Olipahan reissu

IMG_8510Reissussa rähjääntyy, vai mitenkä se meni? On se vaan sellasta säätämistä, kun 12 henkeä lähtee yhdessä matkalle ja mukana on 4 lasta, jotka on niin into piukeena. Aamulla lähdettiin kohti Helsinkiä ja mää nukuin automatkalla univelkoja pois. Tietenkin, kun silmä vältti oli pojat ”löytänyt” kyniä takapenkiltä ja piirrelly housunsa täyteen kiekuroita 🙂 

IMG_8517 IMG_8520 IMG_8565 IMG_8526

 

Menomatkalla, meillä oli hytti mikä oli pelastus kaikkinen kamoineen ja lapsineen ja yhdistettynä mun matkapahoinvointiin. En tiiä mikä se oikein on mutta kun laiva keikka niin mulla iskee ihan hirvee olo. Kun päästiin perille kohteeseen oli pakko päästä heti uimaan. Sielä sitten polskittiin koko köörin voimin. Kyllä on taas pakko ihmetellä Suomalaisia, jotka varmaan ajattelevat, että Virossa on kaikki salllittua.. Jo aamulaivassa porukka on aivan kaatokännissä. Hotellissa oli tietenkin ainakin 3 polttariporukkaa ja ihmiset käyttäyty kun äyriäiset. Myötähäpeen määrä oli taas kohdillaan. En vaan ymmärrä. Hauskaa saa pitää, mutta se että ollaan niin tiedottomassa tilassa, ettei eroteta ollaanko laivassa vai maissa.. 

IMG_8527 IMG_8536 IMG_8539

 

Illalla lähdettiin koko porukka syömään ja Juuso (maailman paskin suunnistaja) härkäsenä kartturina, muka opasti meitä ja siinä sitten 40 min käveltiin hevonkuuseen…. No ei auttanut kun kääntyä takaisin. Kävimme syömässä vanhassa kaupungissa, mikä on tunnelmallinen ja kaikilla ravintoloilla on omat terassit. Olin jo illalla niin naatti, että painelin suoraan sänkyyn. Aamulla taas homma jatkui. Ensiksi aamiainen ja siitä taas uimaan. Oltiin jo hyvässä vireessä 11 maissa ja lähdettiin kiertelemään kaupungille. Talinnassa on todella hyvät ostos mahdollisuudet ja alet on siinä -50%–70%. Rahaa mulla ei juurikaan mennyt, mutta muutaman paidan nappasin mukaani.

IMG_8563 IMG_8568

 

Aika meni kun siivillä ja nyt on taas aika aloittaa keskittyminen treeniin ja enään on vajaa viikko meidän reissuun. Aivan mahtavaa päästä lomalle ja viettää viikko ressitöntä. Viikonloppu oli hauska ja antoisa, mutta myös samalla hieman uuvuttava, sillä lapset vie omat voimansa. Kaikki on niin jännää ja ihmeellistä ja sitä kysymysten määrää. 

IMG_8588

 

Reissun tarkoituksena oli viettää mun isän 60.v juhlia ja porukat sitten heittäyty vähän vapaalle. MC nikke T ja itse DC. Mulla on vaan maailman ihanimmat vanhemmat ja oikeesti miettikää rakkautta lähes 40 vuotta ja silti se vieläkin kukoistaa. kahdehdittavaa ja kaikki sais ottaa mallia. 

En kokenut yhtään ongelmaksi olla dieetillä reissussa, sillä otettiin matkaan leikkeleet, millä saa helposti korvattua lihat ja mukana oli muutama skyyri välipalana. Aamiaiselta saa ihan mitä vaan, joten kaikki meni ihan putkeen. 

Luin yhden kirjoituksen, mikä taas pyöri facessa, mikä oli taas herättävää luettavaa. http://yle.fi/uutiset/nakokulma_voimmeko_me_mamutkin_nostaa_kissan_poydalle/6739528 Voimmeko me mamutkin, nostaa kissan pöydälle. Siinä kerrotaan Suomalaisten hyväksytystä alkoholinkäytöstä, mikä on mun mielestä todella huolestuttavaa. Joo joo vaikka oon itsekkin joskus kyseistä nautintoainetta maistellu, mutta välillä menee jo liian pitkälle. Nykyään ei osata/voida tehdä mitään ilman viinaa. Miksi? Oon sitä mieltä että esim viiniä voi nauttia ja nauttia sen mausta, mutta sitten kun juominen on aina humalahakuista niin ollaan jo väärällä polulla. Väitän, että ei ole ketään kenelle viina sopii tai että kukaan muuttusi yhtään sen fiksummaksi kännissä vaan päinvastoin. Ei osata juhlia ilman alkoholia ja edelleen kysyn miksi? Sain taas nauraa kun idiootit oli laivalla lastannu se ”takuuvarma laukeeja” mustekala virityksen täyteen viinaa kun lavassa kaljaa säästää ainakin 3 euroo ja kabum pöyrä irtos ja viinat levis, kun Jokisen eväät pitkin terminaalia… Niin oikein. Joo mää oon itekkin käynyt hakemassa meidän häihin juomat rajantakaa, mutta säästettiin siinä n 1500e joten syy oli jo houkuttava. Onko se sitten sen väärti, että rystyset ruvella kannetaan sitä karpalolonkeroo himaan, että voidaan jatkaa siihen mihin jäätiin ja kun on tosiaan niin halpaa? Ei mee vaan mun kaaliin. 

Mää alan valmistautuun töihin ja uuteen viimeiseen viikkoon ennen lomaa <3 Ihanaa maanantaita kaikille -Umppu

 

primebody

12 vastausta artikkeliin “Olipahan reissu”

 1. Moi!!! Ihanaa lomaa teille…tulee varmaan tarpeen niinkuin mullekin :)!!
  Käy hakemassa apteekista Seaband-rannekkeet seuraavaa laivareissua varten, toimii!!! Rannekkeissa sellainen nappi joka painaa akupistettä mikä poistaa pahaa oloa!!
  Nauttikaa lomasta ja tsemppiä treeneihin <3
  Nina

  • Kiitti. Mää jut nauroin mun siskon niille rannekkeille, mutta kai sellaset on hankittava 🙂

 2. Aamen taas tuolle viinapaasaukselle. Mutta kyllä se yhden lavan hinta on niin paljon pienempi tallinnassa kuin suomessa, että varmaan jo parin lavan hinnalla saa kuitattua matkarahat. Ehkä pikkukänni tekis terää itse kullekin, kun säkin oot kuitenki yrittäjä, äiti ja treenaat viälä kisoihinkin…

  • En nyt ihan tajunnut tot sun juttua…. Mun pointti oli että alkoholi ei sovi kenellekkään ja en ymmärrä miks sitä pitää hamstrata ”känni tarkoitukseen. Toki jos juot joka viikonloppu niin kallistahan se on, mutta silloin oot jo jonkinlainen alkoholisti. Jos kehoitat että mun tekis hyvää vetää kännit niin haluaisin kuulla minkä helvetin takia??? 🙂

  • Oon kans niin tympääntynyt tuohon suomalaisten alkoholin vetämiseen. Juuri menetin elämäni tärkeimmän ihmisen , viinan takia. Ite oon ollut juomatta kohta kolmatta vuotta , sitä ennen join ja biletin joka viikonloppu. Kaikki rahat meni siihen.
   En näe mitään hienoa siinä että päivät pitkät istutaan terassilla ja ryypätään. Kuvottavaa!!!

 3. Hei Umppu!
  Upeaa seurata valmistumistasi kisoihin! Ihanaa huomata kys. lajin harrastaja joka tekee 100% hommaa itselleen eikä kenellekkään muulle ja jalat ovat maassa!

  Pohdin kun olet kirjoitellut luonnonmukaisista lisäravinne valinnoistasi,että mitä tuotteita sinulla on käytössä tukemassa kehitystäsi? Itse suosin ravinnerikkaita mahdollisimman puhtaita ja luonnonmukaisia raaka-aineita joten vinkkejä kaipailen 🙂

  • Tällähetkellä on palautusjuomat yms Fastilta, niissä kun ei ole mitään ”luomu vaihtoehtoa”, mutt vitamiinit on solgarilta ja lisäksi käytän energisoivia tuotteita esim cocovi, puhdistamo yms

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta