Tanning

Hellurei! Täällä ollaan. Matkustaminen oli raskas, mutta kaiken sen arvoinen. Lähdettiin klo2 yöllä ajamaan Helsinkiin ja yöunet jäi tosiaan muutaman tunnin mittaisiksi. Lentomatkan tuntui kestävän todella pitkään ja siihen vielä hatuks 2tunnin bussimatka, jossa Vili nukkui mun sylissä… Kun päästiin hotellille niin kaivoin bikinit laukusta öljysin kuulat ja poolille 🙂 Päivä maattua altaalla teki tehtävänsä. Lähdettiin kauppaan ja jos joku viitsii väittää että dieetillä ei voi matkustaa niin …. Täällä on miljoona kertaa paremmat valikoimat ja kaikki on tuoretta ja lisäksi ei maksa mitään. Mulle oli liikaa yhdenpäivän aikana tapahtumaa ja kun päästiin takaisin huoneeseen niin mun oli pakko painella suoraan sänkyyn. Mulla oli niin hirvee olo joka varmasti johtui kaikesta. Valvominen, työputki, väsymys jne. 13 tunnin yöunien jälkeen olin kun uudelleen syntynyt. Lenkkarit jalkaan ja lenkille. On ulkona niin lämmin, että ei sielä voi juosta, mutta reipas kävely on tässä ilmastossa ainut vaihtoehto. Mun käsitys Turkista on muuttunut. Ihmiset on todella ystävällisiä, avuliaita ja mukavia. Toki muutama sisäänheittäjä on osoittautunut hieman raskaaksi, mutta niitä nyt on joka paikassa. Ruoka on halpaa, aurinko paistaa, upea ranta, joten tarviiko muuta? Villiä ei meinaa saada pois altaasta ja sehän sopii mulle auringonpalvojalle. Rantatuolit saa metrin päähän lastenaltaasta. Tänään olis tarkoitus mennä teostaan paikallinen sali… Saas nähdä millaista on luvassa. On tää lomailu vaan ihanaa ja nautinnollista kaikinpuolin. Saa nukkua niin paljon kun haluaa ja oikeesti levätä, mitä mun keho ja mieli todella nyt tarvitsee. Vaikka hotelli on lähes täynnä Suomalaisia niin ei oo haitannut. Mulla oli hirveet ennakko käsitykset koko maasta matkaoppaat ohjelman takia, mutta ne on kyllä kadonneet. Kun et mene lähellekään Heikin baaria niin vältyt niiltä Suomi idiooteilta helposti. Täällä on sekä reipas 30-40’c päivittäin ja onnistuin kärväyttään selkäni vaikka suojakertoimen oli kohdillaan. Olin yhtä valkoinen kun haudankaivaja tänne tullessa. Nyt alan tekemään ruokaa ja viettämään päivää nauttien perheen kanssa 2 viikkoa aikaa kisoihin ja nyt on fiilis kohdillaan. BMW Juuso on saanut jäätävän lempinimen Rambo mikä on kirjaimellisesti niin paska, että on jopa hauska 🙂 meitä ei ole tunnistettu vielä kertaakaan Suomalisiks joten kaikki menee paremmin kuin hyvn

primebody

2 vastausta artikkeliin “Tanning”

  1. Hei!
    Ihana blogi sinulla, löysin sen vähän aika sitten. : )
    Ja vau mikä kroppa sinulla! <3 Itse olen ollut jo tovin hurahtanut myös fitnessiin. Taas yksi blogi josta saa motivaatiota. ; ) Kiitos siis siitä!
    Paljon muuten juot vettä päivässä? Ihan uteliaisuudesta ja kiinnostuksesta kysyn. 😛 En oikein tiedä mikä olisi hyvä, ettei tulisi hörpittyä liikaa eikä liian vähän. Kiitoksia vastauksestasi ja ihanaa kesän jatkoa! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta