Viimeiset mehut mun kupista

Nyt on kyllä voimat loppu pakko sanoo. Tää viikko on ollut kamalin kaikista. Väsymys painaa ja tänäänkin oon nukkunut jo kahdet päiväunet. Onneks siihen on ollut mahdollisuus. Mulla on nyt asenne kaikki tai ei mitään. Lähden lenkille, vaikka kuinka väsyttää. Jotkut nukahtavat rattiin mää saatan olla tua saarenmaantien varressa. Satoi tai paistoi mulle ihan sama. Hikisiä vaatteita pyörii pesukoneessa aamusta iltaan. Tällä viikolla oon tehnyt 4 treeniä jokai ikinen päivä ja olo on tyhjä. Vaikka oon aina sanonut, että mun elämässä on oltava muutakin, niin tää viikko on ollut pelkkää fitnestä. Tuleva viikko on samanmoinen. Huomenna aion astua vaakalle ja katsoa mitä on tapahtunut. Toiveet on korkealla.

IMG_9137

 

Selkätreenin jälkeen otettu kuva ja oon aika tyytyväinen. Mulla ei oo aiemmin ollut selässä varmaan yhtään lihasta ja nyt oon pari hassua pattia saanut aikaiseksi. Päällä on Biancaneven tulevaa BFit mallistoa oleva toppi. Mulla on ollut nyt testauksessa mallistosta vaatteita ja täytyy kyllä kehaista. Paidat on sopivan tiukkoja,materiaali laadukasta ja muutama Swarovski ei haittaa mua yhtään. Mallisto tulee siis myyntiin Expon messuille, eli kaikki hamstraan omansa.

IMG_9138

 

Nyt kun ruoka on verratavissa lemmikkieläimen annoksiin ja kaikki on tarkkaan laskettua niin aivan huippu apu on mun kattila/paistinpannu setti,,,,, ja joo noita saa TV:shopista. Pannuissa ei tarvitse käyttää ollenkaan rasvaa ne saa huuhtelemalla puhtaaksi. Aivan huippuja, vaikka väri on karmee.Oon kerran aiemminkin tilannut TV-shopista…. Juuso oli ennen toimistotyössä ja sillä oli aina oltava kauluspaita… Se alko yks kaunispäivä valittaan, että mää en osaa silittää… Kysehän ei ollut osaamisesta, vaan siitä ei vois vähempää kiinnostaa… Määhän päätin yllättää sen ja tilasin sen TOBY:n… Johan oli meinaan höyrysilittäjä,,,, jumalauta kun se vehje syöksi tulikuumaa vettä ja ei menny ihan niinkun siinä mainoksessa,,, no se siittä.

IMG_6026

 

Huomenna on taas työpäivä, koska PRIMESSÄ teemme Miss Tampere finalisteille kampaukset bikini kuvauksiin. Taas yks mukava juttu normaalin liiketyön ohella. 

 

Ilmasta huomaa, että syksy tekee tuloaan. Huomasin sen myös kun painelin tuola kaatosateessa lenkillä. Ihanaa saa alkaa laittaan kotiin kynttilöitä ja kohta voi takankin sytyttää. Hahaaa

Mulle tultiin salilla juttelemaan ja määhän aina tunnetusti pelästyn 🙂 Nainen oli jenkeistä ja pyysi mua mukaan TeamUpiin. Mää en oo vielä ihan kartalla tästä hommasta, mutta mulla on nyt sielä profiili ja sinne voi käydä liittymässä ja ryhtyä ”faniksi” hahahaaa…. Mutta infoilen lisää tästä hommasta. Tuntu vaan ihan pirun hyvältä kun joku tuntematon tulee sanomaan, että sulla aivan uskomaton vartalo ja upea fysiikka. Eihän mulle koskaan kukaan oo noin sanonut. Määhän ihan hämmennyin ja olin varmaan ihan tulipunainen 🙂 

Moikka!

 

Liity TeamUpiin ja ryhdy fanikseni ja/tai tukijakseni. TeamUp on paras paikka löytää ja tukea lahjakkaita yksilöitä ja ryhmiä. Voit käydä tutustumassa paremmin osoitteessa www.teamup.fi

 

Tällä koodilla pääset liittymään palveluun: 1814317

 

Pääset rekisteröitymään tästä linkistä:www.teamup.fi/signup/join?c=1814317

 

Nähdään Teamupissa!

Ulla-Riitta Koskinen

IMG_9096

 

Mää oon nyt työstänyt mun hanuria oiken todenteolla. Se on tavallaan mun vahvuus, mutta samalla mun heikkous. Vaikka itse sanonkin niin pidän siitä että siinä on muotoa. Olen aina ihaillut Nathalia Meloa jolla on maailman paras booty ja haluan samanlaisen. Mun on vaan saatava kuntoa vieläkin kireämmäksi ja poltettua kaikki rasva mitä ikinä lähtee. Samoin mun keskivartalon on oltava kireempi ja nyt osaan olla ensimäistä kertaa täysin realistinen itselleni. Nään heti ne heikot kohdat mitä pitää parantaa ja määhän parannan.

IMG_9091

 

Muuten olin kuntoonin paljon tyytyväisempi kun Classicissa. Haluan jo sinne lavalle ja siihen fiilikseen takaisin. En oo koskaan ennen nauttinut niin paljon lavalla olosta, kuin karsinnoissa ja kertaakaan ei hymy hyytynyt. Toivon myös, että Expon kisoissa katsomo olisi hieman enemmän mukana (toki mun kannattajat passas Jyväskylän) ja huutais ja taputtais. Mää todella odotan itseltäni nyt nappisuoritusta. Nyt ei muutakun unta napaan ja huomista odotteleen 

-Umppu

primebody

4 vastausta artikkeliin “Viimeiset mehut mun kupista”

  1. Moi, hyvältä näyttää! Ei liity postaukseen, mutta voisitko tehdä sellaisen postauksen missä kertosit mitä meikkejä ja ihonhoitotuotteita käytät tavallisesti? vaikka ns. päivän tuotteet? -Sandr

  2. Minkälaista hinta-arvioo arvioisit fitness kilpailijalla kuluvan vuodessa lajiin?
    Mitkä koet olevan suurimmat lajin haasteet?
    Millaisen ihmiset ajattelet sopivan bikini fitnekseen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta