Lepo on tärkeää

Tänään on lepopävä ja pakko se on pitää, koska alkaa oleen jo aika finaalissa.  Aamu alkoikin hieman toisenlaisella hommalla nimittäin Missa Tampere finalistien hiustenlaitolla. Tytöillä oli tänään ensimäiset kuvaukset ja osa porukasta oli jopa hieman jännittyneitä. Yritin tottakai keventää tunelmaa huonoilla jutuillani, mitä nyt tässä olotilassa edes irtoaa.

IMG_9152

 

2 viikkoa aikaa ja selviää ken on heistä kaikkein kaunein. Kyllä sitä tuntee itsensä jo taas vanhaksi, kun kilpailijat ovat iältään siinä 18-vuotiaasta ylöspäin. PRIME on yhtenä kilpailujen sponsoreista ja on mahtavaa olla mukana. Tänään oli kuvauksissa Biancaneven bikinit ja tyttöset onnesta soikeena odottelikin jo niiden näkemistä. Onhan ne nyt hienoja ja uniikkeja ei voi muuta sanoa.

IMG_8129

 

Ammattilaiset valmiina kuinka voin palvella? Kuva on Biancaneven malliston BFiti:n kuvauksista.

Kun sitä sanotaan, että luotu toisilleen niin ollankohan mää ja Juuso sitä? Välillä oikein ihmetyttää kuinka se suostuu aina mun kaikkiin tempauksiin ja on valmiina auttaan. Tänäänhän sain päähäni vähän tapetoida PRIMESSÄ. Laitoin vaan Juusolle aamulla viestiä, että tuo tapetit ja käy kaupassa hakeen liisteriä 🙂 Kun muutettiin tähän meidän kotiin, niin asuntohan oli uudiskohde. Tapetteja oli pakostakin oltava ylimääräistä vuositarkastukseen asti, jos jotain käy vuoden aikana niin rakennuttajat ovat velvollisia korjaamaan ja tapetteja ei välttämättä saa, joten niitä pitää olla jemmassa. Tietenkin ne on mun valitsemia ja tykkään niistä, joten ei muutakun homma tulille.

IMG_9154

 

Takahuoneeseen, missä teen itse jatkossa Xtremelashes ripsipidennyksiä ja mistä teen nyt toistaiseksi työhuoneeni, tuli toi vasemman puoleinen vähän romanttisempi tapetti. Sitten myös henkilökunta sai uudistusta, sillä meidän ”allinclusive” maksimissaan kolmen neliön takahuone sai myös osittain tapettia. Ai että kun ilme freesantui. Luvassa on lisää pintaremonttia PRIMESSA kunhan tässä ehtii. Hienointa tässä oli se, että remppaan meni 0e rahaa, koska liisterinkin sain siskoltani. Meille on tulossa uutta verta henkilökuntaan. Eveliina Nisula aloittaa loppuvuodesta työt, joten uusi tuulia puhaltaa.

IMG_9155

 

Multa on usein jo kysytty jonkinlaista kauneuspostausta. Tässä selllainen pienessä mittakaavassa. Kirjoittelen sitten, kun kilpailukausi on ohi niin enemmän muista aiheista. Mutta siis: meillä on PRIMESSÄ oma kosmetologi Miia, jolla olen käynyt ihan vakituiseen siitä asti kun ollaan tunnettu. Luotan hänen sanaan ihan täysin. Mun ihokin on kyllä voinut hyvin pakko myöntää. Tuotteina käytän Anubiksen sarjaa, mikä on Espanjalainen ja sopii ainakin mulle ihan täydellisesti. Päivittäin aina suihkun jälkeen laitan tehoseerumin (mitä olen käyttänyt kuuriluontoisena) silmänympärys voiteen ja kosteusvoiteen. Käyn kerran kuussa ihonpuhdistuksessa ja lisäksi mulle on tehty sarjahoitona mikroneulausta, mikä on vähentänyt couperoosaa (en tiiä miten kirjoitetaan) poskipäillä. Illalla puhdistan ihon Anubiksen puhdistus ”maidolla” ja viimeistelen kasvovedellä. Se on jo rutiini mistä en tingi.

IMG_8196

 

Hiuksissa käytän Morrocanoilin volume sarja shampoota ja hoitotainetta. Oon tykännyt niistä todella paljon ja sopii mun hiuksille loistavasti. Toki työni puolesta vaihtelen välillä, sillä testaan aina kaikki uudet tuotteet omiin hiuksiini niin osaan kertoa niistä paremmin asiakkaille.

IMG_9159

 

Pesun jälkeen laitan aina hiuksiin Kevin.Murphyn volyymivaahtoa. Siitä ei nyt ole kuvaa, mutta purkki on saman kokoinen kuin kuvassa oleva lakkapullo, mutta vaan hennon vaaleanpunainen. Kevinin tuotteista tykkään siinäkin mielessä, että ne ovat painottomia, eli laitat tuotetta sitten kuinka paljon tahansa, niin se ei tunnu hiuksissa. Samoin Kevinin lakka on aivan ehdoton, koska se ei jää pöllyämään. Ei ota nenään, antaa loistavan joustavan tuen ja on vielä muotoiltavissa. Nykyään Kevinin shampoot ja hoitoaineet on kokonaan biohaajoavissa pulloissa, mikä on kans aivan mahtava juttu.

IMG_9160

 

Tää on vehje mitä ilman en tuu toimeen, nimittäin tyvirauta. Sillä saa hiuksiin kunnolla volyymia ja oikeasti on ihan mahdoton yhtälö, jos treenaa paljon, että pesisis hiukset joka ikinen kerta, sillä tän pöökin kuivaamisessa ja laittamisessa (kunnolla) menee vähintään tunti. En tykkää siitä suihkun jälkeisestä vinttikoira lookista sitten yhtään.

IMG_9157

 

nää on mun ehdottomat luottotuotteet, eli SexyHairin soya want flat hair todella voimakkaan tuen antava lämpösuoja kiharoita tehdessä ja pysyminen on varmaa. Toinen on SexyHairin tupeeraus pullossa, mitä käytän hiusten tyveen tyviraudan ja tupeerauksen jälkeen. Tuotteita saa ja pitää käyttää runsaasti, jolloin niistä saa kaiken irti. 

Kuivashamppoo on myös treenin jälkeen ehdoton tyvialueella. Kevin Murphyn kuivashampoo puhdistaa ihan oikeesti, eikä ole ihan perisnteinen kuivashampoo. Hiuspohja tuntuu raikkaalta käytön jälkeen. Näitä kaikkia tuotteita on mahdollisuus ostaa PRIMESTÄ.

IMG_9158

 

Meikeissä käytän Suomalaista mscic merkkistä mineraalimeikki sarjaa. Iho on sen tuntuinen, ettei olisi meikkiä ollenkaan ja tuotteet on hajusteettomia, barapeenittomia ja muutenkin aivan ihania.

IMG_9156

 

Tuoksuna mulla on nyt tälläinen ihana karkkituoksu, mihin oon ihan koukussa 🙂

Mulle on haastavinta olla pois salilta, mutta tänään aamupäivän härdellin jälkeen en ookkaan sitten muuta tehnyt kuin nukkunut. Jo kahdet päiväunet tänään 🙂 TAAS. Tekee kyllä niin hyvää ja tulee tarpeeseen. Oon iltapäivällä vaan herännyt syömään ja jatkanut unia 🙂 Huomenna onkin sitten ”vapaa”päivä, joka on siis täynnä ohjelmaa. Tietenkin treenit pitää viedä kunnialla loppuun asti, sitten olis luvassa Minnan kanssa poseerausta ja iltapäivästä on PINNI lehden kuvaukset. Pitää varmaan ajella sääret tänään 🙂 Vielä viikko jäljellä armotonta treeniä ja revin vaikka käsin ton persläskin irti, jos ei muu auta 🙂 Hullunkiilto silmissä mennään, eikä meinata.

IMG_9148

 

Mulla on luvassa aika huikee kisakauden lopetus, mun kahden parhaan ystäväni kanssa, joten jaksan painaa….. Lähdetään juhlimaan meidän kaikkien kolmekymppisiä. Lennot on jo buukattu ja hotellit on vielä varaamatta, mutta mää jättäydyn siitä leikistä ja annan viisaampien hoitaa homman. Ja ai niin huomenna meen varaamaan kirppispöydän, missä myydään kaikkee tarpeetonta ja kerrytetään lomakassaa 🙂

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Lepo on tärkeää”

  1. Kiitti vinkeistä! Itellekkään ei sovi noi suorat ja latteat suomalaiset hiukset niin apuja kaivataan. Omistan laineraudan, ajaako saman asian kuin tuo tyvi rauta (volumaster?)
    Ja toinen juttu, voiko teiltä vaan tulla ostamaan noita Kevin Murphy aineita? Sisältääkö ne silikonia?
    Onko missä hinnoissa?

    Kiitos vastauksista! 🙂

    • Volumaster on vähän niikuin tyvirauta. Meiltä voi tulla ostamaan mitä tahansa tuotteita. Nykypäivänä lähes kaikissa tuotteissa on silikoonia, mutta se ei ole mitenkään vaarallista hiuksille vaan suojaa niitä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta