Tummapaahto

Jaahas lomat on nyt lusittu. Viimeinen treeni tältä reissulta tehty ja pakko sanoo, että on se palautuminen täällä aivan eri luokkaa. Nukuttu on kaikki univelat pois ja rantouduttu oikein kunnolla. Tänään vedettiin viimeiset säteet auringosta ja illalla olis tarkoitus mennä ravintolaan syömään. Ihmiset on mukavia ja ystävällisiä, joten ei liikaa makeaa mahan täydeltä ja nokka kohti negatiivista Suomea 🙂 täällä ei ookkaan kukaan valittanut viikkoon mistään. On se silti mukavaa mennä kotiin ja saada taas iho ja keho tottumaan kotoisin lämpötiloihin. Ei tarvitse olla niin tarkka monessa asiassa. 

image 
Irtiotto arjesta teki mulle aivan sairaan hyvää ja kaikki toiveet on toteutettu loman suhteen. Vili on polskinut aamusta iltaan ja nyt ei enään lastenallas oo mitään, koska se on ihan lälly. Suomessa meen vasta Tiistaina töihin, joten ehtii vielä viimeiset aeroobiset sykkiin tutuilla maastoilla ja saada kehon nestepöhö taas ruotuun. Täällä huomaa sen, että kun juo aivan älyttömiä määriä päivittäin ja on vaan pakko syödä suolaa on kroppa aika nesteiden ja turpeinen kokoajan. 
 image
Suosittelen kyllä kohdetta lämpimästi kaikille. Niin perheille, pariskunnille, kun sinkuillekkin. Kaikille on tarjoilla jotain. Ruoka on tuoretta, hyvää ja halpaa. Ilmat on takuuvarmaa, jos tykkää kuumuudesta. Mikään shoppailijan paratiisi toki tämä ei ole, jollei tykkää piraatti kamoista ja niitä täältä saa halvalla. On meinaan doltse&kuppanaa joka lähtöön. Tällä kertaa oltiin vaan ja kaikki nähtävyydet sun muut retket jätettiin suosiolla välistä, ihan pelkästään kuumuuden takia. Niitäkin täällä on tarjolla, jos jonkinmoista.
 
Aurinkorasvaa täällä on mennyt ihan älyttömästi, samoin aftersunia. Mää oon aina ”kuvitellut että suurten kertomien alta ei rusketu,mutta nyt sekin on murrettu. Kerroin on ollut 50-30 koko reissun ja ihan mustia ollaan kaikki. Pyllykin varmaan hohtaa pimeessä, koska on niin valkoinen. Mää oon tehnyt meidän kaikki viime reissut niin, että oon ollut dieetillä ja seuraava onkin sitten niin että oon offilla. Vaikka kaikki on mennyt safkojen osalta hyvin niin aina ei sitä jaksais olla niin täsmällinen. Ja kyllä tässä helteessä olis jätski, jos toinen maistunut varmaan ihan hyvälle, vaikken sitä muuten juuri koskaan syö.
 
Sitä vois aivan hyvin tulla tänne uudelleen, toki hotellin sijainti voisi olla hieman lähempänä rantaa. Rannalla muuten ei käyty kertaakaan. Ite en henkilökohtaisesti tykkää niin merivedestä ja siitä saakelin hiekasta mitä on joka reijässä sen jälkeen. Ranta näytti kyllä mahtavalta, mitä sen ohi ollaan kävely joka päivä. Sunnuntaina olis tarkoitus mennä mökille tyhjennetään marjapuskat ja säilöä talven varalle saalis. Maanantaina olis kuvaukset ja nyt on ainakin väri omasta takaa.
 
Terkut kaikille Turkki hiljenee <3 umppu
primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Tummapaahto”

  1. Jotenki tosi ihana lukea kuinka vilpittömästi myönnät Turkin murtaneen kaikki ennakkoluulot, vaikken Turkissa itse koskaan oo käynykkään. :–) Ootko muuten ikinä harkinnu leikkaavas lyhyemmäksi hiuksia? Tuommoset eka kuvan pituiset hiukset sopis sulle aivan mahottoman hyvin! Siis että hiukset ois tohon harteiden korkeudelle vaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta