Photoshoot with Mike Siren and Team FAST sport nutrition

IMG_9467

 

Christmas is coming soon WTF? Hahaa tänään oli taas hiukka erilainen työpäivä, sillä vuorossa oli FAST:in teamin kuvaukset. Joo joo ei oo joulu velä ei, mutta ainahan on hyvä olla valmiina ajoissa. klo 10 alkoi mun työt ja olihan se nyt outoa herätä vasta klo 7 ja ei ollut edes kiire minnekkään. Sieltä alkoikin sitten tulla likkaa tasa tunnein PRIMEEN. Kuvauksissa oli mukana Riina Saastamoinen, Piia Pajunen, Henriikka Klemetti, Sari Perälä ja Eveliina Tistelgreen, joka paineli paikalla just eikä melkein.

IMG_9446 IMG_9451 IMG_9455 IMG_9456 IMG_9457 IMG_9458 IMG_9459

 

Nää päivät on hauskoja ja usein on vielä tutut mallitkin. Varmaan joulun lähellä on valmiita otoksia nähtävissä. Kuvauksen hoiti Mike Siren.

 

http://clips.team-andro.com/watch/296ee17ddab3dbbc851f/bikini-fitness-up-to-163cm-finnish-championships-2013 Tässä on muuten linkki kisojen vertailuun jota useampi onkin jo kysellyt. Usein se mieli muuttuu kun näkee livenä kaiken. Kuvista on aina hieman vaikeampi sanoa. Mietin tässä, että pitäskö sitä jo huomenna nykästä salille, kun Launtaina on vielä Mansen kisa???? Mun on oltava rehellinen ja voinkin sanoa, että työni oon jo tehnyt ja näyttöni näyttänyt, joten en ota sen kummempaa stressiä kilpailusta. Tai tänävuonna se ei ole kilpailu vaan show, jossa on tarkoitus tuoda lajeja esille. Kaikki siis hulluun poroon Lauantaina!

IMG_9443 IMG_9447

 

Tässä on muuten muutama mun oma ”suosikki” tuote FASTILTA silloin kun eväät jää kotiin. Munhan eväät ei oo jäänyt kotiin kun tänään kun oon jo unohtanut koko homman ja iski paniikki. Mää odotan nyt, että saan alkaan kokkaileen ja kokeileen kaikkia uusia reseptejä ja tänään testaan ehdottomasti Ruohonjuuren uudet smoothie jutut ja laitan sitten mielipidettä. Mulla olis tänään edessä alakerran siivous, mikä tuntuu näin äkkiseltään aivan ylivoimaiselta projektilta. Vielä on kisakamat purkamatta ja on sitten nyssäkkää ja pussukkaa joka lähtöön. Lisäks pitäis vielä laittaa viimeiset kirppiskamat Radio kirppikselle, koska kohta sekin loppuu. Tänään kävin nopsaan vähän siivoomassa pöytää ja hyvin sieltä oli taas tavaraa mennyt kaupan. On ihanaa päästä tavarasta eroon ja saada siitä vielä itselle muutama lantti 🙂

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Photoshoot with Mike Siren and Team FAST sport nutrition”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta