köyhät on eväät, mutta niin on muijakin

Vähiin käy ennenkun loppuu. Hengissä ollaan ja pysytään toistaiseksi. Oltiin eilen käymässä mun vanhemmilla koko perhe. Vaikka oon jo sen 30 vuotta niin joskus sitä tarvitsee joissain asioissa vieläkin äitin syliä. Silloin kun oon sellaisessa tilassa etten enään tiedä mitä teen niin kysyn neuvoa. Ette uskokkaan mikä kivi vierähti sydämeltä. Oon niin kiitollinen siitä, että mulla on aivan mahtava tukiverkko ympärillä. Onkin erityisen tärkeää pitää niistä ihmisistä kenestä oikeasti välittää niin hyvä huolta niin ne tekevät samoin sinulle. Äiti ja isä on mulle ainakin ihmiset ketä ilman en olisi selvinnyt monestakaan tilanteesta. Kun olen itsekkin äiti niin tiedän kuinka tärkeä olen omalle lapselleni. Vaikka haluaisin aina antaa lapselleni kaiken tarvittavan ja haluamansa, niin silti raja on vedettävä tietyissä asioissa ettei asioiden arvostus menetä merkitystään. Elämää pitää elää lapselle, mutta myös itselle ja niin että kaikilla on mukavaa. Tää mun ”säästäminen” on mennyt jo Viliin, kun se eilen huuteli, että sitä pelottaa kun on pimeetä ja sanoin, että laitetaan yövalo päälle….. mutta sehän vie sähköö ja sähkö on kallista 🙂 hahahahaha. No hyvähän sekin on tietää, että sekin maksaa.

IMG_7078

 

Mää oon itse muuttunut monessakin asiassa tän projektin varrella. Oon oppinut ehkä tärkeimmän, että kaikkea ei voi saada heti, vaikka kuinka haluaisi. Joskus se vaatii monen vuoden ahertamisen ja puurtamisen ja siti et sitä saa. Pitää tiedostaa omat rajat ja myös silloin kun menee liian lujaa. Pitää osata levätä silloin kun siltä tuntuu ja ottaa sitä omaa aikaa. Stressaantuneena, yliväsyneenä ja ärtyisenä et ole todellakaan parhaimmilasi. Nytten kun kesä kiireet alkaa helpottaan niin koitan nukkua pidempään, treenata päivällä, jos suinkin mahdollista ja levätä kunnolla, että saan niin kropan kun pään annettua levätä. Treenit painan raivolla, koske se on nyt kaikki tai ei mitään. Työt on erikseen ja koti hoidetaan kans kunnialla. On ollut nyt niin paljon helpompaa, kun Juuso on mukana meiningissä ja ymmärtää mitä tää homma on ja auttaa mua kaikella mahdollisella tavalla, niinkuin määkin autoin sitä. 

IMG_6684

 

Mää oon päättänyt, että mää pystyn siihen. Mulla on vielä hetki aikaa parantaa kuntoa ja saada siitä parempi toivotaan, että paras mahdollinen. Mua ei väsytä koska lepään ja saan treeneistä täydet tehot, jolloin ne on paljon hyödyllisempiä. Köyhät on eväät, mutta niin on muijakin. Moni ei uskokkaan kuinka tähän hommaan palaa rahaa, mikä on toisaalta sääli, koska miks tän tarvii olla niin saakelin kallista? Toki mitä enemmän kilpailet on sulla asioita mitä ei tarvitse uudelleen hankkia, mutta silti 🙂 

IMG_9116

 

Tältä mää näytin tänään 🙂 Kaikensa antaneena 🙂 Vähän meikkiä naamaan niin kyllä se siittä. Huomenna sama setti uudestaan ja valmistaumista miss Tampere kisan hiuksien laittoon… Mulla ei onneksi oon yhtään ylimääräistä aikaa keskittyä oikeastaan mihinkään muuhun kun omaan elämään. Joskus sekin on aika helpottavaa, kun ei tarvitse puida muiden asioita, kun omissakin aivan tapeeksi tekemistä 🙂

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta