Kisa reportaasia

933913_10151628410969139_229314365_n

 

Kuvassa: Tuuli, Jasmine ja minä. (sori Tuuli kopsasin tän kuvan sulta) 🙂 jaahas yö on nukuttu paremmin kuin hyvin. Heräsin vasta puol 11 ja en oo oikeesti nukkunut noin hyvin varmaan koskaan. Kunnon tankkaukset eilen ja kisaväsymys teki tehtävänsä. Eli mää en ehkä eilen pikku höyryissä ehkä tajunnut oikein kertoa tarkemmin yksityiskohtia. Elikkä siis on olemassa 3 sm-karsintaa Jyväskylä, Tampere ja Oulu. Kaikissa niissä on bikini. Jokaisesta pääsee 6 parasta jatkoon Nordic Expo sm-kilpailuihin, jotka on Lahdessa tän kuun viimeinen viikonloppu. Samoin sinne pääsee suoraan viimevuoden top3 sm kisasta ja kevään Fitness Classicista. Määhän olin viime sm-kisassa sijalla 4, jota lähden nyt puolustamaan. Classicia en enään edes halua muistella 🙂 Kävin eilen kisaani mielessäni läpi ja se mikä on vaan todettava, että jos siä meinaa noille parikymppisille herkkubeboille pärjätä niin rasvat on edeleen saatava pienemmiksi. Ei auta itku markkinoilla vaan hommat ja valmistautuminen alkaa heti huomenna. Tänään pidän vielä lepopäivän ja otan rennosti ja tankkailen pikkusen. 

IMG_8892

 

Sen voin sanoa, että taso on nuossut ja ne ketkä on sinne suorilta päässeet viimevuoden tai tän vuoden menestyksen perusteella niin ei todellakaan voi luottaa siihen vanhaan menestykseen. Kilpailu on kovaa ja tytöt nälkäisiä tai ainakin mää oon 🙂 Oon silti tyytyväinen, että osallistuin juuri Jyväskylän karsintaan, sillä sielä oli ehdottomasti kovin taso ja se merkkaa mulle paljon, että pääsin juuri sieltä karsinnasta jatkoon, eikä niin, että mun edestä olis jo 6 pääsyt jostain muusta kilpailusta missä en olis ollut ite mukana. Nyt ei mennä sieltä mistä aita on matalin vaan sieltä missä taso on kovimmillaan Toki moni kisaa esim tänään vain Tampereella, mutta uskon, että finaali paikka ei maistu niin hyvälle, koska tie on todellakin paljon helpompi.

IMG_1061

 

Mun motivaation on korkeella ja tiedän mitä mun pitää tehdä ollakseni parempi Lahdessa. Kun tänne asti on päästy niin töitä on tehtävä entistäkin kovemmin. Tulokset on nyt nähtävissä Body-lehden sivuilla. Ja aivan huippua mun ihana hanipöömussukkamieskarkki Juuso oli sijalla7 mikä oli aivan huippusuoritus. Joskus se oma päämäärä tuottaa halutun lopputuksen. Juuso jäi kuitenkin vain kahden sijan päähän ennakkosuosikista. Tässä pääsen taas eiliseen lauseeseen mikä tekis ihan jokaiselle hyvää miettiä, eli menestys tuntuu silloin kaikista parhaimmalita, kun itse uskot itseesi vaikkei muut suhun uskoisikaan. Mää olin koko dieetin Juuson mukana, me treenattiin poseerauksia kotona ja samoin oli omalla kohdallani, kun Juuso oli mun tukena. Kun oli vaikeita päiviä toinen motivoi toista ja kannusti eteenpäin. Mää en haluu enää koskaan kuulla lausetta katotaan miten sun käy tai ihan ok… Palaute on se mikä kehittää niin negatiivinen kun positiivinenkin ja otan sitä mielellään vastaan. 

IMG_3275

 

Silti oon todella onnellinen finaali paikasta ja kerrankin mun kova työ palkittiin. Kuulun niihin kilpailijoihiin kenestä ei ole tehty ”tähtiä” jo ennen ensimäistä kilpailua. Mua ei oo hypetetty tai nostettu muiden yläpuolelle. Mulle ei oo hoidettu hopea tarjottimella sponsori sopimuksia tai mitään muut vastaavaa. Se onkin ollut yvä asia ja oon tässä kantapään kautta oppinut arvostaan oman työn tulosta enemmän ja pakko sanoa, että eilinen kuudes sija maistui helvetin hyvälle. Nyt en lähtenyt hakemaan voittoa tai kilpaillut paineen alaisena, sillä multa ei odotettu mitään. Odotukset asetin itse sekä samoin tavoitteet ja sain mitä halusin. On aina muistettava, että tätä hommaa tehdään itselle. Ne kilpailijat joille asetetaan suurimmat paineet tuottavat myöt suurimmat voitot tai pahimmassa tapauksessa pettymykset. Edelleen lähden sm-kilpailuihin nöyrin mielin ja tästä sijasta voi vielä nousta, jos kunto menee eteenpäin. Se on kehitystasolla melkein ainakin kilo per viikko rasvaa pois ja nää viimeiset sentit on sitten jumalauta tiukassa tua persuksissa ja vatsassa.

IMG_6502

 

Haluan myös oikeesti inpiroida ja motivoita muita ihmisiä kohtaamaan omat unelmat ja myös totuttamaan ne. Niitä ihmisiä on aina jotka sanovat, että sää et pysty siihen, mutta mua ne ei lannista vaan saan niistä voimaa. Classicin jälkeen ne lähes 100 negatiivista kommenttia mitkä sain, nosti mut pystyyn. Pahaltahan osa tuntui, mutta silti uskoin itseeni ja mahdollisuuksiini. Kysehän oli siitä en koskaan luovuttanut. En antanut niille ihmiselle armoa ja nyt voin näyttää niille hanuria 🙂 Tie huipulle on vielä pitkä ja mutkia täynnä ja sen eteen on tehtävä vielä enemmän töitä kun tähän mennessä, mutta juurikin se auttaa mua eteenpäin. Älä koskaan välitä mitä muut susta ajattelee.

Älä koskaan luovuta vaan usko itseesi. Kannusta ja tue ihmisiä jotka tekevät samoin sinulle. Se mikä on auttanut mua oikein paljon on pois sulkeminen negatiivisin energian luota. Älä oon ihmisten seurassa ketkä vain valittaa vaan hakeudu seuraan mikä saa sut hyvälle mielelle ja antaa sitä enegiaa ottamatta sitä yhtään pois. Nyt mää lähden hakeen mun pikku vauvaani tai no kohta se onkin jo 5v mummulasta. Vili ei vielä tiedä kisoista yhtään mitään ja viimeksi se sano, että ethän sää äiti voi tonne mennän (kun katottiin Jutta ja super dieetit) kun ei sulla oo pitkiä silmiä ja kimaltavia tissejä <3 tänään pyitän koko päivä mun perheelle

-Umppu

primebody

11 vastausta artikkeliin “Kisa reportaasia”

 1. Moi Umppu! Ihan ekaks haluun onnitella sua pokaalista ja finaaliin pääsystä 🙂
  Oon lukenut sun mahtavaa blogia alusta asti ja motivoit mua treenaamisessa 🙂 Itse tuskin kisoihin lähden, mutta on se vaan hienoa seurata kehittymistä ja muutoksia kropassa. Olisin kiinnostunut tietää sun treeneistä vähän enemmän. Millaisella jaolla teet viikossa ja mitä lihasryhmiä minäkin päivänä? Onko sulla joitain päiviä jolloin teet vain aerobisen yms… Itse teen kaksi aerobista viikossa (aamulenkille en oo vielä saanut itseäni lähtemään) ja kolmen jaolla salitreenit. Tosin kuukauden päästä vaihtuu ohjelma ja siksi oon kiinnostunut että minkälainen ohjelma sulla on.
  Tarkoituksena olis tulla kattoo expon kisoihin ja kannustamaan Umppu voittoon 🙂
  Voimia loppu rutistukseen!
  – Hanna J-

  • nyt treenaan 5 jakoisella ja kaikki lihasryhmät kerta viikkoon. Teen aamu aeroobisia n6 kertaa ja intervalli aeroobisia pitkin viikkoa 🙂 Kiitti

 2. Huimasti onnea menestyksestäsi Jyväskylän kisoissa! Oot ihan mahtava! Tykkään lukea siun blogia, kun olet aina niin rehellinen ja avoin, sanot asiat suoraan niin kuin ne on.
  Oot antanut miulle paljon motivaatiota ja uskoa itseen, toivottavasti tulevaisuudessa kohdataan kilpalavoilla 😉
  Paljon tsemppiä ja menestystä expoon ja sinne valmistautumiseen!
  Oot huippu! 🙂

 3. Sm 4 sija on kyllä todella iso haave joka ihmeellä toteutuu. Ehkä sponssi soppareita ei tule koska kohdallasi ei ole odotettavissa korkeampia sijoituksia kuin ne mitä olet saavuttanut. Karu maailma. Nytkin finaalipaikasi oli joku suurin ihme..

  • Kuules veikko 🙂 mulla on nyt sellanen fiilis että sanon suoraan, että haista sinä paska 🙂 Tuomarit päättää sijat et onneksi sinä. Tulos ei aina kaikkia miellytä se on tosi. Ihan vaan ylipäänsä sponsoroinnista sen verran tiedoksi sinulle, että en tekstissäni ”valittanut” siitä että mulla ei niitä ole vaan siitä kuinka moni ei osaa niitä arvostaa. Sponsorointiin ei aina tarvitse olla menestyjä, vaan ihmisellä on oltava jonkin sortin markkina-arvo. Vaikka oot kuinka suomen mestari, kakkonen, kolmonen tms se ei tarkoita aina sitä, että olet kiinnostava. Sponsoroinnissa on urheilijan annettava myös firmalle jotain takaisin. Monilla julkkiksillakin on sponsoreita, vaikka ne ei olisi koskaan elämänsä aikana menestynyt yhtään missään, vaan jopa päinvastoin. Jos ihmisellä jota sponsoroidaan ei ole minkäänlaista medianäkyvyyttä tai ylipäänsä näkyvyyttä, tai, että kukaan ei ole tippaakaan kiinnostunut hänestä on aivan paskan ailee lähettää laatikko tolkulla kamaa ”sponssina”. Moni joka saa paljon ja nopeasti luulee kaiken vaan tulevan niin helpolla ja ei aina ymmärrä antaa mitään vastapalvelusta. Sponsoroinnin idea on molemminpuolinen hyöty…

 4. Heei eikös teidän kampaamossa oo sitä moroccanoilin öljyä? Minkä hintainen se on?:-) tulisin mieluusti hakeen teltä jos teillä on, koska on kiva tukea pienempää paikkaa kun esim. Huonon palvelun stokkaa..

 5. ” Classicin jälkeen ne lähes 100 negatiivista kommenttia mitkä sain, nosti mut pystyyn.”

  Loistavaa Umppu! Olet kyllä super sitkeä mimmi!

  • se on aina huvittavaa kuinka ihmisten on aina pakottava tarve ilmaista kovaan ääneen nimettömänä ne negatiiviset asiat ja palautteet 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta