bootyligious

Hahaa vähiin käy ennenkuin loppuu. En muista oonko kisojen jälkeen laittanut kuntokuvaa, mutta täältä pesee. Oon enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Voin sanoo, että kaikkeni oon antanut. 

IMG_9268 IMG_9273 IMG_9277

 

Aamupaino oli 46kg, mikä tarkoittaa sitä että on vähemmän kuin vuosi sitten Expossa lavapaino ja tuosta vielä nesteet pois niin KABUM. En voisi olla enempää tyytyväinen. Classicin jälkeen päätin, että lavalle en enään astu ennenkuin olen kunnossa ja nyt voin ihan oikeesti sanoa, että oon siinä kunnossa mihin olen itse todella tyytyväinen. Mulle on ihan sama kuka mun kanssa on samalla lavalla, kunhan nautin täydestä sydämestä ja saan antaa kaikkeni. Voitin itseni, enkä luovuttanut ja se on mulle jo tähänasti paras palkinto. Oon aina nauttinut esiintymisestä, mutta tän lajin parissa se on todella paljon haastavampaa, kuin luulin. Se mikä on tehnyt matkasta kohti sm-kilpailuja ihanaa on ollut juurikin se, että mulla ei oo ollut minkäänlaisia paineita, eikä stressiä. Mulla ei oo kun voitettavaa kisoissa, sillä altavastaajana lavalle astutaan. Kohta 2 vuotta on tehty hommia tän eteen ja enään muutama päivä. Oon oppinut pitkäjänteisyyttä ihan hillittömästi ja laji on vienyt eteenpäin myös ihmisenä. 

IMG_9274

 

Vaikka tuntuu, että naama on vaan luuta ja nahkaa niin ei se haittaa 🙂 Kisojen jälkeen on todella aikaa antaa kehon palautua ja aionkin pitää kunnon breikin. Kilpailen seuraavan kerran aikasintaan vuoden päästä. Tavallaan pari vuotta on mennyt paljon uutta opetellessa, mutta myös samalla vanhan kaipuussa. Odotan myös niitä talvi iltoja kun voidaan istua takkatulen äärellä glögiä maistellen 🙂 Oon tunne ja fiilis eläjä. Mulle on aina todella tärkeää, millaisessa ympäristössä oon ja että se on kaikinpuolin viihtyisä. Tykkään laittaa kotia ja viihdyn kotona todella hyvin. Nyt on hyvin aikaa antaa sitä kavereille ja juttutuokioille ja kutsua ystäviä kylään. Jos joskus tekee mieli herkutella niin sekin on sallittua. Vaikka moni asia on varmasti pysyvää ja niin pitääkin olla kehityksen kannalta niin ei tarvitse olla niin tarkka. 

Eilen illalla suunniteltiin romanttista iltaa. Mää laitoin kynttilöitä ympäri kämppää ja ajateltiin kattoo yhdessä leffaa…. No meni 5 minuuttia, kun Koskinen kuorsas….. Tökin sen hereille ja pakotin sänkyyn…. Seuraava muistikuva oli kun herasin aamulla herätyskelloon sohvalta ja edelleen ne kynttilät palo….. Hahahah ei menny ihan lapaan tää homma. Pitskö ihan piruuttaan yrittää tänään uudelleen? 🙂

Huomenna uudet kujeet ja nyt kevyet venyttelyt ja koitan saada tänään värjättyä sen oman tukkani, jota en saanut vielä aikaiseksi

-Ummpu

primebody

16 vastausta artikkeliin “bootyligious”

 1. Onnea kisakunnosta!
  Ihan on pakko kysyä, että eikö noin alhaisissa painoissa ala jo karista jo lihastakin aika makeasti pois? Harmittaa vain, että kun kuitenkin on kyseessä kropan lihaksikkuuteen ja lihasbalanssin arviointiin perustuva laji, niin tuntuu, että kaikilla on vain tavoite painaa mahdollisimman vähän ja olla luisevakasvoisia.
  Tällä EN HUOM TARKOITA SINUA, IHANAINEN UMPPUMME!! Tämä on täysin vain omaa mietintää ja harmitusta siitä, että bikinin kantava idea terveen pehmeän kurvikkaasta lihasbabestä tuntuu menneen tuonne ylitiukkuuden puolelle.,,,
  Mutta upeaa, sinnikästä, vaateiden mukaista työtä olet tehnyt – tulen kannustamaan sinut meedaljongeille!!!!!

  • Loppuvaiheessa on todella tarkkaa mitä suuhun laitetaan. Toisilla on vähemmän poltettavaa rasvaa ja voi käytännössä syödä enemmän. Mulla taas toi ihra tuntuu olevan niin sitkeessä että sen poltto on saatava maximiin. Aeroobisen keston kanssa pitää olla tarkkana ja millaista aeroobista tekee, että keho käyttää energian rasvasta ja lihas ei pala. Proteiinit on tarkaan laskettu, että ne pitää hankittua lihasmassaa yllä. Lihasta saa keskimäärin noin 1kg vuodessa,joten ainakin omallakohdalla tiedän suunnilleen sen oman ”oikean” kisapainon. Mulla ainakin lähtee aina naamasta rasvat varmaan ekana ja hanurista viimeisenä ja siks naama on kun luuta ja nahkaa. Varsinkin Suomessa on todella vähän ”täydellisiä” bikinikilpailijoita. Moni on hiomaton timantti ja lahes kaikki tarvitsee lihasmassaa ja lihas pyöreyttä. Linja on vielä suomessa luiseva ja kireä ja sillä pärjää ei voi mitään. Vaikka säännöissä on ei saa olla lihaserottuvuutta niin kyllä siä on todella erottuvuutta omaavia tyttöjä. Rasvaa ei saa olla ja ainakin itsellä on vielä puutteita lihasmassassa. Kun poltetaan rasvat pois jää monella pelkkä luu ja pari paukuraa jäljelle mikä tarkoittaa, että on vielä kehityttävä lisää. Toki välillä pärjää myös tyttöjä, kenellä ei ole juuri ollenkaan lihaksia tai oikeastaam mitään muutakun hiton hyvä rakenne….. Arvostelulaji ei voi muuta.

  • Kiitos, Umppu, erittäin fiksusta ja avaavasta vastauksesta. Sitä olla itse samaa kolmenkympin kankku – osastoa (vm.82), eli kieltämättä tuo alapersikka varsin vastaanottavainen. Ja mikä siinä onkin, että solisluita voi käyttää syömätikkuina ja berberi elää vaan kulta-aikaa 😉
   Mutta niin, juuri tämän vuoksi olet ihan ykkösluokkaa, et loukkaantunut, vaan löysit ytimen. Oot just ja niin 🙂

  • varmaan kannattaa ottaa huomioon se, että Umppu kuuluu meihin käteviin taskukokoisiin naisiin 🙂 eli jos pituutta on vain reipas puolitoista metriä niin ei se paino päätä huimaa noin upeassa kunnossa 🙂

   GO UMPPU!!!

  • siis oothan sä kertonu että oot :DD mutta niin oon mäkin, 158cm ”pitkä” 😀

   mutta jos kyseessä olis joku 178 pitkä mimmi niin 46kg ois vähän toisennäköinen… 🙂

 2. Hei huippu kunto kyllä. Ei vitsi, mää vaan ootan että räjäytät potin: meet ja näytät kaikille! Tsemppiä iha superisti :):)

 3. Oli kyllä pakko tulla kommentoimaan ja tsemppaamaan tänne, vaikken niin ”vakilukia” olekkaan…
  Omppu, olet aivan uskomattoman upeassa kunnossa!! vau! 😉 Upeaa työtä 🙂

 4. Aivan SAIRASTA!!!!! Ketähän tommonen ulkomuoto ja sen ylläpitäminen miellyttää???Silikonia on litrakaupalla ja nälkäkuoleman partaalla treenataan että näyttäs lihaskimppujen silmissä ”hyvältä”????? Ja mihis ne miehiset lihaskimput sit pystyy??? Impotentteja potenssilääkkeitten suurkuluttajia, jotka treenaa lihaksista isoja,kun mulkku on pieni eikä muulla keinoin naista saa!!!

  • ohoho mitä tekstiä… Mulla on ehkä hieman eri periaatteet ja mieskin löytyy omasta takaa niin ei tarvitse sen kummemmin tätä kenenkään miellyttämiseksi tehdä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta