Viikko enään se menee vaikka päällä seisten

Kaikki tarvittava on nyt tehty. Treenit on treenattu. Aeroobiset juostu ja kaikki on valmiina. Tänään puntari näytti sellaista lukemaa, että oikein pelästyin. Sama mikä Expon kisapaino ja tästä vielä nesteet pois niin hyvä tulee. Oon todellakin valmis ja nyt ei oo mitään muttia. Oon parhaimmassa kunnossa, missä oon ollut ja oon tyytyväinen. Se olikin mun tavoite. Tänään on ollut mielellisesti vaikea päivä, koska oon ollut jotenkin todella kiukkuinen. Juuso sanokin, että mulla on ollut asbergerin syndrooma 🙂 Lähdettiin koko porukka käymään Ikeassa hakemassa töihin muutama juttu ja samalla Rauta otrassa maali ostoksilla. Yrittäjän arkea 😉 Sunnuntai meni siis työpaikkaa remontoidessa. Mun ihana visio swarovski seinästä ei menny sitten ihan lapaan. 

IMG_6338

 

En ihan tajunnut, että seinään pitää tulla valoa monesta eri suunnasta. Mielessä vaan häämötti fitnes kilpailijat lavalla ja se mahtava säihke. Sielä mää sitten Juuson kanssa kääntelin spotteja harjanvarrella…. Oon edelleenkin sitä mieltä, että osa niinstä näyttää nauloilta…… No pitää kohdistaa muutama valo lisää, niin eiköhän ala kimaltaan. Muuten pesupaikkojen tila muuttui raikkaammaksi, kun kuskasin ylimääräistä tavaraa pois. Jos kioski ei pysy siistinä, niin opastan kaikille kädestä pitäen 🙂 hahaha. En oo monestakaan asiasta tarkka, mutta omat jäljet on yksi ja jos niitä ei siivoa niin mua ottaa pannuun 🙂 Kaikki sen kyllä jo tietävät. Mun on pakko antaa kiitokset mun entiselle pomolle Jampelle, joka on opettanut mulle kärsivällisesti monta vuotta, kuinka sottapytystä saa kouluttamalla siistin. Tietyt asiat iskostuu takaraivoon ja ne ei sieltä lähde pois. Mullekkin on sanottu niistä miljoona kertaa ennenkuin ne meni perille.

IMG_9231

 

Tuunasin samalla vähän mun ”työ” huonetta samalla, missä teen ripsiä ja samalla sielä on pieni pöytä, minkä äärellä voin rauhassa hoidella asioita. Miks en ole ennen tullut ajatelleeksi moista? Huomenna mulla on vapari, joka on tunnetusti täynnä ohjelmaa. Ja huomenna starttaa KIRPPIS. Kaikki kynnelle kykenevät Radiokirppis pöytä nro 32. Sielä on mun ja mun parin kaverin kamaa, meidän 30-vuotis reissun kassaa kerryttään. Hyvä päästä vanhasta eroon. Nautin myös, siitä, että mun vaatekaappiin mahtuu vaatteet siististi, niin että sieltä ei tuu hyllyllinen syliin kun otat jotain vaatetta. Saan onneks raivata myös noista leluista osan pois, sillä kaikki äidit tietää, mikä on lelulaatikko…… Se pursuaa leluja ja mitään ei sieltä löydä, jonka jälkeen koko kori käännettään lattialle ja sitten asunnossa ei senjälkeen mahdukkaan käveleen…

IMG_6365

 

Kun kisat on ohi ajattelin ottaa projektin ystäväpiirissäni ja saada heitä innostumaan liikunnasta ja hyvinvoinnista. Jos tätä kisa dieettiä ei oteta lukuun, niin voin kokonaisvaltaisesti niin hyvin. Moni sanoo ettei jaksa mennä salille tai lenkille, mutta kun sen ottaa jokapäiväiseen rutiiniin niin usko tai älä jaksat varmasti paremmin. Toinen mikä on hyvin tärkeää on oikeasti oppia syömään. Moni tuttu painaa iltapäivään ilma ruokaa, mikä on melkein pahinta mitä voit energiatasoillesi tehdä. Sitten painellaa hirveellä nälällä ”lounaalle” syö 10e:lla niin paljon kun jaksat. Kaikki tietää seuraukset: vyö kiristää ja tulee uupunut olo. Kaikien ei todellakaan tarvitse olla mitään fitness ihmisiä, mutta terveydestä on huolehdittava, sillä se on sun paras henkivakuutus maan päällä. Joka päivä on saatava tietty määrä hyviä rasvoja, vitamiinit pitää olla kunnossa ja paljon on asioita mitä emme perus ruoasta saa tarpeeksi. Suurinosa elää kokoajan puutostilassa ehkä jopa tiedostamatta sitä. Mulle tulee aina niin hyvä mieli kun saan viestiä tutuilta tai lukijoilta, että inspiroin jotain liikkumaan tai syömään terveellisemmin. Se on aivan mahtava tunne ja kiitos niistä palautteista <3

IMG_8263

 

Älä välitä mitä muut sanoo, vaan tee omaa juttua. Muistan kun mun ystävä pariskunta sanoi mun aloittaessa tätä, että hyi helvetti lihaksikkaat naiset on rumia….. No riippuu varmaan lihasten määrästä. Ehkä ammattilais naiskehonrakentajan massa on sellainen, mikä ei omaa silmää miellytä, mutta voin kertoa, että sen rakentamiseen menee todellakin vuosia ja nyt puhutaan monista vuosista. Toisaalta mulle on ihan sama mitä he ovat mieltä, koska tietenkin mulla on oma mielipide myös heidän tavoistaan, mutta kappas en sano sitä päin naamaa. Oon tottunut, että saan kuulla arvosteluja päivittäin. Se ei mua haittaa, mutta niinhän se aina menee, että esim laihoille ihmisille sanotaan, että ootpas sää laiha, mutta kukaan ei sano että ootpas sää lihava. Miks? Pääasia, että jokaisella on omassa elämässään kaikki hyvin ja voi hyvin ja asiat mitkä tekee, niin tekee vain itselleen ei miellyttääkseen muita. Ei se treeni hukkaan mee vaikkei sitä päivitä faceen. Rehellisesti sanottuna ketään ei kiinnosta kuinka paljon nousi penkistä tai vastaavaa. No osalla on treeni päivityksiä, toisilla koira tai sitten coktail 😉 sama ja aina on joku ketä se ärsyttää 🙂

Nyt painelen pehkuihin ja alan nauttimaan kisaviikosta <3 Kaikki kannustaan Lahteen

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Viikko enään se menee vaikka päällä seisten”

  1. Moi! Saako teillä primessä xtremelashes pidennyksiä silllä allergialiimalla? Oon pitänyt ripsiä n vuoden mutta allergisoiduin niille aika räväkästi, mut kuulin että on olemassa jotain liimaa allergikoille. Viä en oo bongannu tampereella laittajaa sillä liimalla. Löytyiskö teiltä? 🙂

    • Joo! Mulla kävi itselle sama juttu sen vanhan liiman kanssa ja meillä tekee kaikki sillä allergia ystävällisellä liimalla, joten tervetuloa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta