Hoitoo…….

Nyt on onneks hieman aikaa (mitä aikaa) ja oon ehtinyt hoitaan muutamia roikkuneita juttuja. Treenit ja lenkit on mennyt oikein hyvin ja oonkin jopa itse ollut hieman hämmästynyt mistä persnahasta oon repinyt sen energian ja voiman, koska nyt ollaan tehty niin täysillä kun on voitu ja jossain liikkeissä vedetty ennätyksiä. 

IMG_9120

 

Edelleen mulla on niitä mustilappuja ympäri liikettä, ja kaikista parasta on kun hukkaan ne enkä muista mihin oon ne tunkenu. Kalenteriahan en osaa käyttää. Mää oon käynyt Xtremelashes ripsipidennyskoulutuksen jo monta vuotta sitten ja oon pitänyt niiden tekemisestä pientä taukoa. Tänään tilasin kuitenkin kamat valmiiks ja alan taas niitä tekemään hiustöiden ohella. PRIMESSÄ Miia suoritti myös tänään sertifikaatin ja sitten meitä onkin kaksi. Vaihtelu virkistää ja onkin ihan hauska tehdä välillä ripsiä, joka on tavallaan hirveen rentouttavaa. 

IMG_3244 IMG_3247 IMG_3259 IMG_3264

 

Kohta onkin jo Expo viikonloppu, jolta odotan paljon. Viimekerta jäi niin kaiveleen koska olin kipeä ja multa meni esim PRO kilpailu ohi, koska makasin hotellilla kuumeessa. Sielä onkin meitä edustamassa ammattilaislavalla Heidi Sorsa, jolle niin toivon menestystä. Tässä onkin muutamia kuvia vuoden takaa ja tuntuu, että siitä on jo ikuisuus. Hyviä muistoja ja hauskoja hetkiä. Rehellisesti täytyy myöntää, että silti kiinnostavin sarja on ehdottomasti PRO-bikini. Sielä on mun yks esikuva lavalla, jota en oo koskaan nähnyt livenä. On mahtaavaa päästä näkemään taso ja sen eron amatööreihin. Haluan myös ottaa paljon kuvia messuilta ja ammattilaiskilpailijosta. Can i thake photo with you? Hahahaha.. Tää valmistautuminen on ollut mulle paras tähän asti, sillä oon tehnyt sen omalla tyylillä, omassa rauhassa ja stressaamatta. Fiilis on ollut hyvä kokoajan (lukuunottamatta matkan jälkeistä pöhöö) ja oon keskittynyt olennaiseen. Sitä huomaa isestään jälkikäteen kuinka moni asia vaikuttaa ihmismieleen. Mulle on ollut erittäin hyvä, kun vaihdoin salia ja en nää juurikaan body-kansaa misään. Oon ihan pihalla mitä tapahtuu ja milloin, mutta se on ollut vaan hyvä. Mää en ookkaan oiken kuulunut mielestäni siihen kylmälaukku betterbodis kansaan.

IMG_8612

 

Mun valitus lamasta oli ilmeiseti tuottava, koska lehdet pursuaa otsikoita taantuma on takana, joten jos taas kaikki alkais rullaan vanhalla painolla. Huomenna on muutenkin hieman erilaista ohjelmaa, koska meen tosiaan tuomaroimaan miss Tampere kilpailun alkukarsintaa ja Sunnuntaina onkin sitten tyttöjen ensimäiset bikinikuvaukset minne meen laittamaan hiuksia. Tytöille tulee myös Biancaneven upeet bikinit. Kivaa uutta projektia niin ei käy elämä tylsäks 🙂 Käytiin just saunassa koko perheen voimin ja oli oikein rentouttavaa. En muista koska olisin viimeksi löylyissä istunut. Nyt taas vähän putkirullaa ja unta kuulaan. Hymyssä suin mennään eikä meinata. 

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta