Se olis miniloma ny

Aikainen lintu madon nappaa. On ollut kyllä niin pommi viikko, että. Työpäivät on venynyt siihen 10-12 tuntiin ja pientä ressin poikasta on ollut ilmassa. Nyt on kaikki pahimmat työhommat pois alta ja alkaa valmistauminen kisoihin. Vielä viikko töitä ja sitten alkaa loma. Eilen oli viimeinen PRIMEN Tammerfest kamppanja päivä. IMG_8486 IMG_8485 IMG_8487

Suomen keli on kyllä arvaamaton, sillä mun Tuksukin lensi siinä hirveessä tuulessa ja siitä irtosi palanen hahahha. Kaikinpuolin onnistunut setti ja meillä oli aivan upeat mallit ja ihanat asut by Biancaneve. 

Tänään lähdetään koko kööri Tallinnaan, jonne tulee mun omat vanhemmat ja siskot perheineen. Heräsin jo aikaisin ja lähdin lenkille. Tankkauksen jäljiltä oli aivan mahtava energia ja lenkki sujui kuin tanssi.

IMG_8506

 

Musiikki täysillä ja kunnon aivojen tyhjennys tästä viikosta ja lomamoodi päälle. Muu perhe vielä nukkui ja lähin treenaamaan, sillä esim eilen pidin kokonaan välipäivän treenistä koska olin kirjaimellisesti niin loppu ja väsynyt. 

IMG_8505

 

Treenasin olkapäät ja oli ihanaa ottaa kunnon painot ja nostella sitä rautaa. Viime tankkauksella mennään sitten loppuun asti ja seuraava onkin sitten kisaviikolla. Valmistauminen on mennyt kyllä ihan nappiin ja mulla ei oo ressin häivää. Kaikki menee hyvin ja nyt kun vielä työtahti rauhoittuu niin oin loppuajan keskittyä vain olennaiseen. 

IMG_8492

 

Eilen käytiin vielä illalla hakemassa safkat reissuun ja samalla ostin aivan super hyviä kahveja. Kahvi on mulle nautinto ja vielä kun sen maku on kohdillaan niin siinä on melkein orgasmi aamulla lähellä hahahah 🙂 Aloitin tänään tietenkin suklaa kahvilla ja voin kyllä lämpimästi suositella aivan uskomaton maku. Pienet on ilot dieetillä 🙂

IMG_8469

 

Nyt aloitan pakkaamisen ja ja vaihdan lomavaihteen päälle. Aivan ihanaa laatuaikaa perheen ja koko suvun kanssa. Mukaan on tulossa 4 lasta joten tapahtumaa varmasti riittää. Hotellin on tuttu ja turvallinen Tallink spa joten päästään nauttimaan myös kylpylän puolesta. Ihanaa viikonloppua kaikille <3

primebody

4 vastausta artikkeliin “Se olis miniloma ny”

  1. Hei, noista kahveista..:D olin just vinkkaamassa et kokeilepa laittaa kardemummaa kahviin! Joko purujeb sekaan tai vaikka suoraan mukiin(tätä teen töissä jos toimiston kahvi maistuu paskalta) MUTTA sitten huomasin et olit ostanut kardemummakahvia:D oon aina tuijotellur sitä ja ihmetellyt, kuka ostais sitä kun voi vaan laittaa kaardista ite 😀 olipa tärkee viesti. Kaneli sopii kahviin myös 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta