 100% natural suklaa superfood mixiä 🙂 Keittelin aamulla puuroa, jonka joukkoon laitoin 2 ruokalusikallista jauhetta joukkoon. Maku oli erittäin hyvä ja kyseessä on luonnontuote ei maku todellakaan ollut mikään perus esanssi vaan aito. Makuna oli suklaa

IMG_9611 IMG_9612

 

erittäin hyvä lisä ravinnerikkaita aineksia ja täysin luomua. Käytän puurossa usein kaura ja spelt hiutaleita puolet ja puolet. Laatu korvaa määrän. Tää on myös sitä ihanaa aikaa, kun saan kokeilla kaikkia uusia juttuja, mitä nyt ei dieetillä voi vain yks kaks testailla, koska silloin tarkkailaan kaloreita. Puuro naamariin ja salille. Voin sanoo rehellisesti, että ei olisi sitten peen vertaa huvittanut. Mua suorastaan ottaa päähän kaikki ”aah ihana aamulenkki ” päivtykset…. ja määhän tunnetusti ärsyynnyt helposti 😉 😉 😉 Oon silti edelleen sitä mieltä, että ketään ei kiinnosta ne treenipäivitykset vaan oikeastaan kirjaimellisesti ottaa pannuun ja nyt vielä kun kaikki treenaa 🙂 Ei se treeni hukkaan mee jos sitä ei ilmoita facessa 🙂 Sama on ne vauvankakka jutut ja neuvola käynnit tai koiran kuvat,koska ne koirat on ihan oikeesti joka kuvassa ihan saman näköisiä… 🙂 Toki on myös söpöjä koiria 🙂 IMG_9614 IMG_9615 IMG_9616 IMG_9617 IMG_9618

Mun tän päivän gombo Bfit, Zeropoin, Casall ja Intra saivat, kun saivat tuloksia aikaan. Pakko myöntää en ollut parhaimmillani, mutta tein enkkoja ja sain itsestäni kaivettua jonkun ihme fitness jämän esille. Mun kroppa on todella nesteinen ja lärvi on aivan karsee. Zeropointit antoi ehkä jotain salaista lisävoimaa ja olisinkin voinut jättää ne töihin koko päiväksi jalkaan, mutta en tajunnut. Ne on kyllä korvaamattomat tässä hommassa. Huomenna uusiks ja uus yritys. Oon todella nuutunut ja väsynyt ja muistan, että mulle käy aina näin kisojen jälkeen, mutta muistan sen vasta kisojen jälkeen, kun se iskee oikein urakalla.. Mun on nyt annettava aikaa kropalle palautua oikein kunnolla. Onneks on tulossa ja luvassa kaikkea uutta piristävää juttua

http://www.bodylehti.fi/?cid=6761 Tänään ilmeistyi BODY lehteen mun ja Juuson Wrap up sm-kisasta. Ehkä hieman erilainen kuin ne yleensä on, mutta halusin tuoda esille omaa ajatusmaailmaa ja näkökantaa ja samalla olla rehellinen ja realistinen. Käykääpä katsomassa.

 

PROUD TO BE PINK! PRIMEEN on tulossa näillä näkymin ensiviikon lopussa uusia GHD- roosanauha rautoja. Hinta on 189e, josta menee 10e roosanauha rahastoon, jolla tuetaan rintasyöpääkampanjaa.  Kuvissa esiintyy upea Heidi Sorsa ja kuvat on ottanut Mikko Karekivi. Raudan mukana tulee musta-pinkkin iso lapioharja, sekä säilytyspussi raudalle. Näitä tulee rajoitettu erä ja ennakkomyynti alkaa nyt 🙂 Jos haluat varat omasi niin laita mailia [email protected]

IMG_9633 IMG_9637

Rauta on nyt kerrankin oikein pinkki ja pinta on metallinhohtoinen ja vielä kaiken lisäksi kiiltävä. Kaikissa raudoissa on universaljännite, eli voit laittaa sen seinään missä tahansa maassa, ilman, että se ylikuumenee tai ei toimi kunnolla. Jokaisessa raudassa on oma viivakoodi ja hologrammi, jolla voit rekisteröidä oman rautasi ja saat sille takuun. Mua harmittaa, kun ostin just itselleni uuden raudan ja nyt tulee nää 🙁 LOVE PINK

IMG_9619 IMG_9625 IMG_9628 IMG_9640 IMG_9643 IMG_9645 IMG_9650

 

Tässä on muutamia otoksia viime Perjantain photoshootista Heidi Sorsan ja Mikko Karekiven kanssa. Mun rooli oli perus tukka ja meikki. Aivan upeota kuvia tuli taas kerran ja Heidi on niin kaunis <3 

 

Tutun innoittamana ja kiinnostuneena liityin facessa ryhmään Safkatutka :)” Lääkkeet eivät ole tervenhoitoa. Ruoka on terveydenhoitoa. Lääkkeet ovat sairaudenhoitoa” Sielä kerrotaan mitä kaikkee einesruoat ihan oikeesti sisältävät ja kannattaa ainakin käydä vilaseen mitä niissä valmis lihapullissa oikeesti on..jotain lehmän verkkokalvoo ja sen seemoista :).. EEEEEEEE-koodeja on kaikissa ruoissa ja vaikka kyseessä on esim ”vadelma” joku, niin siinä on vadelmaa 0%. Mää jaksan jauhaa tästä aiheesta loputtomiin, koska haluan että ihmiset ymmrtää syyt ja seuraukset. Lähes kaikki mun ystävät/tutut ketkä syö einesruokaa ja muutenkin epäterveellisesti sairastelee 100% enemmän kuin esim minä. Samoin ne samat henkilöt ei urheile juuri ollenkaan ja tää on asia mihin haluaisin vaikuttaa ja se, että jokainen kokisi edes oman teveytensä jonkin arvoiseksi…. Kukaan ei tykkää olla kokoajan kipeänä ja jos voit vaikuttaa siihen sillä mitä syöt niin älä oo hölmö 🙂

-Umppu

primebody

8 vastausta artikkeliin “Ruokaa, kauneutta ja reeniä”

 1. Noi Heidin kuvat on hienoja. Jos mullakaan ei ois jo GHD:n rautaa, niin haluisin kans ton pinkin. Mukavia treenejä ja loma häämöttää jo.

 2. Ongelmien syyt ja niiden seuraukset menee kyllä niin toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos välillä liian monilla ihmisillä! En tajuu niitä tyyppejä, jotka mielummin laastaroi ongelmaa kuin oikeesti korjais ja parantais sen. Mäki voisin vaahdota tästä vaikka kuinka 😀

  Ja tää ei koske pelkästään terveyttä, esim. eurokriisin syyhyn en oo huomannu monenkaan poliitikon perehtyneen sen syvemmin. Tottakai pitää tehdä nykyhetkeä parantavia liikkeitä, mutta eihän ne tuu pitkäs juoksus auttamaan mitään, jos alkuperänen ongelma (mun mielestä siis ahneet pankkiirit, toimitusjohtajat ja poliitikot, joiden moraali on kyseenalainen) pysyy voimissaan taustalla.

  • Voi että, kun harmittaa joka kerta, kun lukee jonkun puhuvan näistä ”ahneista toimitusjohtajista” yms. Millonhan ihmiset heräävät tajuamaan sen, että yksityinen sektori maksaa julkisen sektorin palkat ja ilman näitä ”ahneita” toimitusjohtajia ja heidän päätöksiään Suomessa työpaikkojen määrä romahtaisi kuten verotulotkin? Toivottavasti joku päivä Suomessa (ja toki muuallakin maailmassa) alettaisiin arvostaa yritysten eteenpäin viejiä sekä yrittäjiä ja sitä riskiä, jonka he ottavat synnyttäessään muille työpaikkoja ja lisää verotuloja Suomen valtiolle. Olen ihan avoimesti sitä mieltä, että toimitusjohtajat ovat yleisesti ottaen ökypalkkansa ansainneet. Toki Minkki saattoi tarkoittaa juuri jotain tiettyä tapausta eikä yleisesti, mutta kuulosti hieman yleistävältä.

   Ja anteeksi tämä vuodatus tänne blogiisi, mutta alkoi heti kiehua 😀 ja kun itsekin olet yrittäjä. Olin muutenkin tulossa kuitenkin sanomaan, että olen lueskellut blogiasi kauan ja pidän siitä todella paljon! Sinulla on todella terve asenne treenaamiseen, ruokaan ja yleensäkin tähän fitness-touhuun. Sekä maailman suloisin perhe 🙂 Pidä tuo mahtava elämänasenne!

  • Kiitti 🙂 joo lähinnä itse komppasin tohon politikko hommaan. Tiedän millaista on olla yritysjohtaja (itse hyvin pienessä mittapuussa) mutta hyvä ystäväni on suuren yrityksen johdossa ja se ei ole todellakaan helppoa. Yrittäjiä pitäisi ehdottomasti tukea eikä nostaa veroja perkele

 3. Nyt lähti nuo säärystimet tulemaan töihin, itse kun tarjoilija olen saattaa joutua seisomaan 10 tuntia ja vaikka on ostettu kuinka hyvät ja kalliit työkengät niin jalkoja särkee aina työpäivän jälkeen joten katsotaan onko näistä apua joka iltaiseen jomotukseen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta