Vähiin käy ennen kun loppuu

Aika heviä tää fitness homma pakko kyllä myöntää. Eilen illalla kävin saunassa ja olin silti ihan umpi jäässä. Vetäsin yhden maailman rumimman vaatekappaleen onepiecin päälle ja kävin nukkuun. Aamulla kun oli lenkin aika niin en voinut riisua haalaria, koska olin varmaan huulet jo pikkasen sinertävinä 🙂 Siihen päälle Juuson tuulihousut, huppari, neopreenivyö, tuulitakki, toinen tuulitakki, pipo ja hanskat. Toki kello oli 5.00 aamulla ja huurua tuli suusta oikein urakalla…. Lenkin jälkeen ei muutakun ”munat” suuhun ja salille. Huomenna on vielä töitä ja sitten alkaa mun viikonloppu 🙂 Mulla on vielä myös maanantai vapaata, jolloin on niin hemmottelua, kun kidutusta luvassa.

IMG_9221

 

Piipahdin tänään taas Ruohonjuuressa ja sain testaukseen uusia PURITION fuelled by nature 100% natural proteiinipitoista täyspirtelö seoksia ja superfood mixejä. Kisojen jälkeen pääsee pussit valloilleen mun keittiössä, sillä sitä hetkeä on odotettu.

ruohonjuuri_bw

”Täyspirtelö sekoitus on todella proteiini pitoinen jauhe, mistä sekoittamalla nesteeseen saa oikein maistuvan sheikin. Tuote on 100% natural, joten on todella turvallinen käyttää. Samoin superfood mix. Muutenkin oon tehnyt dieetillä lukuunottamatta tätä loppu rutistusta, niin paljon smoothieita. Nopea, helppo ja todella ravintorikas setti, jonka voi ottaa helposti mukaan sheikkeriin. Mutta laitan siis heti käyttökokemuksia kun pussit vaan saan auki.

IMG_9236 IMG_9237 IMG_9238Mulla on nyt joku remppa vimma ja kun meidä talo lähes uusi, niin täällä ei oo oikein mitään rempattavaa, joten PRIMEN kimppuun. Kävin Biancanevessä ja nyt on pakko sanoo, että en oo ihan varma oliko se eilen vai toissapäivänä……. hakemassa swarovskeja. Ihastelin samalla uusia bannereita, missä koreilee Sara ja Anna uusissa B-fit malliston vaatteissa.

IMG_9226 IMG_9227 IMG_9230

 

Mulla on siis visio, tai joka on itseasiassa Elinalta kopsattu tavallaan, mutta kuitenkin. Malaan PRIMEN takaseisän ja sitten laitan siihen sellaisen tekstin, joka pitää hakata kumivasaralla seinään kiinni ja koristelen timanteilla muun osan….. Oikeesti ymmärtääkö joku tai kukaan tästä mitään? Alkaa aivot laahata niin paljon perässä, että varmaan pitäis lopettaa kirjoittaminen siihen asti, kun saan hiilareita? Onneks enään viikko, kun pakkaan kimpsut ja kampsut ja lähden Lahteen. Mää en oo viä ihan varma meenkö kattoon pro-kilpailuja, vaikka mieli tekis, mutta kun mulla on omat kisat seuraavana päivänä, niin haluan keskittyä niihin ihan täysin ja en halua viimekertaisen toistuvan. Nyt on muutenkin juotu kaikki mehut niin ens viikolla ei sitten enään riehuta vaan levätään… Onnistuu multa ihan tunnetusti, mutta yritys on kuitenkin kova.

Nyt ladataan taas akkuja yön yli ja huomanna on taas uus päivä unohtamatta niitä ihania laukussa haisevia munia -pus 

-umppu

 

 

primebody

5 vastausta artikkeliin “Vähiin käy ennen kun loppuu”

  1. En ymmärtäny 😀 mut en ookkaa minkää sortin remppanainen.

    Kiinnostaa tietää kuinka alas ajat hiilarit että pääset/pidät ketoosia yllä?

  2. Moi Umppu! Täytyy kyllä kommentoida että oot mulle mahtava motivoija, mulla on ollut lukulistalla useita, useita fitnessmimmien blogeja ja lähes jokainen on tippunut jossain vaiheessa matkasta pois kun on tuntunut että se dieettihypetys on mennyt yli, sekä se miten kaikki on niin mahtavaa ja ihanaa ja läskit vaan sulaa ja pihviä tulee, vaikea näin näppäimistöllä selittää mutta ehkä ymmärrät. Oon itse kampaajan tytär ja kun on nähnyt läheltä mitä pelkkä yrityksen pyörittäminen tolla alalla vaatii, varsinkin vanhemmalta, täytyy kyllä nostaa hattua valtavasti että painat h*lvetin rankkaa duunia, oot äiti ja siihen päälle vielä oot noin upeessa kunnossa! Onnea vielä kisoihin ja ole ylpeä itsestäsi ja saavutuksistasi, haters gonna hate;)

    • Kiitos. Niin mää oonkin 🙂 Se juuri. ”tavalliselle” 8-4 työssä kävijälle on hiton vaikee selittää, mitä tarkoittaa oman firman pyörittäminen ja mitä se vaatii. Sitä ei ymmärrä ennenkuin kokee tai näkee sen itse. Joo tiedän miä tarkoitat hypetyksellä: ai ai huomenna riisikakkuja bling bling 🙂 ihanat biksut jne. Mää oon ite ollut ihan samanlainen hahahaaa.

      Jep ja haters gona hate <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta