Mietiskelyä

Turkista on kotiuduttu. Kun päästiin kotiin pakattiin kassit ja lähdettiin suoraan mökille, maaseudun rauhaan. Vedettiin Juuson kanssa lenkkarit jalkaan ja lähdettiin mutikon lenkille. Mun kroppa on sekaisin ja en tiedä miksi. Ehkä matkustaminen ja viikon helle. Oon turvoksissa kun tynnyri ja maha on kun 20vuotta kaljaa kitanneella ukolla. Toivottavasti tää tästä tokenee. Mietin lomalla paljonkin asioita ja mökille ajellessa lueskelin uutta Bodylehteä missä oli erittäin hyvä kirjoitus KP:n käsialalla. Juttu käsitteli valmennusta ja tietämättömyyttä. Myös sitä kuinka paljon on nuoria tullut lajiin, joilla ei ole välttämättä minkään sortin tietämystä mistään ja kuinka lopputulos voi olla pahaa jälkeä. Oon onnellinen, että itsellä on jo ikää se 30 vuotta ja oon kokenut elämässä jo kaikenlaista. Niin onnistumisia, kuin epäonnistumisia. Oon monissa alueissa vahva ja monissa taas niin heikko. Tänään lenkkipolulla mietin itseäni ja omaa tulevaa kilpailua. Jos vertaan peilikuvaa ennen matkaa ja nyt lentojen ja matkustamisen jälkeen on muutos järkyttävä. Toivon, että kroppa muuttuu takaisin normaaliin tilaan asap tai lavalle menosta tulee omalle kohdalle kysymysmerkki. Toki fiilis on ollut koko dieetin hyvä ja kaikki on mennyt paremmin kuin koskaan, mutta en tiedä mikä nyt on. Oon painanut hirveetä työputkee, treenannut,leikkinyt kotia ja nyt kun olin vain koko viikon saatoi se olla juurikin se. En ole pitänyt koko tänä aikana yhtään lepoviikkoa tai mitään ns kevyttä viikkoa, ja en ole todellakaan levännyt viikkoa. Mitä jos se koituikin mun kohtaloksi? No mikään ei ole maailmanloppu. Olen aikuinen ja osaan käsitellä asioita ja vielä on viikko aikaa. Edelleen teen tätä vain ja ainoastaan itselleni enkä kenellekään muulle. Oon myös varautunut siihen, että viimehetkellä voi tulla vaikka mitä vastoinkäymisiä ja ilmeisesti nyt on pahin sellainen edessä. Katsotaan miten mun käy. 

 
Mietin myös reissussa paljon muita kilpailijoita, joilla jollain on terve asenne elämään, mutta taas toisten kanssa oon täysin eri mieltä lähes kaikista asioista. Mää sain uskomattoman paljon voimaa ja rakkautta lomalla, että sitä ei korvaa mikään ja oon todella onnellinen siitä että mun ympärillä on ihmisiä, ketkä rakastaa mua ja välittää musta oon mää mikä tahansa tai oon olematta. En pystyis elämän elämääni vain ja ainoastaan fitnekselle, koska loppupeleissä se ei anna mulle niitä asioita millä jaksan vuodesta toiseen. En mää muistele vanhainkodissa, kuinka se Umppu mummo teki supereita tai giant settejä, vaan muistelen kuinka ihanaa mun elämä on ollut ja kuinka mahtavaa on kun mun lapsenlapset tulee mua moikkaamaan. Urheilu on mulle rajojen rikkomista, mutta kaikkea se ei mulle anna. 
 
Jos otetaan vertauskuva siitä kuinka sun oma perhe ja lähimmäisen tukee sua elämässä ja kuinka arvostettavaa se on ja mitä se sulle antaa, tai se että kerran elämässäsi suljet kaikki ympärilläsi ja päämääränä on kisaavat ja kisakunto. Mitä jos homma ei mekkään putkeen….. Pahimmassa tapauksessa lihot ja jäät yksin. Pitää ymmärtää mihin lähtee mukaan ja mitä on sen eteen valmis tekemään. Vaikka rakasta treenataan silti lajin kulta-aikaa treenit kisojen jälkeen kunnon energialla ja pers hiellä ja tehdä omia ennätyksiä. Vaikka mää nyt lopettaisin koko kilpailemisen niin  mitä sitten. En oo yhtään huonompi ihminen kun kukaan muukaan. Mua ei haittaa tai ylipäänsä kiinnosta mitä muut musta ajattelee, koska itseään tätä elämääni elelen niinkuin tekee kaikki muutkin omassa elämässään. Harmi vaan että on liian monia, ketkä tekee asioita vain miellyttääkseen muita ja se vaan paistaa läpi monessakin asiassa. On hirvee tarve päteä ja tuoda itseään esille välillä ei luontevinta asioissa. Samoin bikinifitness on yksi niistä lajeista minkä pariin ajautuu paljon hieman kyseenalaisia ihmisiä. Moni ei sinne kisa,alalle asti pääse tai se on lyhyt lento. On vaan hirvee tarve olla ” joku” tekemättä sitä sydämellä.
 
No tälläisen on tänään mun mietteet ja huomenna saattaa olla toinen ääni kellossa. Sen kertoo mun vatsa. Niin ja oonhan nainen. 
-umppu
primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Mietiskelyä”

  1. Mää kirjoittelen tätä täältä mökiltä niin en saa korjattua virheitä en tiiä miks joten antakee armoo 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta