Hyvä mieli paras mieli

Kyllä on pakko kiittää teitä kaikkia lukijoita posiitivisistä kannustuksista <3 Lämmittää vanhan akan mieltä ihan hirveesti. Nyt on työt hoidettu pois alta ja pakkaaminen ja kokkaaminen alkakoon kisoja varten. Lähdetään siis jo huomenna Lahteen, koska se pakollinen kilpailijakokous on jo Pe. Mulle olis kyllä käynyt, että kokous olisi vasta La, mutta ymmärrän, että messuissa on aika lailla hommaa ja kun mukana on vielä ammattilaiset, nin yksinkertaisesti ei vaan resurssit riitä. Kaikklla on kuitenkin jo ainakin yhdet kisat takana, joten homma menee varmaan vähän jouhevammin. Mulla on suuri tuska olla paikoillaan 🙂 OLIS JO SUNNUNTAI.

IMG_9331

Mulla lähtee mun vakkari värin tuputtaja itse pronssiveistos Koskinen mua huoltaan ja mutenkin vähän tasapainottaan mua. Eiks sitä sanota, että vastakohdat täydentävät toisiaan. Mää oon kun raketti perseessä sykkimässä ja Juuso on kun viilipytty <3 Toki viimeistä silausta Juuso ei voi tehdä uusien sääntöjen takia. Kiitän välillä itseäni, että oon kampaaja ja mun ei tarvii säättää mitään tukka/meikki aikatauluja ulkopuolisen kanssa vaan saan tehdä kaiken ihan itse kaikessa rauhassa. Inhoan ylimääräsitä säätöa, panikointia, draamaa ja sellasta ihme showta mitä toisilla on tapana harrastaa. Mää oon siinä omassa ”kolossani” ja teen kaiken fiiliksellä. Kiva päästä messuille pyöriin ja vähän haistella tunnelmaa. Odotankin näkeväni ammattilaiskilpailijoita ja jos niistä sais vaikka muutaman ”fani”kuvan. Can i thake a photo with you? 🙂

IMG_9332

Treenit on keventynyt ja aeroobinen, mitä tässä nyt onkin tahkottu ihan kiitettävästi. Mää niin odotan, että kisakausi on pulkassa ja ei tosiaan o enään montaa päivää <3 Tänään oli vielä vurossa tyhjennys hieronta Santalan Ristolla Zensessä. Ihan rehellisiä, jos ollan niin ei sitä ihan orgasmiin voi verrata, sillä kyllä se sattuu , mutta tekee niin hyvää. Kyseessä oli siis tyhjennys hieronta 🙂

IMG_9328

 

Tänään kävin aamulla hakemassa uudet Moroccanoil tuotteet. Paljon on kiharan hallittavuudelle soveltuvia ja siloittavia tuotteita. Lisäksi kiiltosuihke ja mikä parasta: päänahan ongelmiin soveltuvat seerumit. Vihdoin on meidän PRIME collectin 2013 julkaistu ja tässä näette lopputuloksen. Kuvaajana tietty Mikko Karekivi. Teemana oli minimalismi ja panostimmekin siihen, että me ei käytetty yhtään rahaa vaatetukseen yms rekvisiittaan. Malleissa saattaa ollaa muutama tuttukin kasvo 🙂

IMG_9309 IMG_9310 IMG_9311 IMG_9312 IMG_9313 IMG_9314 IMG_9315 IMG_9316 IMG_9317 IMG_9318 IMG_9319 IMG_9320 IMG_9321 IMG_9322 IMG_9323 IMG_9324 IMG_9325

 

Tänään ilmeistyi myös Iltalehden sivuille Miss Tampere kilpailijat minne PRIME on toteuttanut kilpailijoiden hiukset http://www.iltalehti.fi/viihde/2013082817423931_vi.shtml upeita tyttöjä ja kyllä täytyy sanoa, että Miss Tampere on todella nostanut profiilia. Kilpailu käydään nyt Launtaina ravintola Miamissa ja meiltä PRIMESTÄ menee tuomaroimaan Hanna-Lovvisa Isique tyttöjä. Hanna toteuttaa myös loppukilpailun missien hiukset. 

Kävin tänään piipahtamassa vielä kirpparilla ja tavaraa oli mennyt hyvin kaupaksi. Huippua, että saadaan vähän karsittua matkakuluja likkojenkaa, ettei tarvi itteensä ruveta myymään. Ja mun oli aivan pakko käydä ostaan kisojen jälkeinen karkkipussi, mitä ei viimeksi edes ollut matkassa. Nyt oon jumaliste sen ansainnut. Tietenkin lähti näpistä ja tiedän, että en todellakaan syö niitä kun muutaman. Ahneella on paskanen loppu muuta lopussa kaikki 🙂 Huomenna meen vielä aamulla NäytäKyntesi kynsisalonkiin Katalle teroittamaan kynnet kisakuntoon ja sitten onkin kaikki viimeistä silausta vailla valmista. 

-Umppu

primebody

11 vastausta artikkeliin “Hyvä mieli paras mieli”

  1. Terkkuja Turkin auringon alta!!! Mä pidän NIIIIN peukkuja sulle…Ihania kisoja ja nauti <3!!!! Terkkui Juusolle!

  2. On pitänyt kysyä sinulta tätä jo monta kertaa, en tiedä haluatko kertoa kaikkia ”rasvanpoltto” vinkkejäsi, mutta haluaisin kuulla sinun mielipiteesi markkinoilla olevista rasvanpolttajista. Onko todella tehoa jos yhdistää vähähiilihydraattiseen ruokavalioon ja säännöllisiin treeneihin? Oletko itse käyttänyt ja mitä mieltä olet? Oletko kokenut haittavaikutuksia? Olen hieman skeptinen asian suhteen, ja haluaisin sinun mielipiteesi sillä vaikutat ihmiseltä joka polttaa rasvaa mahd. luonnonmukaisin ja terveellisin keinoin.

    Tsemppiä kisoihin, olet voittajasuosikkini! 🙂

    • L-karnitiini on mielestäni turvallinen ja tehokas 🙂 kofeiini myös ennen treeniä on hyvä, mutta ei kuitenkaan pitkässä juoksussa hyvä käyttää. Riippuu ihan millaista rasvanpolttoa haluat ja mitkä on tavoitteet. On eri asia näin kisa hommissa, kun pyritään siihen, että keho on minimi rasvoissa, mikä ei sitten taas oo terveellisyyttä nähnytkään hahahaa. Hiilareissa on todella tärkeää mitä hiilaria syö. Ne kannattaa valita mahdollisimman puhtaista raaka-aineista kuten esim riisi, gluteeniton puuro, bataatti yms. Sokeria kannattaa välttää, mutta jos sitä suu halajaa niin sekin kannattaa ottaa luonnollisista eli hedelmät, marjat yms. Mulla ainakin toimii aamulenkki tyhjään mahaan pari kuppia kahvia, L-karnitiini ja menoks 🙂 Jokainen on yksilö ja kaikilla toimii kaikki erilailla. Myös treenin jälkeinen aeroobinen on mielestäni tehokas ja jos sen vielä tekee hiittinä niin avot. Mutta en ole mikään valmentaja ja puhun vain omasta kokemuksesta ja oon kaiken lisäks vähän pöhkö niin mua e kannata aina uskoo hahahaha

  3. Onnea ja energiaa kisoihin! Toivottavasti saan sen fanikuvan sun kanssa sunnuntaina 🙂 Oot tehnyt mahtavaa työtä kisojen eteen joten mitalin olet ansainnut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta