Se on menoo ny

Vika treeni, vika lenkki ja kaikki on nyt hoidettu. Fiilis on enemmän kuin loistava. Kroppa muuttuu päivä päivältä ja oon niin innoissani. Mulla ei oo ollu tällästä fiilistä vielä koskaan kisaviikolla. Kaikki on valmista ja vaikka bikinit napsahtais lavalla poikki niin painellaan vaikka lämpsä paljaana maaliin asti. compression_performance_calf_ox-series

Oon saanut muutaman mahtavan yhteistyökumppanin ja kiitokset heille. Zeropintin tuotteista on ollut todella suuri apu jalkojen jaksamiseen ja varsinkin nyt loppuvaiheessa tehon on todella huomannut. Jaloissa ei ole ollut mitään vaivoja vaikka juoksu kilometrejä on kertynyt enemmän, kuin laki sallii. Suositten näitä niin juoksijoille kun kuntourheilijoille. Kiitos Zeropoint <3

umppu4-3netti

 

Samoin kiitokset kuuluu Biacaneven Elinalle ja koko muulle porukalle. Liikkeeseen on aina mukava mennä ja sehän on kun karkkikauppa kimalletta rakastavalle harakalle. Bikinit on aina olleet täydelliset ja kaikki unelmani on toteutettu. Lisäksi on ollut mahtavaa tehdä yhteistyötä ja oli kunnia saada olla mukana toteuttamassa myös Elinan unelmaa BFit malliston merkeissä. Tiedä tasan tarkkaan miltä se tuntuu <3 Kiitos vielä kun oon saanut olla uuden malliston koetestaaja. 

IMG_9227 IMG_9226

 

Mahtavaa on myös ollut saada uudeksi yhteistyökumppaniksi Ekokauppa Ruohonjuuri. Toki nyt ravinto on tarkkaan mietitty ja en sovella, mutta kun kilpailukausi on ohi niin pääsen oikein asian ytimeen. En malta odottaa, sillä olen kantapään kautta oppinut kuinka ruoka vaikuttaa 80%:sti elämäämme. On todella tärkeää mitä syöt, mistä se on peräisin, miten se on valmistettu ja mikä on sen ravintosisältö. Tämä kiinnostuksen kohde on varmasti päättymätön ja haluan tulevaisuudessa toittottaa teille kai asiaa ja jakaa omaa tietoani asiasta ja ohjata ihmisiä terveellisemmän ja peremman elämän suuntaan

logo1PMS

 

Kiitokset myös aivan mahtaville työkavereille, jotka tietää pikkuhiljaa kaiken fitneksestä 🙂 Vaikkaa oon välillä raskas niin silti jaksatte kannustaa ja kuunnella mun juttuja. Lisäksi olette jotuneet sietämään ehkä pahimmat vuodatukset tän koko projektin aikana <3

IMG_9335

Lisäksi mun ihanat ystävät, jotka jaksaa kierellä mun matkassa kisoja pitkin Suomea. Sillä on todella iso merkitys. Kohta päästäänkin nauttimaan yhteisestä ajasta Las Vegasissa

IMG_7407

 

ja etenkin Caritalle kiitos treenivarusteista. Juuri sain uutta mallistoa, mitä tulette näkemään pian blogissa. Tässä hieman esimakua

IMG_9337Mää kävin hakemassa kisoihin vettä pitävän asun sen takia, koska viimekerrasta oppineena väri menee pilalle ihan vain muutamasta vesipisarasta. Nyt ei meinaan jättä mitään arvauksen varaan.

IMG_9338Kamat on kasassa kaikki pitäis olla valmiina ja nyt alkaakin matka Lahteen 🙂 

Täällä ollaan. Nukuin Tapani mukaan koko automatkan ja hyväähän se teki. Aamulla oli niin monta asiaa hoidettavana mutta nyt alkaa lepo. Kilpailijakokousta odotellessa ja ruokia syödessä. Fiilis on kohdillaan ja nyt mennään, eikä meinata. Ruokaa napaan ja unta palloon 

primebody

4 vastausta artikkeliin “Se on menoo ny”

  1. Mistä tampereelta noita sukkia saa? Itellä kun teen alkuverkaks juoksumatolla 20min niin alkaa särkeen penikoihin… aattelin jos näistä olis apua kun kunnon puolesta pystyis juokseen mut särkee niin paljon…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta