Usko on olemassa

Onneks päivät senkun vilisee, koska mää en enää kauaa kestäis. Olo on niin kuiva ja tyhjä, että pelkää melkein, että katkee. Joka kisoissa mulle sanotaan, että ainakin kolme kiloo pois….. NYT ne jumalista on pois. Tuntuu kun hengitän, että mun vatsanahka osuu selkärankaan 🙂 mutta tätä mää halusin olla elämäni kunnossa. Ihan helvetisti se on vaatinut ja ottanut ja toivon, että kaikki on sen arvoista. nää 2 viimeistä viikkoa on ollut rehellisesti sanottuna ihan hirveitä. Väsymys painaa ja päiväunet maistuu. Todellisen kuvan lajista saa ehkä seuraamalla lähellä olevan ihmisen valmistautumista. Mun työkaverit on varmaan joutunut kärsiin enemmän kuin mää. Ne näkee mun tyhjän katseen ja lauseet mitkä vaan menevät aivojen ohi… Silti ne on korvaamaton tuki mulle. Haluan myös loistaa lavalla ja nauttia esiintymisestä mitä oon aina rakastanut, mutta mistä en oo saanut lajissa itsestäni revittyä kaikkea irti. Tiedän siienkin syyn…. en ole ollut koskaan siinä kunnossa, että olisin itsestäni täysin varma. Oon päättänyt, että en kuuntele muita vaan teen niinkuin omapää ja kroppa sanoo tai kysyn apua asioista niistä minua enemmän tietäviltä, joista en ole varma. Karsinta oli ensimäinen, missä nautin ja siksi odotan Expon kisaa vielä enemmän, sillä kunto on vieläkin parempi. Ehkä jopa siinä pisteessä mihin voin pystyä. Aina voi itseään kehittää, mutta nyt en olisi voinut tehdä mitään toisin. Kaikki on tehty niinkun pitää ja vielä vähän lisää. Rajua hommaa tää on ei voi muuta sanoo.

umppu10netti

 

Musta tuntuu, että elelen nyt pyhällä hengellä 🙂 Rehellisesti sanottuna odotan, että kilpailukausi loppuu. Kevään ja syksyn kilpailuissa oli niin lyhyt tauko, että tuntuu että tää on vaan jatkunut ja jatkunut. Kevään kisat jätän ehdottomasti väliin sen oon päättänyt. Oon kilpaillut niin monta kisaa putkeen, että nyt on kropan vuoro antaa levätä ja palautua oikein kunnolla. Ja pakko sanoo on mulla ihan sitä normi arkeakin aikamoinen ikävä. Talvi tulee niin rakastan kutsua ystäviä kylään ja istuskella takkan äärellä nauttien lasin viiniä 🙂 Se on myös mun tapa rentoutua. Tässä kisaprojektin alla mennään niin tukka putkella ja sumussa, että harvoin sitä ehtii näkemään omia ystäviään. Onneks on puhelimet ja netti ja kaikki ja oon kampaaja, niin ainakin töissä nään tasaisin väliajoin suurintaosaa ystävistäni.

umppu11netti

 

Tosiaan, jos en muistanut mainita niin sm-kisan jälkeinen viikonloppu on Hullussaporossa Manse muscle show. Sinne kannattaa ehdottomasti tulla tsekkaan ja näkemään ihan livenä mitä homma on. Tapahtuma on ”leikkimielinen” ja toteutettu hyvällä fiiliksellä ja palkinnotkin jaetaan huutoäänestyksellä. Määkin ajattelin sen jälkeen jäädä jopa kaupunkiin….. Jos sitä nyt repäsis niin ei tartte sitten hetkeen 🙂 Hyvää ruokaa ystävien kanssa ja mikä parasta illalla pääsee ehkä jopa tanssiin, mitä on niin ikävä.

IMG_9220Suuri apu näillä ”kilometreillä” on ollut Zeropointin säärystimet. Kun ne on vetässyt jalkaan, tuntuu, että oon saanut sekuntissa extra energiaa ja jaksanut painaa aeroobiset. Zeropointille on kohta tulossa nettikauppa ja laitan heti linkkiä tänne, kun ne avautuu. Täydellinen apu niin treeniin, kun aeroobiseen tai esim päivään, milloin joudut seisomaan pitkiä aikoja. Oon testannut näitä myös töissä ja jalat on erittäin kevyet päivän jälkeen. Mulla oli myös sukkamalli meidän viime reissulla lentokoneessa. Nää on myös kovassa huudossa maratoonareiden ja yleisurheilijoiden keskuudessa.

IMG_8896

 

Vielä olis lenkki edessä ja se kertoo mun väsymyksen määrästä, että mun on nukuttava, että jaksan juosta….. Huomenna on jo luojan kiitos Perjantai ja ens viikolla alkaakin sitten viimeistelyt, jota odotan todella paljon. Saan aivot takas hommaan ja iloisen mielen kasvoille meinaan nyt ei o kun luuta ja nahkaa jäljellä. Sen haluan sanoa kaikille, että jos jotain todella haluat ja olet valmis tekemään kaikkesi sen eteen voit sen saavuttaa. Vaikka muut ei suhun uskoisi niin usko itse itseesi äläkä välitä niistä muista. Arvostelijoita riittää, jonka taustalta paljastuu usein kateellisuus ja kateellisuus pitää ansaita. joten älä koskaan luovuta <3

Tässä vielä yhden lukijani muutama resepti loppuun, joita kokeilen heti kun mahdollista 🙂

reseptivinkkejä jotka on pakko laittaa jakoon..

Tuorepuuro =taivaallisen hyvää!! Mielikuvitusta käyttämällä puurosta saa niin paljon irti!

Tuorepuuron kaikki ainekset vaan sekaisin kannelliseen kippoon edellisenä iltana..
1dl kaurahiutaleita
1dl nestettä (maitoa,mantelimaitoa,vaniljasoijamaitoa,vettä tms..)
0,5-1dl rahkaa/luonnon jogorttia/kreikkalaista jogorttia
2-3rkl marjoja/pähkinöitä/siemeniä

Kaurapuurosta tulee myös ihan mieletöntä kun tekee ihan kattilassa puuron mantelisoijamaitoon ja lisää valmistuksen loppu vaiheilla sekaan 2 kananmunanvalkuaista!

”Riisipuuro”
1,5 dl raejuustoa (itse käytän 2%:sta)
0,5 dl maitorahkaa (valio pehmeä täyteläinen)
1 reilu rkl vaniljaheraproteiinijauhetta
1 tl kanelia (ihan reilusti vaan!)
halutessa vielä lisämakeutta steviasta

Herkkua tän kanssa on vielä ruohonjuuren luomu omenasose <3

Kaikki vaan kipossa sekasin ja nauttimaan ;-)

 

– Umppu 

primebody

9 vastausta artikkeliin “Usko on olemassa”

  1. Voi vitsit, toivon tosissani mitä parhainta menestystä sulle!
    Ja ootan että pääsen näkemään sut lavalla (kuvista tosin…)
    Tsemppiä iha juukelisti 🙂 oot aika supermamma! (toisin sanoen, et näytä yhtään mammalta ;D)

  2. Ihan hirveesti voimia loppukiriin! Toivon että oot päässy kunnolla kireeseen kuntoon ja näytät kaikille epäilijöille närhen munat 😉 Itseluottamusta löytyy ja kaikkes oot antanu. En malta oottaa et nään sun viimeistellyn kunnon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta