Ei tää ny ihan lapaan mee….

Tänään olin OIKEESTI salilla ekaa kertaa tällä viikolla. Tiedän, että kisat on jo Lauantaina ja ja ja, mutta kun ei irtoo niin ei irtoo. Mää oon jo pään sisällä taputellut mun kisakauden ja voin sanoo, että viikko siihen lisää tuntuu aivan ylitsepääsemättömältä. Vaikka mulla on tän kauden ollut vahvin selkäranka koskaan ja kaikkeni oon antanut niin nyt on kyllä sitten niin veltto Virtanen, että huhu. Sen voin jo sanoo, että Mansen kisassa mua ei nähdä mun parhaassa kunnossa ja voin jo etukäteen sen kertoa niin ei tarvi kenenkään sitten nähdä sitä vaivaa 🙂 Mun kroppa on tukossa ja sille ei mahda nyt mitään. Muutenkin kisa on enemmän show ja sillä on tarkoitus tuoda lajeja esiin, joten en ressaa.

IMG_9498 IMG_9502

 

Kyllä mää jotain sain salilla aikaan… ainakin ”härkäsen pumpin” jos ei muuta. On meinaan suonet pullollaan 🙂 Päällä mulla on Casalin uutta mallistoo ihanan hauskan pirteä treenitoppi ja oikein mukavat ja kerrankin sopivat treeni/juoksu trikoot.

IMG_9497

 

Mää en nyt oo ihan ollut mukana tässä maailmassa koko viikkona ja sen huomasin taas tänään. Olin ihan liekeissä menossa, mun pikkusiskoni vauvakutsuille ja ajattelin varmistaa, koska ei o ollut sitten minkäänlaista hehkutusta joka on jopa poikkeavaa. Ihan hyvä etten taas lähtenyt Tuksulla tuhatta ja sataa hampaanvälit täynnä kärpäsiä paineleen Kangasalle, koska ne onkin vasta kuukauden päästä……… No voin sanoo, että kerrankin olin etuajassa….

IMG_9508

 

Nyt on sitten lähtölaskenta ja meidän kirppupöydästä vielä huomisen kaikki -50%….. Saas nähdä millainen potti tulee tälläkertaa, vai tuleko mitään 🙂 Tavallaanhan tää on ”hyväntekeväisyyttä”, koska pöydän tuotto menee lyhentömättömänä meidän härkäseen Las Vegasin matkaan 🙂 Mää en voi oikeesti vieläkään uskoa koko matkaa todeksi ja tuskin uskon edes kun ollaan itse paikan päällä. Tää tyttö pääsee ihan Amerikkaan ekaa kertaa elämässään ja viä mun parhaiden ystävien kanssa. On se niin kivaa täyttää 30.v 🙂

Mää en jaksa olla odottamatta, että pääsen taas treenaan. Mulla on niin suuri hinku kehittyä ja saada lisää muotoja. Jos ei bikiniin niin sitten ihan omaks iloks 🙂 No tota mää nyt en usko itekkään hahaa. Odotan ihan hulluna mun uusia kuvioita ja sitä, että tiedän että uus homma tuo todellakin paljon uutta kaikilla osa-alueilla. Vaikka pystynkin ja tykkäänkin toteutta asioita yksin niin kuitenkin haluan mukaan läsnäoloa ja sitä, että jos joku ei toimi niin asiaan reagoidaan ja tehdään heti muutoksia. Tiedän, että tuun oleen osaavissa käissä ja saan kaiken tuen, avun, keskittymisen, paneutumisen ja tiedon mitä tarvitsen. Koskaan ei voi olla valmis ja jokaisella löytyy jotain kehitettävää ainaa. On sitten kyse bikinistä tai mistä tahansa muusta lajista kyseessä on aina jonkin sortin kehonrakennus. 

IMG_4647

 

Tässä on kuva mun ekoista kisoista. Samalla lavalla Marjo Mattila, Anna Virmajoki, Suvi Iso-Kuusela, Maija Kivelä ja minä. Kaikki samassa sarjassa. Se mitä on tapahtunut mun ”kilpauran aikana” on muutos ihan käsittämätön. Oon oppinut niin paljon uutta niin itsestäni kun omasta kropastani. Miten se toimii, mitä se tarvii toimiakseen ja osaan kuunnella sitä ihan eri tavalla. Moni lavalle halajava luulee, että tie on helppo,,,,,, tai no toisilla toki on, mutta omalla kohdallani oon käynyt kaikki asiat kantapään kautta läpi. Itsekkin oon saanut vasta alku purasun tästä lajista. Moni asia on tullut täytenä yllätyksenä ja siksi haluankin vähän muistella niitä mun omia tyhmiä alkuhuuman juttuja…. Puhelu valmentajalle: mitä tarkoittaa että lihas on tyhjä? Munat on loppu koko Tampereelta mitä mää nyt teen? Vedetääks se korkkari kävely ihan lonkalta,,,,,, jaa T-kävely älä ny väitä että sitä harjotellaan ”huutonaurua”…. Olin vähän hölmö 🙂 

IMG_6674

 

Kaikki on niin suhteellista. Toisaalta mulla on aika tyhjä olo tän kaiken kokemani jälkeen ja miten asiat on myös lyhyessä ajassa muuttuneet. Mää nään ympärillä niitä ”pikku umppuja” jotka on ihan into piukeena toitottamassa kuinka fitness on huippu elämäntapa, fitnes sitä fitnes tätä…. Elämäntapana tää on iha huippu ja terveellinen, mutta kun mennään kilpialuihin niin se onkin asia erikseen. Kisa dieetti rehellisesti sanottuna ei ole terveelisyyttä nähnytkään, toki kyseessä on kilpaurheilu. Bikini on vielä sen verran iisimpi laji ja ehkä näistä kaikista se terveellisin jos niin voi sanoa. Se minkä tajusin muutama päivä sitten puhuttuani pitkän puhelun jatkoni suhteen oli se että suurinosa tämän lajis parissa kilpaileva on valmis laittaan tämän/nämä lajin terveyden edelle. Tajusin siinä samalla, että mää en kuulu siihen joukkoon. En oo muutenkaan pitänyt itseäni ”bodykansan” tyyppinä. Mää en oo todellakaan valmis antamaan terveyttäni tälle lajille ja musta se on valitettavasti ihan sairas ajatus. Ehkä se että oon jo vanhempi ja mulla on maailmassa perhe jota rakastan enemmän kuin itseäni. Tiedän että kilpailemisessa laitetaan kaikki likoon. Tiedän koska olen kilpaillut 6-vuotiaasta asti. Mää arvostan paljon enemmän kilpailijoita kenellä on muutakin elämää, koska kilpailemisessa voi tapahtua mitä vaan hetkenä minä hyvänsä. Mää en olis todellakaan valmis alkaan napsimaan jotain nappeja tai piikitteleen itseeni jotain aineita VAIN SIKSI että menestyisin, koska sekään ei TODELLAKAAN takaa sitä menestystä. 

IMG_7119

 

En näe siinä mitään ihailtavaa, että joutuisin joku kaunis päivä lainaan Juuson partakonetta 🙂 Ehkä taas puhun aiheesta mistä pitäisi vaan olla hiljaa, mutta tää on taas vain mun oma mielipide. Yksi pysähdyttävä hetki oli, kun luin uutisen, että miesten PRO-kilpailija kuoli vain muuama päivä Expon jälkeen. Hän antoi kirjaimellisesti henkensä lajille 🙁 Pahimassa tapauksessa laji on verratavissa anoreksiaan, mutta vain käänteisesti. Toinen haluaa vain laihtua keinolla millä hyvänsä ja toinen vain kasvaa. Kukaan ei koskaan puhu näistä asioista ja osa tuli itsellekkin ihan yllätyksenä. Moni pilaa tyhmyydellään ja tietämättömyydellään terveytensä, ihonsa, parisuhteensa ja melkeinpä vois sanoa koko loppu elämänsä. Osa saattaa ajatella, että mitä määkään tästä tiedän ja todellisuudessa tiedän vain pinta raapaisun ja syvemmälle en haluakkaan edes mennä, koska ne kamppailee todellakin mun oman ajatusmaailman kanssa.

Oli vähän heviä settiä, mutta tälläisiä ajatuksia tänään 🙂 Mää lähden vielä ilta lenkille, että saisin jotain rotia tähän kroppaan ja nesteitä kiertämään -Umppu

 

 

 

 

 

primebody

7 vastausta artikkeliin “Ei tää ny ihan lapaan mee….”

 1. Loistava kirjoitus jälleen! Minulle olet kyllä ehdottomasti yksi inspiroivimmista ihmisistä!
  Mietin tuossa kun ostin teiltä Primesta <3 tyviraudan ,että miten sitä tulisi hoitaa/puhdistaa? 🙂
  Ihmetystä on aiheuttanut myös Kevin Murphyn body builder johon olen täysin koukuttunut ja rakastunut, mutta iso miinus josta mietin onko se tuotteen heikkous vai mikä kun pullosta tulee todella usein ainetta joka on ihan kökköä tai muuttuu suihkuttaessa kovaksi kököksi :(?

  Kävinkin eilen tyhjentämässä/ostamassa kirppispöydältänne Casallin 34 koon treenivaateet parempaan talteen 😉
  Jos sinulta löytyy hyväkuntoisia/freesejä treenivaatteita Casallilta kokoa 34/XS niin mielelläni niitä ostaisin enemmänkin sinulta pois! Laittele ihmeessä vaikka meiliä 🙂

  • Lainattu teksti: Bikinifitness kisaajan kommentteja:

   ”Kokous oli kuin karja markkinat jossain kehitysmaassa, siellä tytöt mulkoilivat naamat nyrpeinä toistensa kuntoja.”

   ”Odottaminen oli aivan kamalaa, kun ei yli vuorokauteen ollut juonut mitään ja syömisilläkään ei ollut kehumista. Harjoittelin sen verran, mitä jaksoin kävelyä odottelun kuluksi ja loppu olikin hengissä selviämistä. Yhtäkkiä minulle tuli, niin järjettömän huono olo, että olin pyörtyä ja en saanut enää happea. Ystäväni joutui raahaamaan minut takahuoneeseen, vaikka hän ei ollut saanut vielä huoltajakorttia”

   ” Bikini tytöt virnuilivat onnesta soikeana, kun minulla oli heikko happi ”

  • Apua! Mää en ainakaan nähnyt mielestäni koko tapahtumaa ja jos olisin olisin mennyt auttaan……

  • sen voi putsata (kylmänä) 🙂 ihan märällä rätillä tai jos on hirveetä muotoilutuote töhnää niin varovasti rapsuttaa kynnellä ja sitten pyyhkiä. bodybuider pitäis tulla ruiskuna, joka muuttuu heti vaahdoksi? Jos tuote on viallinen sen saa ehdottomasti tulla vaihtaan. Ne oli niitä mun alku ajan vaatteita ja ei mahdu enää päälle 🙂 mut mää ilmoittelen 🙂

 2. Toi on aihe jota moni miettii ja puskissa suhistaan, mut tuntuu että se on aivan hyshys kaikessa julkisessa keskustelussa. Oon sivusta seurannut lajia pidempään, ja faktahan on että kehonrakentajat kuolee valitettavn usein ”nuorina” siis ~50vuotiaina. Tää italian jannu tietty vielä karumpi tapaus 🙁

  On vaan traagista, että porukka on valmis heittään elämänsä ja kehonsa sen eteen että menestystä tulisi – ja usein sitä ei ees tule.. on ihailtavaa kun avaat suus monesta kiperämmästäkin asiasta!

  Sama koskee tyrosiinin tuputusta, joka on yleisempää kun luullaankaan. Sitte samat jeesustelee että joo vaarallista on! Tiedän useamman junnuikäisen jolle on kisadieetillä suositeltu tätä. Kroppahan siinä sekoaa parhaimmillaan loppuiäksi, mutta kuin moni parikymppinen osaa ajatella niin pitkälle, kun biksut ja pokaali kiiltelee silmissä….

 3. No aamen! Onko kamalampaa kuin ”naisellinen” fitness emäntä jonka suusta tulee miehen ääni??? Esim tämä yksi tumma fitnessnainen jota niin moni tuntuu pitävän esikuvanaan on mielestäni kamala! Sinä olet naisellinen ja ihanan näköinen nainen, etenkin tuo blogin sivussa oleva kuva on ihana! Pidä sama linja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta