Kuvausta ja rehellistä teksitiä PINNI-lehteen

Mulla oli vapaapäivä, tai no edelleenkään en kutsu niitä vapaapäiviksi, koska ne on usein kiireisempiä, kuin työpäivät 🙂 Aamulla kaatosateeseen lenkille ja kuinka ihanaa. Juoksen aina mielummin hieman koleassa säässä kun kuumassa ja nytkin odottelen auringon lasku, että pääsee taas laittaan tossua toisen eteen. Treenit Fressillä ja nopea piipahdus töissä huksien kihartamisen ja meikkauksen merkeissä 🙂

IMG_9165

 

Tänään kuvattiin siis alani lehteen, eli PINNIIN. Mukana kuvauksissa oli myös toinen kampaaja Antti Moilanen Tampereelta, joka on crossfitin ammattilainen. Jutun tarkoituksena on kertoa, kuinka kampaajatkin ”urheilee ja voi kilpailla”. Molempia haastateltiin ja oli todella mielenkiintoista kuunnella Antin kertovan cf:stä, missä hän kilpailee itse, mutta myös tuomaroi. Laji aukesi mulle ihan eritavalla ja salaa mielessäni mietin, että toi on just sitä mitä mää haluun tehdä. Syödä hyvin ja kehittyä 🙂 Salilla kaikki tuntee toisensa ja puhaltaa yhteen hiileen ja energia oli aistittavissa. Hommaa tehdään yhdessä ja kannustetaan kaikkia, mikä taas on aikalailla päinvastoin omassa lajissani. Antt isanoi myös, että joskus saattaa olla kilpailutilanteessa hurrauksia eniten saava, se kuka tulee viimeisenä maaliin….. Hhahahaahah mua oikein nauratti noinhan se juurikin pitäisi olla ja kerroin kuinka sain sm-4 sijan jälkeen kommentin kuole vitun läski huora…. Ei oo ihan sama meininki.. Salilla alkoi juuri treenit ja sainkin nähdä ihan livenä miten homma toimii ja joukossa oli muutama tuttukin. Kun mun kilpailukausi on ohi niin 100% varmuudella meen testaan lajia. Antin puheet avasi myös monta kysymysmerkkiä lajista ja en yhtään ihmettele, että kaikki ketkä sen aloittaa hurahtaa siihen täysin ja se mikä siinä on kiehtovaa saat syödä 🙂 Toki kun mulla on off-kausi syön ruokaa, mistä saan energiaa treenata ja on optimaalista kehitykselle. Kilpailukausi on sitten erikseen. 

umppu5netti

umppu6netti

 

Tässä on Biancanevev tulevaa BFit mallistoa ja kuvat on Mikko Karekiven ottamia karsintoja edeltävistä kuvauksista. Sain juuri valmiit kuvat ja oon lopputulokseen taas niin tyytyväinen. Kyllä Mikko osaa 🙂 Laittelen niitä tänne pikkuhiljaa

IMG_9162 IMG_9163

 

Tässä on myös muutava kuva Miss Tampere työistä ja äänestys alkaa…. Joku jo jotain taisi kommentoidakkin, mutta haluan painottaa, että tässä kilpailussa arvostellaan useampi osa-alue, eikä tässä kilpailla silikoonin määrällä 🙂 Tytöt ovat kaikki luomuja ja erityisen luonnonkauniita. Toivotan onnea kaikille finalisteille 🙂

Kohta taas tossua toisen eteen ja lenkille. Tän viikon vielä jaksaa painaa vaikka myös jalat painaa. Kilpailu tulee olemaan kova ja jos oikein ymmärsin meillä on eliminaatio kierros sm-kilpailuissa, missä sanotaan suorilta osalle bye bye…. Siinä kierroksesssa en aio tippua olen sen päättänyt. Meen lavalle vaikka väkisin hahahaha 🙂 Eilen ilmoittauduin myös Mansen Muscle show kilpailuun, mikä käydään ravintola Hullu Porossa viikko SM-kilpailujen jälkeen. Kaikki siis sinne kannustamaan, sillä tänävuonna kilpailijoille on huutoäänestys, joten kaikki niin vihaajat, kun tykkääjät sinne mua ja muita kannustamaan.

umppu15netti

 

Nyt on viimehetket hanurin työstöön ja sen teen raivolla. Tänään sai jumalanveistämät jo vähän osumaa, mutta se oli vasta alkusoittoo. Oon nälkäinen niin henkisesti, kuin fyysisesti…. 

-Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “Kuvausta ja rehellistä teksitiä PINNI-lehteen”

 1. Moi! Kävinkin tuossa hakemassa liput Expoon kisoihin, joten kannustajia löytyy katsomon puolelta varmasti! Tullaankin mieheni kanssa molemmat katsomaan ja jännittämään 🙂
  Ihailen valtavasti vahvaa luonnettasi kaikessa mitä ja miten teet asioita.
  Blogiasi lukiessa sitä yrittää sisäistää asioita ja sitä energiaa mitä kirjoituksista irtoaa. Joka aamu työmatkan aikana luen edellisen päivän blogisi ja aamu alkaa aurinkoisesti 🙂
  Kiitos monista hyvistä ajatuksista sekä innostuksesta urheiluun ja
  itsestä huolehtimiseen!
  Toivottavasti expossa tapaisin sinut ihan livenä 🙂
  Oikein paljon onnea ja menestystä viimeiselle viikolle sekä kisoihin!

  -Hanna J-

  • Jee huippua. Tuu ihmeessä jutteleen Expossa vaikka tapani mukaan meen aina hämilleen kun joku sanoo, että luen sun blogia 🙂 Kiitos kannustuksesta näistä saa aina mahtavaa energiaa päivään <3

 2. Kivan näkönen sivujen uusi ulkonäkö <3 Kuinka paljon suurinpiirtein maksaa Mikolla kuvaukset? Esim sen tyyliset kun sun kuvat 1-2h? -Santtu

 3. Moi,
  Ossaako muistaa minkä kokoiset sinulla to BFitin shortsit? Olen laittamassa keltaisella värityksellä tilaukseen mutta uumoilen koon kanssa. Käytän siis normi vaatteissa 36/27tuuma mut esim adidaksen urheiluvaatteissa xs. Niin liekö s koko kuitenkin oikea vai onko xs reilu?!
  Kiitos jo etukäteen 🙂 //P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta