Mitä tehdä kun tankkaus menee suoraan naamaan :)

Voi tsiisun kun olin aamulla kun pallokala. Mun tankkaus on mennyt suoraan naamaan :). Yritin olla aamulla fiksu tyttö ja riipasin härkäset irtoripset naamaan, että kaikki kiinnittäis huomion niihin… No mutta siis asiaan. Salille en oo vielä mennyt, mutta huomenna on sitten sen vuoro. Oon syönyt viikonloppuna kirjaimellisesti kuin sika ja tänään oli paluu ruotuun. Voin rehellisesti sanoa että olo on ollut ihan hirvee. Hikoilen kun sika vaikka en tee muutakun hengitän. Aamulla oli aivan nuutunut olo, mutta kun pääsin töihin niin hommat alkoi luistaa. Töissä oli erittäin mukava päivä ja saatiin kaikki tehtyä oikein urakalla rästihommia ja tietenkin heitettyä laatuläppää. On meillä vaan mukava porukka, jonka kanssa on ilo tehdä töitä. Tuija kävi myös tekeen meille tänään meidän ekan kimppaloton ja saas nähdä asustellaanko ens talvi Fuengeroolassa 🙂

IMG_9602

 

Tänään tehtiin oikein ruokaa yhdessä perheen kanssa. Oli ihana käydä kaupassa ja valita hieman laajemmin lempi aineksia koriin. Tetenkin mulla on oma seula, eli korissa ei ole sen kummemmin valmisruokia. Yks mun lempi ruoista on pestolohi. Siihen ei tarvitse kun suolaa pippuria ja pestoa ja ai saateri se on hyvää ja herkullista.

IMG_9608 IMG_9609 IMG_9610

 

ja pitkään aikaan en oo perunaa syönyt ja tehtiin kylkeen vanhanliiton pottumuussia. Mausteena suola, voinmakuinen rypsiöljy ja pikkasen luomumaitoa. Mun ei pitkään aikaan oo tehnyt mieli oikestaan roskaruokaa vaan kunnon kotiruokaa. Kun aina puhutaan että kotiruoka ei lihota niin eihän se lihotakkaan, jos se on itse valmistettu alusta loppuun. Kerma on milestäni aivan turha ja samoin rasvaiset kastikkeet ja valmisruoat ei ole kotiruokaa vaan eines-sontaa. Liha, kala tai kana ja siihen kylkeen riisiä, perunaa, pastaa, bataattia ja aina jotain viherää. Mausteilla ja valmistustavalla saa ruoasta aivan täysin erilaisen.

IMG_9605 IMG_9606 IMG_9607

 

Kaupasta mukaan tarttui myös paljon pähkinöitä, jotka sisältää niitä hyviä rasvoja. Niitäkin kannattaa syödä kohtuudella. Hedelmiäkin olen kaivannut ja saatavilla oli aivan superhyvän makuisia luumuja <3

IMG_9587

 

Nyt alan pikkuhiljaa siirtää ajatukset tulevaan treenikauteen, mutta vielä vähän fiilistelyä menneestä. 2 vuotta kilpailuja takana, josta on taskuissa niin voittoja, kuin tappioita. Onnistumisia ja epäonnistumisia. Oon kasvanut ihmisenä ihan valtavasti ja oppinut, että aina en voi saada kaikkea mitä haluan…….ainakaan heti. On tehtävä hitosti töitä ja sekään ei aina riitä

IMG_9603

 

Nämä pokaalit mulla on kuitenkin muistona 7:stä kilpailusta eli ei se ihan huonosti oo mennyt. Tää on antanut mulle niin paljon ja oon todistanut itselleni, että mulla on ihan helvetinkova selkäranka ja itsekuri mikä vaan vahvistuu päivä päivältä. Oon aina ollut sydämessäni yrittäjä joka lajissa ja se mitä en oo vielä koskaan tehnyt, en ole luovuttanut. Luovuttaminen ei sovi mulle ei sitten millään. Pahimmastakin ojasta on noustu pinnalle vuodesta toiseen. Välillä toiseten sanat ja kommentit satuttaa, mutta oon oppinut jättämään ne ihan omaan arvoonsa, koska tärkeintä on että tiedän itse mitä teen ja uskon omaan tekemiseeni.Toki arvostan niiden ihmisten mielipiteitä erilailla ketä arvostan. Pakko kyllä myöntää, että välillä oon saanut myös jopa pientä tyydytystä savuttaneeni jotain mihin muut eivät ole mun  uskoneet koskaan saavuttavan. Saanpahan niiden suut hiljaiseksi ainakin hetkeksi 🙂

IMG_9597

 

Kaikella on tarkoituksensa ja oon aina ollut sitä mieltä, että jossain vaiheessa hyvä tulee hyvän luo ja paha saa palkkansa. Mulle on tapahtumassa nyt kaikkee uutta ja ihmeellistä ja tänään sain uuden yhteistyökumppanin ja siitä sitten myöhemmin lisää <3 Itse pidän rehellisistä ihmisistä, jotka sanoo asiat suoraan kuitenkin niin, että seisoo sanojensa takana. En jaksa valittajia ollenkaan vaan koitan sulkea ne pois läheltäni, koska ne kylvää negatiivista energiaa. Mietin välillä asioita mitkä saa mut hyvälle milelle ja koitan tehdä niitä asioita ihmisille kestä oikeasti välitän. Nyt alan kaiveleen salikamoja kasaan, että pääsen huomenna hikoileen ja saan nää nesteet kiertoon 🙂

– Umppu

primebody

7 vastausta artikkeliin “Mitä tehdä kun tankkaus menee suoraan naamaan :)”

 1. Mahtava blogi sulla! Mulla olis pieni toivomus, ei nyt ole fitnessin kanssa mitään tekemistä, mutta voisitko joskus kertoa miten saat sun tukan näyttämään noin hyvältä? 😀 Kreppaat näköjään tyven?

 2. Joo tuo hikoileminen, niiiin tuttua juttua dieetin ja kisojen jälkeen. Tuntui että koko kroppa hikoilee ihan vaan sohvalla makaamisesta tai nukkumisesta. Kiva olla hiestä märkä mitään tekemättömyydestä, NOT :/
  Paljon olet saanut aikaan jo nyt, tsemppiä uuteen treenikauteen! 🙂

 3. Mitä kotiruokaa se sellanen on, jossa lautasella on vaan läjä riisiä, kanankylki ja kurkkua? Se on vaan yksinkertasta ruokaa, jota fitness harrastajat haluaa kutsua jostain syystä kotiruuaksi. 😀 Terveellistähän se on, toki, mutta mulle kotiruoka on ainakin sellaista kokkaamista, jossa käytetään rasvoja rennolla otteella, ei tietenkään liikaa, vaan KOHTUUDELLA. Mun mielestä kotiruoka ei sisällä jotain ihme ruoka-aine fobioita.

  • En mää niin väittänytkään, vaan että se koostuu perus ruoka-aineista ja että ne on puhtaita ja luonnollisia…. Ei esim mäkki safkaa tai pakaste ruokia ”laita uuniin ja nam” Kukaanhan ei kuole ilman voita vai kuoleeko? rasvat voi olla hyviä rasvoja, kuten esim öljyjä. Kukaan ei myöskään kuole ilman kermaa?

  • Niin, ei toki kuole ilman kermaa, muttei kukaan myöskään kuole kermaan. 🙂 Mun mielestä on vaan turhaa viljellä sitä ihme sanomaa, että rasvaa sisältäviä tuotteita ei sais käyttää ruuanlaitossa ollenkaan kun äidit jotka kautta aikojen tätä ”kotiruokaa” on valmistaneet sitä ovat aina käyttäneet.

  • Joo mutta mää pistän hanttiin edelleen. On eri asia kun ennen vanhaan kerma yms on tehty puhtaasti nyt ne on täynnä lisäaineita ja kaikkee muuta sontaa. Samoin ennenvanhaan ei ole ollut eineksiä, valmisruokia vaan kaikki on ollut omasta maasta ja tuoretta, maito on tullut lhmistä, omenat puusta jne….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta