Viimeistä viedään

Rehellisesti sanottuna mää oon ihan loppu. Ehkä tieto siitä, että huomenna alkaa kesäloma on vetänyt mun aivot jo lomavaihteelle. Huominen on vielä töitä. Aamulla lähdin jo kukonpierun aikaan lenkille. Kello soi vähän jälkeen 4 ja ei ollut ihan hirveetä ryysistä 😉 Aivojen tyhjennys musiikin huutaessa. IMG_8691

Tänään pidin treenivapaan päivän, sillä en vaan olisi yksinkertaisesti ehtinyt tekeen kunnon settiä. Huomenna teenkin sitten olkapäät ja rinnan yhdistettynä. Tää päivä on mennyt, jos jonkinmoisissa puuhissa. Oon koittanut hoitaa kaikki hoidettavat asiat, sillä aion nyt lomalla oikeasti ladata akkuja, enkä vastailla s-posteihin tai face viesteihin  tms. Töissä avasin kaikki viemärin putket ja rassasin röörit loma kuntoon, niin ei pitäis sieltäkään tulla mitään puheluita 🙂 Oon aina sanonut, että mulle saa soittaa vain jos liike palaa 🙂 Nyt on ollut pari päivää aika aivopieru olo ja huomaa että ajatuksen kulku on hieman hitaampaa ja asioiden sisäistäminen vie hetken jos toisen.

IMG_8710

 

Kävin tänään ostamassa aurinkorasvoja, sillä Turkissa on siinä 30-40 astetta lämmintä. Eilen totesin, että mun kintut on kun haudankaivajalla, jotain sinihamaan ja vihreen välillä. En oo mies muistiin ollut näin kalpee ja siks lähdetäänkin heti 50 kertoimella liikenteeseen. Iho ei saa palaa tai missään tapauksessa alkaa kesimään, sillä takaisin tullessa on viikko kisoihin. Tänään muuten kun kävin kaupassa en ollut ihan varma syyllistyinkö myymälä varkauteen…. Olin niin pihalla, että mulla oli kädessä pieni meikkipussi ja en oo edelleenkään ihan varma että maksoinko sitä ollenkaan…. 

IMG_8704

 

Ostin myös pari tälläistä hanskaa, mitkä on tarkoitettu itseruskettavan levittämiseen ja ajattelin testata toimisko ne kisavärin laittoon, sillä pakkauksen mukana tulevat sienet on kirjaimelisesti aivan hanurista. Kumihanska kouraan ja toi ”patalappu” päälle niin vois tulla aika tasainen lopputulos. Oon nähnyt noita monissa MTV:n reality sarjoissa, kun likat tuusaa itseään riikinkukoiks ja ainakin niissä The ”hanska” näyttää oikein toimivalta

Mää alan oleen jo niin fiiliksissä kisoista ja kaikki tehtävä on nyt tehty. Vielä reissussa saa tehdä aeroobista, mutta juoksu vaihtuu varmasti kävelyyn, sillä en usko ilmaston antavan myöden ja ei tässä aleta enään hengellä leikkiin. Ja ehkä mää voin kertoo sen mun salaisuuden, mikä osalle on jo tuttu, mutta siis syksyn lavoilla nähdään molemmat Koskiset. Joskus kun saan luvan niin laitan kuvat, mutta mää oon niin fiiliksissä mun omasta miehestä. Jos oon rehellinen niin en olisi uskonut Juuson koskaan   ensinnäkään dieettaamaan, koska se on jäätävä napostelija ja sillä on aina nälkä ja rakastaa ruokaa.  Se kuinka ihmisen kroppa voi muuttua muutamissa kuukausissa on aivan käsittämätöntä. Juuso on ehdottomasti tehnyt meidän teamissä kaikista suurimman mutoksen mitä kukaan ja mää oon siitä niin ylpee. Mun haave on aina ollut, että meillä olis joku yhteinen harrastus ja nyt se on totta. Kaikki on niin helppoa, kun on samat päämäärät, safkat jne. Laji vie mennessään. Musta on ollut aivan mahtavaa seurata Juuson kehitystä ja arvostan todellakin tyyliä, miten se on tähän juttuun valmistaunut. Musta ne peilin kautta otetut kuvat ittestään on naisten hommia ja Juusosta ei sellaista ole yhtään. Mää varmaan kuolisisn jos itse Koskinen kirjoittais jotain blogia. Riittää että yks tässä taloudessa tekee sitä. Tää yhdessä tekeminen on ollut aivan huippua ja me molemmat halutaan olla lavalla elämämme kunnossa ja voittaa omat itsemme. Mulla onkin oma määnkiini kotona <3 Ennen sitä sanoin, että laita ny se paita päälle niin nyt pyydän ottaan sen pois 🙂 Hahaaaa 

IMG_7561

 

Turkissa, meillä on huoneisto hotellin niin voidaan sielä itse kokkailla kaikki dieetti safkat yms ja ei tarvi sitä sen kummemmin ressailla. Aivan mahtavaa viikko laatuaikaa yhdessä <3 Nyt aloitan pakkaamaan kamoja ja koitan muistaa kaiken tarpeellisen matkaan <3

-Umppu

primebody

3 vastausta artikkeliin “Viimeistä viedään”

  1. Hyvää matkaa! Toivottavasti ei käy samanlaista tuuria kuin meillä toukokuussa. Piti olla huoneistohotelli, mutta eihän siellä mitään keittiövehkeitä ollut. Ei kyllä jaksettu sitten valittaakkaan. 🙂

    • Joo toivotaan. Toki täältä saa raijata aikamoisen kasan muutenkin kaikkee mukaansa, joten eiköhän hätätapauksessa sieltä sitten löydy vaikka tonnikalaa 🙂 Köyhät on meinaan eväät tällä hetkellä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta