Köyhät on eväät

Mun eilinen päivä meni taas sellasella vauhdilla, että kun pääsin kotiin ystäväni oli todellakin sohva ja siitä heräsinkin aamulla. PRIMEN kamppis jatku vielä tänään ja ja niin eilinen kun tääkin päivä jännitettiin hieman ilmaa. Suomessa on se hieman V-mäistä koska jos on surkea ilma niin ihmiset jää kotiin. No mutta muuten sen suhteen kaikki meni hyvin ja tyttöset oli niin nätteinä, että. IMG_8468

Juuso ja Vili on mökillä oten nautin täydestä hiljaisuudesta. Eilen laitoinkin Minnalle viestiä, että jos tankkaisin, koska olo alkaa olemaan jo aika tyhjä. Paino oli eilen aamulla 47,5 joten aika hyvällä mallilla mennään. Nyt kunto on kireempi Classicista sen -2,5kg ja vaikka se tuntuu pieneltä määrältä on se mun 157cm:n varressa todella suuri ero.  Aiemmin kuin sain tankata niin se oli jotain ihan hullua. Muistan mun ekan tankkauksen, kun ostin varmaan 2 ruokakassia ruokaa ja kuvittelin, et muka voin syödä ne…. Amatööri. Nyt mulle tehtiin ns. iltatankkaus joka piti olla viikonloppuna, mutta lähdetään huomenna Tallinnaan niin tein sen mielummin eilen itsekseni omassa rauhassa. Töitten jälkeen menini kauppaan ja mietin mitä oikein söisin, sillä sain valita minkä tahansa ateria ja jälkkärin, hedelmää ja marjoja. Aloin miettiin, että oon määkin surkee ja köyhät on eväät, koska ostin karjalanpiirakoita, riisipuuroa, banaanin ja pienen karkkipussin. No mutta mää oon tankkaillut jo aiemmilla dieteillä ja en halua sitä karmeaa oloa, missä ei voi hengittää ja jokapaikkaan sattuu. Pyysin tankkausta vain siksi koska olo alkoi olla jo hieman heikko ja voimatasot ihan nollissa. Huomasin myös että tankkaan nyt ihan eri syistä kuin ennen  ja tankkausta en olisi edes tarvinnut muutakun energian saamiseen. Edelleen haluan olla kunnossa kisoissa ja mulle on ihan sama vaikka en sais syödä karkkia enään koskaan.

IMG_8466

 

Tankkauksiahan on todella montaa erilaista. Usein tankataan puhdasta hiilaria, mikä tarkoittaa sim riisiä, pastaa, perunaa tms, joita saattaa toisilla olla kerta viikkoon,  tai sitten on ns. cheatmeal tyyppisiä, missä syödään yks ihan mikä tahansa ateria saadakseen buustattua aineenvaihduntaa. Haluaisin vielä tarkentaa sanaa puhdasruoka, sillä oon huomannut, että monella on todella epäselvää mitä se tarkoittaa. Jos nyt otetaan hyvänä esimerkkinä vaikka kana. Maustamaton kana, jonka itse maustat, paistat, grillaat tai mitä tahansa on puhdasta ja vielä jos se on luomua niin sitä parempaa. Hunajamarinoitu kanan filesuikale kermakastikkeella ei todellakaan ole puhdasta 🙂 Tankkauksen periatteena on tarkoitus buustata aineenvaihduntaa ja samalla tyhjät lihakset täyttyvät ja muuttuvat pyöreimmiksi, koska saavat hiilaria ja mudostuu ns. ”pumppi”. Kuitenkin dieetillä on tarkoitus polttaa rasvaa mahdollisimman paljon ja siksi ainakin mulla loppuvaiheessa niitä ei ole sen takia, että keho käyttäisi rasvaa energianlähteenä, eikä hiilaria jonka olen syönyt. Hieman monimutkaista 🙂 Kaikilla tosi toimii aivan eri jutut ja monilla on ihan koko dieetin hiilaria ruokavaliossa, mutta se taas ei mulla toimi.

IMG_8459Meillä vapautuu työtilaa PRIMESTÄ elokuun alusta, joten jos olet vailla toimipistettä ota yhteyttä [email protected] Tilassa toimii nyt ripsipaikka ja kynsipiste, mutta se on muokattavissa. Vielä viikko duunia ja sitten loma. Jumaliste mää oon odottanut tätä hetkee ja sitä, että saan vaan olla yhdessä perheen kanssa ja oikeesti ei tarvitse tehdä yhtään mitään, jos siltä tuntuu. Loma on aina loma ja mulla toimii  parhaiten, kun katoan pois ja saan kunnon irtioton kaikesta. Lisäksi mun lomaan kuuluu lepo ja aurinko ja täällä kotimaassa se on aika arpapeliä, kuinka se sää osuu kohdalleen.   Kun palataan reissusta niin alkaakin jo viimeistelyt ja karsintoihinhan ei olekkaan enään kun 3 viikkoa aikaa. Aivan mahtava fiilis ja mieli on katossa, jos tää homma menis nyt ihan oikeesti maalin tälläkertaa. Dieetti on ollut helppo ja kaikki on mennyt hyvin. Tarvittavat jutut on hankittu ja koko hommaa alkaa oleen valmis. Life is good 🙂

-Umppu                                                  

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta